Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(bazuka @ 2012 03 23, 23:06)
Kažin, ką reikštų žaibai per visą dangų, jie virsta spiečiais žvaigždžių  g.gif dangus nebuvo labai tamsus, toks tamsiai mėlynas

Vincentas van Gogas laiške savo broliui Teo parašė, jog naktyje mes matome daugiau, nei dienoje.
Nutapęs vieną iš savo paveikslų. Kad tai galėtų padaryti, ant skrybėlės prisitvirtino degančias žvakes biggrin.gif
Paveiksle nebuvo vien dangus ir žvaigždės. Buvo ir žmonių būtis bei materija.
Bet nutapytame danguje jis įžvelgė tam tikrą žemėlapį - žvaigždės ir žvaigždynai, tai miestai ir valstybės. Visi žmonės veržiasi pamatyti kuo daugiau miestų ir valstybių. Tam naudoja transportą - tuo metu traukinius.
Vėžys ir kitos ligos - greitaeigis transportas.
Gyvenimas iki gilios senatvės - ėjimas pėstute link tų miestų ar šalių.

Įdomi logika??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 03 23, 13:30)
po to dar kasas kirpau lauk verkdama.  g.gif

Pagal senolių aiškinimus - kirptis plaukus - tai yra nusikirpti savo protą. Bet tai žinau tik teoriškai, iš pasakojimų.
Pačiai to sapnuoti neteko.
Atsakyti
O galbūt žinote, ka reiškia sapnuoti tvarkyti svetimus kapus? Niekur nerandu reikšmės... Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. Kartais mano sapnuose pasikartoja vienas momentas. Kad pametu batus. Kartais ieskau tinkamu batu tarp kruvos, skubu, nejaukiai jauciuos budama basa. Kartais beeinant jie dingsta nuo koju, tada skubedama ieskau ju. Ka toks momentas galetu reikst?
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2012 03 24, 12:14)
Labas rytas. Kartais mano sapnuose pasikartoja vienas momentas. Kad pametu batus. Kartais ieskau tinkamu batu tarp kruvos, skubu, nejaukiai jauciuos budama basa. Kartais beeinant jie dingsta nuo koju, tada skubedama ieskau ju. Ka toks momentas galetu reikst?

Man batai reiskia partnerius. Jeigu nusiimu ir nebesidedu-issiskyrimas. Ir atvirksciai. Galbut is dideles kruvos neissirenki vieno is esamu simpatiju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 03 24, 14:54)
Man batai reiskia partnerius. Jeigu nusiimu ir nebesidedu-issiskyrimas. Ir atvirksciai. Galbut is dideles kruvos neissirenki vieno is esamu simpatiju mirksiukas.gif

Partneris ir simpatija... smile.gif
Superinis derinys biggrin.gif
Atsakyti
Na, kai ką "užmušiu" galutinai .... biggrin.gif

http://www.youtube.c...ature=endscreen

Aš netarnauju ir niekada netarnavau policijoje.
Bet ,moterys, pamatykite tame klipe kai ką daugiau....

Pamatykite save. Bent dalį savo gyvenimo valandų jūs turite būti tokios.

Malonumas ir džiaugsmas, gavus rožių puokštę.
Jį būtina pajausti.

Bet ir sugebėjimas tą puokštę mandagiai grąžinti.
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 03 24, 15:24)
Na, kai ką "užmušiu" galutinai .... biggrin.gif

Gal įvyks "revoliucija" moterų mąstyme ir jos nebesikabinės viena prie kitos pagal įprastą "moterų kabinėjimosi schemą" ?
Atsakyti
Retai įmanoma rasti klipą su tiek daug perkeltinių minčių...

Čia tūkstantis naujų ir įdomių minčių....
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 03 24, 13:54)
Man batai reiskia partnerius. Jeigu nusiimu ir nebesidedu-issiskyrimas. Ir atvirksciai. Galbut is dideles kruvos neissirenki vieno is esamu simpatiju  mirksiukas.gif

man batai reiškia seniai matytus arba naujai įgyjamus draugus ,pažįstamus,jei batai seni,sutinku seniai matyta žmogų arba bent sulaukiu skambučio,jei nauji nebūtinai įgyjamas draugas,tiesiog viduje pajuntu,kad tas žmogus man simpatizuoja,galvoju apie jį karts nuo karto ,gali reikšti ir meilės santykius ar išsiskyrimą
jei kažkas atsitiks tavo manymu susijusio su šituo sapnu parašyk,įdomu kai žmogus papasakoja sapną ,prašo paaiškinimo,o vėliau pasako kaip jis suvokė ir kaip tas sapnas išsipildo 4u.gif
Atsakyti
O ką reiškia kai sapnuoji, visiškai nepažystamą žmogų, jo vardą, pavardę? Ką daryti su tokiais sapnais g.gif Šią naktį sapnuotą žmogų radau pagooglinus blush2.gif ir vardas, ir pavardė, bei išvaizda sutampa unsure.gif čia tik trečias sapnuotas per keletą metų kurį radau googlej, o kiti neaišku ar egzistuojantys.
Ką veikti su tokia sapnų duota informacija, juk neparašysiu žmogui aš tave sapnavau doh.gif biggrin.gif o ir sapne pagalbos jie neprašo...
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2012 03 25, 20:02)
O ką reiškia kai sapnuoji, visiškai nepažystamą žmogų, jo vardą, pavardę? Ką daryti su tokiais sapnais g.gif Šią naktį sapnuotą žmogų radau pagooglinus blush2.gif ir vardas, ir pavardė, bei išvaizda sutampa unsure.gif čia tik trečias sapnuotas per keletą metų kurį radau googlej, o kiti neaišku ar egzistuojantys.
Ką veikti su tokia sapnų duota informacija, juk neparašysiu žmogui aš tave sapnavau doh.gif  biggrin.gif o ir sapne pagalbos jie neprašo...

o gal daryti nieko ir nereikia.Lauk įvykių sekos.
Atsakyti