Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 01 12, 16:09)
Man čia nieks netiktų  schmoll.gif
блузки с глубоким декольте - atrodo vulgariai
топы без бретелек - maža, kad nesilaiko, pastoviai tenka taisyti, tai dar ir pabrėžia plačius pečius
удлиненные облегающие модели - trumpina ūgį, dėl to storina

Man panasiai -
pirmas - gal kam ir patinka, bet as nemegstu visko rodyt tongue.gif
antras - irgi nesilaiko
o va trecias - dar nzn g.gif
Papildyta:
QUOTE(sunray @ 2012 01 12, 16:01)

o del liemens dingimo gal nuo liemens priklauso g.gif
user posted image

As nesakau, kad taip yra, sakau man taip atrodo g.gif Bet va Dontstop irgi tokio ilgio nenesioja g.gif
Atsakyti
del dekolte, pas mane dazniausiai V formos kaklai, bet as galvoju koks cia jau tas vulgarus gilus biggrin.gif
user posted image
ar toks jau vulgarus?
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 01 12, 16:16)

ar toks jau vulgarus?

Priklauso nuo krūtinės, kaip ją pateikia liemenėlė ir panašiai smile.gif Ir nuo nešiojančiosios vulgarumo sampratos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 01 12, 16:16)
del dekolte, pas mane dazniausiai V formos kaklai, bet as galvoju koks cia jau tas vulgarus gilus biggrin.gif
user posted image
ar toks jau vulgarus?

Man ne.
Va tokio nesideciau
user posted image

O siaip labai individualu, nes ant kito zmogaus ta pati iskirpte kitaip atrodo smile.gif as asmeniskai nemegstu, kad su manim snekedamas zmogus akiu nuo papu pakelti negaletu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 12 sausio 2012 - 16:27
QUOTE(Shana @ 2012 01 12, 17:26)
Man ne.
Va tokio nesideciau

och sitas jau ir man perdaug, su didesne krutine net abejoju, kad ziuretusi normaliai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(_asamaM @ 2012 01 12, 17:20)
Priklauso nuo krūtinės, kaip ją pateikia liemenėlė ir panašiai smile.gif Ir nuo nešiojančiosios vulgarumo sampratos biggrin.gif

na mano akimis ziurint butu toks kaklas vulgarus vienu variantu - be liemeneles biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 12 sausio 2012 - 16:31
QUOTE(sunray @ 2012 01 12, 16:30)
och sitas jau ir man perdaug, su didesne krutine net abejoju, kad ziuretusi normaliai smile.gif

As skirstau i darbo ir laisvalaikio, darbui renkuosi santuresnes, nors ir V daznai. Krutines dydziu nesiskundziu (D) bet nematau reikalo pabrezti. Laisvalaikiu visai kitaip, vaikstau ir su tokias
user posted image
bet velgi pas mane kurortas, ir ypac sezono metu visad pamatysi ka nors su maudymkes virsumi prie sortu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sunray @ 2012 01 12, 16:37)
na mano akimis ziurint butu toks kaklas vulgarus vienu variantu - be liemeneles biggrin.gif

Manau priklauso nuo krutines, jei nedidele, tai galit ir nepastebeti, kad be tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 12 sausio 2012 - 16:55

Man kaip tik kai mažesnė, tai stiligai atrodo, būtų didesnė – būtų vyulgaru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 01 12, 17:16)
user posted image
ar toks jau vulgarus?

Čia ne vulgaru dėl krūtinės. Ant manęs toks pat gylis kitaip atrodo, gilesnis įlinkis tarp krūtų gaunasi, kas labai krenta į akis unsure.gif
Va, pvz:

user posted image
Atsakyti

Na, aš jau jausčiau su tokia nemaloniai unsure.gif Lyg eičiau aš ir dar mano krūtinė biggrin.gif Pvz ant manekenės - viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 12, 17:02)

Va va, and didesnes krutines net normali iskirpte kartais kitaip atrodo.

O tas idetas - IMHO tokia "iskirpte" tik pas vyra i miegamaji eit biggrin.gif

QUOTE(_asamaM @ 2012 01 12, 17:03)
Na, aš jau jausčiau su tokia nemaloniai  unsure.gif Lyg eičiau aš ir dar mano krūtinė biggrin.gif  Pvz ant manekenės - viskas ok smile.gif

AsamaM, labai daug nuo musu paciu suvokimo ir pripratimo priklauso, as kazkada ilgokai kompleksavau del per dideles ()() ir visai kitaip kai kurias iskirptes dabar matau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 12, 17:10)
AsamaM, labai daug nuo musu paciu suvokimo ir pripratimo priklauso, as kazkada ilgokai kompleksavau del per dideles ()() ir visai kitaip kai kurias iskirptes dabar matau smile.gif

Žinoma. Aš to neneigiu.
Išaugau džinsus, gal išaugsiu ir NEiškirptes biggrin.gif

Šiai dienai negalėčiau su tokia (apačioje) eiti nei į darbą, nei po darbo - nesakau, kad į mane kažkas kažkaip ypatingai spokso. Tikriausiai irgi - kompleksas smile.gif Gal net dėl netinkamos (saugumo jausmo neduodančios) liemenėlės ar drabužių.
Turint didesnę krūtine galimos labai įvairios iškirptės, tačiau man labai patinka, kai jos būna itin subtilios

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 01 12, 17:30)
Žinoma. Aš to neneigiu.
Išaugau džinsus, gal išaugsiu ir NEiškirptes biggrin.gif

Šiai dienai negalėčiau su tokia (apačioje) eiti nei į darbą, nei po darbo - nesakau, kad į mane kažkas kažkaip ypatingai spokso. Tikriausiai irgi - kompleksas smile.gif Gal net dėl netinkamos (saugumo jausmo neduodančios) liemenėlės ar drabužių.
Turint didesnę krūtine galimos labai įvairios iškirptės, tačiau man labai patinka, kai jos būna itin subtilios

user posted image

Su tokiu ir as negaleciau biggrin.gif Man isvis nepatinka, kai matosi ta vieta kur jau susiglaudzia papai tongue.gif nebent labai minimaliai na ir paaiskinau doh.gif nebent kalbam apie pliazine ir pan apranga ax.gif

Toks man normalus pvz
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 12 sausio 2012 - 17:46