Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*69 Namučiai...

O kur dingusi aistuliaa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2012 01 14, 16:36)

Pabaigiau Isabel Allende "Afroditė. Istorijos, receptai ir kiti afrodiziakai". Jau pats pavadinimas pasako, apie ką ši knyga (maistas plius seksas- kaip abu šie dalykai susiję ir kaip smarkiai antrasis gali priklausyti nuo pirmojo). Labai smagi knyga, prajuokinusi ne kartą ir ne du. Ypač juokingi buvo įvairūs papasakoti nutikimai iš pačios autorės ir jos pažįstamų gyvenimo. Ir šiaip visokių įdomių faktų, susijusių su maisto istorija, Allende pririnkusi į savo knygą bei pateikusi nemažai receptų (kurie, pasak jos, visi yra išbandyti).

Nuostabi knyga jau nuo įžangos ir visada man garantuotai pakelia nuotaiką! Dažnai jos užsinoriu ir paskaitinėju. Nemėgstu sekso aprašymų, sunkiai randu pateisinimą jiems bet kuriam kūriny (Irvingo "Kol tave rasiu" mečiau vien dėl to likus tik 100 psl iki pabaigos... blush2.gif )
Bet čia viskas taip gražu. Va toks rašymo stilius man - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Lengvas, prabėgom, tarsi pirštų galiukais per fortepijono klaviatūrą! Aukščiausi balai nuo manęs donai Aljendei jau vien už šį kūrinį. O dar kai prisimenu, kad pirkau už 10 litų kažkurios Jūros šventės metu...Lobis, ne kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2012 01 14, 15:19)

anotacija sudomino,lauksim knygos bigsmile.gif

QUOTE(*Indra* @ 2012 01 14, 18:32)
Suzanne Collins „Bado žaidynės“
Tikrai rekomenduotina knyga, bet nujaučiu, kad beveik visi ją jau skaitė, tik aš likau paskutinė :}

oi ne,aš neskaičiau...ir netraukia ax.gif

Keletą knygų šiandien varčiau,skaitinėjau,reik grąžint į biblioteką,nė viena netraukia,nei "Šėtoniškos eilės",nei Kingo "Širdys Atlantidoje".Šios suskaičiau gal 150 pusl.,bet nelabai,kažkoks pakvaišimas ima rolleyes.gif Bet vieną neblogą mintį radau:
Knyga turi būti kaip neištirta žemė.Keliauk per ją be žemėlapio.Ištyrinėk ją ir palik savo paties žemėlapį.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif vakar pabaigiau skaityti Lene Kaaberbol & Agnete Friis ''Berniukas lagamine'' smile.gif O siuo metu jamu skaityti Charlotte Bronte ''Dzeine Eir''. Ir dar skaitau vakarais James Patterson ''Mere,Mere''.
Atsakyti
Pora atsiliepimų apie knygas.

Iš bibliotekos parsinečiau:
V. Jasukaitytės "Po mūsų nebebus mūsų" (pradėjau skaityt) ir "Stebuklinga patvorių žolė", Paulo Coelho "Valkirijos" ir Stefan Zweig "Permainų svaigulys" smile.gif
Atsakyti
Vakar aplankiau naująjį Vilniaus knygyną "Sofoklis". Liūdnas tas knygynas man pasirodė, tuščias, bet pamačiau jame Markus Zusak "Knygų vagilę" gera kaina (24,90 Lt), tai spontaniškai ir nučiupau, nors neplanavau jos net skaityt smile.gif. O dabar skaitau, slysta lengvai, tik yra jausmas kad va taip ir praslys nesustojus rankose nei atminty. Na žiūrėsim, apie rezultatą raportuosiu smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2012 01 15, 18:40)
Vakar aplankiau naująjį Vilniaus knygyną "Sofoklis". Liūdnas tas knygynas man pasirodė, tuščias, bet pamačiau jame Markus Zusak "Knygų vagilę" gera kaina (24,90 Lt), tai spontaniškai ir nučiupau, nors neplanavau jos net skaityt smile.gif. O dabar skaitau, slysta lengvai, tik yra jausmas kad va taip ir praslys nesustojus rankose nei atminty. Na žiūrėsim, apie rezultatą raportuosiu smile.gif.

Man toks jausmas buvo skaitant pirmuosius šimtą puslapių, bet paskui pasikeitė.
Atsakyti
Laba ryta,

o kur Skaitanti? g.gif

Baigiau Picoult Trapuma, ir net nzn, kaip pakomentuoti. Manau, ta knyga dave tiek, kiek ir galejai is jos tiketis smile.gif

Dabar pradejau Ketverto taisykle.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2012 01 16, 09:47)
Dabar pradejau Ketverto taisykle.

ir kaip?

aš palikau kelis atsiliepimus apie kelias knygas 4u.gif
Ami McKay Gimdymo namai
Ekologinis ūkis. Praktinis vadovas- čia kas nori ūkininkais būt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Labas vakaras 4u.gif

Į namus atkeliavo dar viena nauja lentynų gyventoja bigsmile.gif Leene Lander "Tegul užeina audra" wub.gif Labai jos užsinorėjau pasiskaičiusi gerus jūsų atsiliepimus ir va ši knyga jau pas mane bigsmile.gif jupi jupi jeee bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras , aš registruojuosi su trečia iš 2012 metų iššūkių sąrašiuko knyga ,,Popiežė Joana'' smile.gif
Atsakyti
James Patterson ''Mere,Mere''.

Visada galvojau, kad nepatiktų man detektyvai. Pirmas detektyvas kurį perskaičiau. Neturiu su kuo palygint, bet labai įtrauke ir sužavėjo. Lentynoje laukia kita šio autoriaus knyga smile.gif
Atsakyti