O kur dingusi aistuliaa?

QUOTE(katilina @ 2012 01 14, 16:36)
Pabaigiau Isabel Allende "Afroditė. Istorijos, receptai ir kiti afrodiziakai". Jau pats pavadinimas pasako, apie ką ši knyga (maistas plius seksas- kaip abu šie dalykai susiję ir kaip smarkiai antrasis gali priklausyti nuo pirmojo). Labai smagi knyga, prajuokinusi ne kartą ir ne du. Ypač juokingi buvo įvairūs papasakoti nutikimai iš pačios autorės ir jos pažįstamų gyvenimo. Ir šiaip visokių įdomių faktų, susijusių su maisto istorija, Allende pririnkusi į savo knygą bei pateikusi nemažai receptų (kurie, pasak jos, visi yra išbandyti).
Nuostabi knyga jau nuo įžangos ir visada man garantuotai pakelia nuotaiką! Dažnai jos užsinoriu ir paskaitinėju. Nemėgstu sekso aprašymų, sunkiai randu pateisinimą jiems bet kuriam kūriny (Irvingo "Kol tave rasiu" mečiau vien dėl to likus tik 100 psl iki pabaigos...

Bet čia viskas taip gražu. Va toks rašymo stilius man -

Lengvas, prabėgom, tarsi pirštų galiukais per fortepijono klaviatūrą! Aukščiausi balai nuo manęs donai Aljendei jau vien už šį kūrinį. O dar kai prisimenu, kad pirkau už 10 litų kažkurios Jūros šventės metu...Lobis, ne kitaip.
QUOTE(Dorifore @ 2012 01 14, 15:19)
anotacija sudomino,lauksim knygos

QUOTE(*Indra* @ 2012 01 14, 18:32)
Suzanne Collins Bado žaidynės
Tikrai rekomenduotina knyga, bet nujaučiu, kad beveik visi ją jau skaitė, tik aš likau paskutinė :}
Tikrai rekomenduotina knyga, bet nujaučiu, kad beveik visi ją jau skaitė, tik aš likau paskutinė :}
oi ne,aš neskaičiau...ir netraukia

Keletą knygų šiandien varčiau,skaitinėjau,reik grąžint į biblioteką,nė viena netraukia,nei "Šėtoniškos eilės",nei Kingo "Širdys Atlantidoje".Šios suskaičiau gal 150 pusl.,bet nelabai,kažkoks pakvaišimas ima

Knyga turi būti kaip neištirta žemė.Keliauk per ją be žemėlapio.Ištyrinėk ją ir palik savo paties žemėlapį.
Sveikutes
vakar pabaigiau skaityti Lene Kaaberbol & Agnete Friis ''Berniukas lagamine''
O siuo metu jamu skaityti Charlotte Bronte ''Dzeine Eir''. Ir dar skaitau vakarais James Patterson ''Mere,Mere''.

Pora atsiliepimų apie knygas.
Iš bibliotekos parsinečiau:
V. Jasukaitytės "Po mūsų nebebus mūsų" (pradėjau skaityt) ir "Stebuklinga patvorių žolė", Paulo Coelho "Valkirijos" ir Stefan Zweig "Permainų svaigulys"
Iš bibliotekos parsinečiau:
V. Jasukaitytės "Po mūsų nebebus mūsų" (pradėjau skaityt) ir "Stebuklinga patvorių žolė", Paulo Coelho "Valkirijos" ir Stefan Zweig "Permainų svaigulys"

Vakar aplankiau naująjį Vilniaus knygyną "Sofoklis". Liūdnas tas knygynas man pasirodė, tuščias, bet pamačiau jame Markus Zusak "Knygų vagilę" gera kaina (24,90 Lt), tai spontaniškai ir nučiupau, nors neplanavau jos net skaityt
. O dabar skaitau, slysta lengvai, tik yra jausmas kad va taip ir praslys nesustojus rankose nei atminty. Na žiūrėsim, apie rezultatą raportuosiu
.

QUOTE(caralaite @ 2012 01 15, 18:40)
Vakar aplankiau naująjį Vilniaus knygyną "Sofoklis". Liūdnas tas knygynas man pasirodė, tuščias, bet pamačiau jame Markus Zusak "Knygų vagilę" gera kaina (24,90 Lt), tai spontaniškai ir nučiupau, nors neplanavau jos net skaityt
. O dabar skaitau, slysta lengvai, tik yra jausmas kad va taip ir praslys nesustojus rankose nei atminty. Na žiūrėsim, apie rezultatą raportuosiu
.

Man toks jausmas buvo skaitant pirmuosius šimtą puslapių, bet paskui pasikeitė.
Laba ryta,
o kur Skaitanti?
Baigiau Picoult Trapuma, ir net nzn, kaip pakomentuoti. Manau, ta knyga dave tiek, kiek ir galejai is jos tiketis
Dabar pradejau Ketverto taisykle.
o kur Skaitanti?

Baigiau Picoult Trapuma, ir net nzn, kaip pakomentuoti. Manau, ta knyga dave tiek, kiek ir galejai is jos tiketis

QUOTE(Masako @ 2012 01 16, 09:47)
ir kaip?
aš palikau kelis atsiliepimus apie kelias knygas

Ami McKay Gimdymo namai
Ekologinis ūkis. Praktinis vadovas- čia kas nori ūkininkais būt

Labas vakaras

Į namus atkeliavo dar viena nauja lentynų gyventoja

Labas vakaras , aš registruojuosi su trečia iš 2012 metų iššūkių sąrašiuko knyga ,,Popiežė Joana''

James Patterson ''Mere,Mere''.
Visada galvojau, kad nepatiktų man detektyvai. Pirmas detektyvas kurį perskaičiau. Neturiu su kuo palygint, bet labai įtrauke ir sužavėjo. Lentynoje laukia kita šio autoriaus knyga
Visada galvojau, kad nepatiktų man detektyvai. Pirmas detektyvas kurį perskaičiau. Neturiu su kuo palygint, bet labai įtrauke ir sužavėjo. Lentynoje laukia kita šio autoriaus knyga