Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminė Vilniečių trobelė

QUOTE(Rute @ 2012 01 16, 12:23)
Oplia, sveikinu tapus MAMYTE  wub.gif laimingo jums gyvenimo kartu  wub.gif

Adrijuk, aciu uz nuostabia istorija  wub.gif

Pelenu rozyt, tai kad del naturalizmo VGN yra siokiu tokiu neaiskumu. Lankiausi semetos kursuose, keista, bet is VGN jis nei vienos pavardes nepaminejo, kad gydytojas butu linkes labiau prie naturalumo.. o is antakalnio kliniku net kelias pavardes sudiktavo. Tai VGN kaip ir turi naturalistu statusa, o, bet, taciau.. realiai gydytoju labiau link naturalizmo nerasta arba didysis naturalistas semeta dar neatrado..  biggrin.gif  minusu turi turbut tiek vieni tiek kiti gimdymo namai. sake antakalnyje tingi vonia gimdyvems isplauti, kad jos galetu vandenyje atsipalaiduoti. Bet kaip as sakau - svarbiausia nusiteikimas, visa kita Viespaties valioje  4u.gif

Galiu pasakyt AK pozicija kur per gimdymo kursus issake del ju vonios: Mes moterys o ne zuvys kad vandeny gimdytume lotuliukas.gif Ar viskas jums aisku biggrin.gif ?

O seip gi kiekvienai skirtingai pvz as svaigau prazioje apie vonia kaip as jos noresiu (M man pamelavo kad is vis jos nera ten AK), bet realiai per sarejimus as negalejau sedet, idealiausia vieta pasaulyje man buvo dusas siltas ir pasisukiot ir relaksas nuo tos silumos skausmas 50 sumazejo garbes zodis uztai ir uztrukom i vilniu isvaziuot. O jauciu ir darosi ten greiciau nuo spaudimo i dubeni stovimoj padety ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovi2003: 16 sausio 2012 - 11:55
Labas rytas mergaitės wink.gif

Drovute, Valerie, Pieva, dėkui jums už komplimentus mano mažylei, jai labai patinka kai ją giria, tuomet šypsosi taip kukliai flirt.gif

Adrija, kokia miela tavo E wub.gif Ir man tai į tave labai panaši smile.gif
Atsakyti
Laukiam tavo fotosesijos albumely bigsmile.gif kada zadejo atiduot nuotraukytes?

[quote=Pelenuroze,2012 01 16, 10:20]
Sveikos mergaites,

mes savaitgali itempta turejome, tad neprisijungiau (kursai apie gimdyma, kelione i gimtaji miesta, nestukiska fotosesija), zodziu, pavargau, tad tik siandien rasau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovi2003: 16 sausio 2012 - 11:57
Adrija, kaip viskas vaizdziai, o mergyte tikrai i tetuka panasi, grazuoliuke wub.gif anesteziologe tai primine is kalvariju turgaus pardaveja, ka as zinau doh.gif beje kaip tie vilnos rubeliai?

Strazdane, kokia tavo dukryte jau didele ir grazi wub.gif
Papildyta:
Dovi, nuotraukytes veliausiai uz menesio bus 4u.gif reikes siek tiek palaukti doh.gif
Atsakyti
Rozyt, tai ir as nesu labai diele naturaliste. As pavardes su telefonais tau vakare brukstelsiu, nes uzrasai namie. 4u.gif

AK pozicija man daugmaz aiski ir del voniu ir del paciu gydytoju ir del pogimdyvines prieziuros. Nu bet gimdyt kazkur reikia, tai as geriau jau antakalni pasirinksiu del ju turimos aparaturos. Jungiam optimizma ir varom i prieki.. biggrin.gif
Pasirodo Jursenas skiriamas prie naturalistu - taigi pati to nelabai zinodama pradejau pas ji lankytis. Va tau ir likimo vingiai. Beje, CP man visgi ir toliau sviecia.. va tau ir naturalizmas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 16, 12:47)
Strazdanele, S jau kokia didele mergyte  wub.gif

Taip, jau didelė smile.gif Na jos dabar toks darbas - augti biggrin.gif

Kalbat apie gimdymo namus. Tai mano manymu tokių vienų geriausių tikrai nėra. Visur savi pliusai ir savi minusai. Bet kuriuo atveju, antrą gimdysiu VGN ir gal net pas tapatį gyd. norėčiau smile.gif O šiaip pritariu Rutei, kad labai svarbu nusiteikimas, tvirtas žinojimas kaip nori gimdyti, tuomet būna lengviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2012 01 15, 20:00)
Gimdymo istorija:

Adrija, kuo didziausi sveikinimai! Laikas ziauriai greitai bega. Kai radau tavo istorija net asaros istrysko wub.gif Dziaugiuosi kad viskas baigesi gerai ir esat visi kartu dabar.
O pas mane viskas sudetingiau nei atrode pradzioje, bet tikiu kad viskas baigsis tuo paciu nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2012 01 16, 13:00)
Strazdane, kokia tavo dukryte jau didele ir grazi  wub.gif

Ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2012 01 16, 14:09)
Rozyt, tai ir as nesu labai diele naturaliste. As pavardes su telefonais tau vakare  brukstelsiu, nes uzrasai namie.  4u.gif

AK pozicija man daugmaz aiski ir del voniu ir del paciu gydytoju ir del pogimdyvines prieziuros. Nu bet gimdyt kazkur reikia, tai as geriau jau antakalni pasirinksiu del ju turimos aparaturos. Jungiam optimizma ir varom i prieki..  biggrin.gif
Pasirodo Jursenas skiriamas prie naturalistu - taigi pati to nelabai zinodama pradejau pas ji lankytis. Va tau ir likimo vingiai. Beje, CP man visgi ir toliau sviecia.. va tau ir naturalizmas  lotuliukas.gif

Ok, lauksiu 4u.gif beje, apie Jursena ir as ta pati girdejau 4u.gif

QUOTE(*Strazdane* @ 2012 01 16, 14:37)
Kalbat apie gimdymo namus. Tai mano manymu tokių vienų geriausių tikrai nėra. Visur savi pliusai ir savi minusai. Bet kuriuo atveju, antrą gimdysiu VGN ir gal net pas tapatį gyd. norėčiau  smile.gif O šiaip pritariu Rutei, kad labai svarbu nusiteikimas, tvirtas žinojimas kaip nori gimdyti, tuomet būna lengviau  smile.gif

Kokia to gydytojo pavarde? 4u.gif gal i az brukstelk, jei nesunku 4u.gif
Atsakyti
Adrija, kaip aš džiaugiuosi dėl jūsų (ir dėl katino laugh.gif ) . Tavo gera nuotaika ir optimizmas - įkvepiantys 4u.gif Aišku, labai nuvylė gydytojos elgesys. Kažkoks biznierkiškas požiūris. Na, bet tegu atmintyje išlieka tik geri ir malonūs prisiminimai wub.gif

Man labai graži Elzytė, kur autokėdutėje nufotografuota. Tokia mažoji Snieguolė wub.gif

Šiandien užsukau į albumėlį... Ogi, žiūriu, *Gajos* albumą būsiu praleidusi blush2.gif Abi dukružėlės fainuolės. Vyresnėlė gal labiau į mamą. O mažutė man tokia rimta dama pasirodė, tokia tvirta. Nuojauta sako, kad užaugs labai gera panelė wub.gif

O aš laukiu mmm. Po to Clost'o. Vakar skaitinėjau stimuliacijos temą, tai kažkokios pesimistinės nuotaikos užėjo. Jei jau žmonėms apskritai sunkiai su ta stimuliacija draugaujasi, tai jau kur čia mums tą O pagauti laiku ir vietoj, kai vien kelionė pas MB užtrunka beveik pusę paros. blink.gif Na, bet kažkaip reik mest lauk visas abejones ir baimes.
Atsakyti
Pieva, o tai jus su TB ne kartu gyvenat? blush2.gif
Atsakyti
Adrija, nuostabi Elzyte! wub.gif I tatuka panasi biggrin.gif

Laba diena, margaites 4u.gif
Atsakyti