Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminė Vilniečių trobelė

QUOTE(oplia5 @ 2012 01 15, 11:30)
Dekui uz sveikinimus  smile.gif
Pavadinsime Viktorija, gimeme 3480, 54 cm.
Nelabai mums sekasi su zindymu, pieno mazai, bandysiu ieskoti konsultantes, gal mergaites kas kokia galite rekomenduoti?

Grazus, prasmingas vardas wub.gif O pas M gimdei?

Adrijuk, asaros kaupiasi beskaitant wub.gif Negaliu,kaip sirdis dauzosi apie jusu susitikima skaitant, kaip gera,kad jus jau kartu wub.gif Bukit visad laimingi salia viens kito visi trys wub.gif (na,ir katinas biggrin.gif ) Visgi,kaip gera,kad Dievas taip myli, saugo, veda wub.gif
O del infekcijos,tai liudna,kad taip aplaidziai neapsiziurejo... ir kad kava ilgai gere,ir kad nuskausminamu per daug leido... bet dabar jau viska stenkis pamirsti ir tik dziaugtis,megautis kiekviena akimirka wub.gif Ir fotografuok,filmuok maziuke dukriuke,nes tai tokios nuostabios akimirkos,nes ji augs kasdien ir tokia mazute jau niekada nebebus,tai liks tos neitiketinos akimirkos iamzintos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2012 01 15, 21:00)
Gimdymo istorija:

Stebuklelio atejimas I pasauli 2012.01.05 14:10 (3830g. 54cm.)

cray.gif cray.gif cray.gif Kaip graziai aprasiai wub.gif Labai dziaugiuosi kad dukryte pasveiko, dabar aukit sveiki ir laimingi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2012 01 15, 19:00)
Gimdymo istorija:

Stebuklelio atejimas I pasauli 2012.01.05 14:10 (3830g. 54cm.)

Kazkaip diena pries jau jauciau, kad jau tuoj tuoj, nezinau is kur tas jausmas, bet nuojauta buvo, tad kai 3:30 ryte atsibudau nuo pirmojo saremio, labai apsidziaugiau. Nuejau I tuoleta, grizau I lovyte ir pradejau skaiciuoti. Is pradziu jie kartojosi kas 9-10min., tada eme dazneti, bet nebuvo beprotiskai skaudus, tad laukiau 7-iu, tuomet pasizadinau MB, sakau “jau”, jis aisku, kaip ir visi vyrai, siek tiek supanikavo, bet nuraminau ji, nuejau I dusa, apsirengiau, uzkandom ir pasukau daktarei. Ji sako, “varyk”, saremiai tuo tarpu padaznejo iki 4-6min. Atvaziavom I VGN 8:15, daktare 5-minutej, sedim laukiam, grizo greit, apziurejo mane- kaklelio atsidarymas 4-5cm. ☺ Nemazai, juolab, kad tikrai ne per didziausias kancias! As be sustojimo sypsausi, juk jau tuoj susitiksime su E, pazvelgsime viena kitai I akis ir busime viana kitos gyvenime visada! Viskas vyksta greitai, sklandziai- einam I gimdykla, daktare kalba apie epidura, as sakau, kad kol kas ne, ziuresim veliau. Atejom, as sau saremiuoju toliau, darosi linksmiau, sedu ant kamuolio, siaip palinguoju, MB vis siulosi masazus, kuriuos rode gimdymo kursuose, bet nenoriu. Guldo ant stalo- matuoja toniukus ir saremiu stipruma. Toniukai geri, saremiai reguliarus, stipreja. Gimdykloj, nuejus I tuoleta, iseina gleiviu kamstis, kurio taip laukiau paskutines dienas. Kvepuoju, viskas gaunas naturaliai, kvepuojant tikrai lengviau. Kol kas viskas einasi sklandziai, as tarp saremiu sypsausi, o jie stipreja- akusere ir daktare vis paklausia gal noriu nuskausminamuju, paluzau kai saremis pasieke 103, o dar MB manes pagailo, sako – nesikankink taip. Dabar ziurint atgal, juk taip ir nesikankinau, tikrai galejau iskenteti, na bet saukstai po pietu. Epuduras suleistas, doze maza, kuri nelabai ka ir padeda, daktare nuleidzia vandenis, verdiktas – zalsvi ☹ , gaunu dar viena nuskausminamuju porcija- nepadeda toliau. As jau noriu stumt, bet mano komanta labiau norejo kavos, nei priimt gimdyma dabar, gaunu trecia doze- atima viska iki lupu, nejauciu nei saremiu, o jie ir sumazejo iki 30 stiprumo (tokius pakelti vieni juokai, net ir be nuskausminamuju). Daktare sako, praeis nuskausminamieji, kai vel ateis noras stumt, pakvieskit. Kur ten ateis, jei nutirpus esu iki dantu ir jokie nuskausminamieji nepraeina???  Grizta daktare ir viskas igauna pagreiti, matosi galvyte! Kaip??? Kaip gali matytis galvyte, ka ji viena ten be daktaru pagalbos bando ateiti I pasauli??? Isstumiu per 4-is saremius, kuriu nejauciu, nejauciu ir stumimo, tik darau ka liepta ir meldziuos, kad mazajai viskas butu gerai! Pakviesta kudikiu daktare. Gimsta mano mazyle- melynute tokia, 2 sekundes tylu, jos buvo kaip visa amzinybe ir pasigisrsta kudikio verksmas- mano kudikio, islaukto, ismelsto, isgodoto.. Ja aptvarko, mano rankos nuo vaistu labai saltos, as jaudinuos, kad negalesiu jos apkabint, nes susaldysiu, bet va ji ant mano krutines, marksto tamsiai melynas akutes, iesko kruties, randa, bando zisti ir tada ja paima, sutvarko, nuprausia, suvysto ir grazina man. Neturejau jegu priesintis, bet nesuprantu kodel paeme? Nepaliko ilgiau kunas prie kuno? MB, kuris per stumimus buvo isejes, grizta, mes kartu ziurim I savo kurineli ir verkiam. As bandau zindyti, laikas lekia zaibisku greiciu, mane apacioje tvarko. Daktare dar sugeba pasakyti- butum ir pati pagimdzius, bet va teko kirpti. Kodel??? Jau veliau supratau, nes E pati pradejo eit gimdymo takais, bet as jos nestumiau, nes laukiau daktaru, ji priduso (veidukas buvo pameles), tad kad jai butu lengviau ir greiciau, teko kirpti. Tiek to, del savo mazosios galiu bet ka istverti, bet eilini karta isitikinau, kad negalima pasitiketi daktarais, net jei taries.
Is kur infekcija? Igimta, kitaip sakant- is manes. Jei man butu buve paskirti kraujo tyrimai pries pat gimdyma (pamenat alergija ant ranku ir pilvelio del kurios dare kepenu fermentu tyrima? Ne ten reikejo ieskot!), tikriausiai, butu rade ja ir dare CP, kad apsaugotu mazyle, bet dabar jau yra kaip yra, buvo kaip buvo.. Svarbiausia, kad mes kartu, laimingi, namie, nugaleje infekcija. Visa kita iveiksime, ismoksime, pasieksime..  MEILES yra per akis, o juk jos niekad nebuna per daug.. ☺

P.S.: Katinas I mazaja ziuri kaip I kudikeli, jokio priesiskumo, tik nuostaba ir noras visa laika buti kartu su mumis. Jis juk musu dideles gaujos narys! ☺

suspaudzianti sirdi istorija, isivaizduoju kokia esi laiminga, sveikatytes mazam stebukliukui:) wub.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites! 4u.gif

Gera, kad Jus turiu! Va aprasiau viska, po daugelio metu skaitysim kartu su E, as asarosiu, o jai bus idomu.. ax.gif

Gajut, butinai reikia fotkint! Va jau pora dienu to nedarem.. blush2.gif MB persius man nuotraukytes, tai ikelsiu i fotki butinai tetuko dukrele bigsmile.gif
Atsakyti
Adrijute, kaip idomu skaityti jusu susitikimo su mazyle istorija wub.gif Na dabar ja viskas bus gerai jums visiems trims, linkiu, kad pienuko atsirastu ir butumet labai labai laimingi kartu wub.gif

As irgi planuoju gimdyt VGN, gal gali pasidalint gydytojos pavarde (gali i AZ), net nezinau ar cia tartis su gydytoja, ar su akusere, ar vaziuot ir tiketis sekmes? g.gif Jei gimdytum antra karta, ar tartumeis, ar gimdytum pas ta pacia gydytoja? Kai turesi minutele ir jegu, pasidalink sviezia patirtimi blush2.gif 4u.gif

Oplia, nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif Kantrybes, pienelio ir saldaus miegelio jums 4u.gif
Atsakyti
Adrija, na ir istorija blink.gif Bet svarbiausia, kad laiminga pabaiga. Sveikatos ir kantrybės jums wub.gif
Atsakyti
Adrija, jaudinati istorija wub.gif Svarbiausia, kad viskas gerai baigėsi 4u.gif nekantrauju pamatyti E. wub.gif
Bet gydytoja.... Nesuprantu kas jai? Ar jūs mokėjote jai aš ne ar per mažai davėte, siaubas kaip pikta ... mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 01 15, 21:22)
Adrijute, kaip idomu skaityti jusu susitikimo su mazyle istorija  wub.gif  Na dabar ja viskas bus gerai jums visiems trims, linkiu, kad pienuko atsirastu ir butumet labai labai laimingi kartu  wub.gif

As irgi planuoju gimdyt VGN, gal gali pasidalint gydytojos pavarde (gali i AZ), net nezinau ar cia tartis su gydytoja, ar su akusere, ar vaziuot ir tiketis sekmes?  g.gif  Jei gimdytum antra karta, ar tartumeis, ar gimdytum pas ta pacia gydytoja? Kai turesi minutele ir jegu, pasidalink sviezia patirtimi  blush2.gif  4u.gif

Oplia, nuosirdziausi sveikinimai  4u.gif Kantrybes, pienelio ir saldaus miegelio jums  4u.gif

Tai kazin ar pas ta pacia gimdytu, jei prifarsiravo epiduro ir nebuvo kai jau gimde blink.gif manes M nepaliko nei sekundei kai vandenukus nuleido, o uzuot isejus kavos gerti sukviete visas akuseres nors nebuvo mano atvejis niekuo ypatingas blink.gif

Papildyta:
QUOTE(Adrija1 @ 2012 01 15, 21:16)
Aciu, mergaites!  4u.gif

Gera, kad Jus turiu! Va aprasiau viska, po daugelio metu skaitysim kartu su E, as asarosiu, o jai bus idomu..  ax.gif

Gajut, butinai reikia fotkint! Va jau pora dienu to nedarem..  blush2.gif MB persius man nuotraukytes, tai ikelsiu i fotki butinai tetuko dukrele bigsmile.gif

Ech grazu wub.gif
Gerai kad iskart parasei , nes po kurio laiko viskas visai kitaip atrodo biggrin.gif
Gaila ,kad su nuotykiais, bet labai linkiu kad antras sklandziau wub.gif

O kodel vyras per stumimus isejo g.gif Ar jam liepe? seip as be epiduro gimdziau tai man skausmas uzglusines smegeneles buvo MB man atpasakojo ka dariau sakiau ka gydytoja dare paskutines 10 min iki O gimimo doh.gif tureciau atminties spraga jei ne jis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Levanda81 @ 2012 01 15, 22:25)
Adrija, jaudinati istorija  wub.gif  Svarbiausia, kad viskas gerai baigėsi  4u.gif nekantrauju pamatyti E.  wub.gif 
Bet gydytoja.... Nesuprantu kas jai? Ar jūs mokėjote jai aš ne ar per mažai davėte, siaubas kaip pikta ... mad.gif

Tai jei normalus gyd tai pries niekada neimtu schmoll.gif
Atsakyti
Adrija norejau paklausti dar o kelinta h gime bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2012 01 15, 22:03)
Adrija norejau paklausti dar o kelinta h gime  bigsmile.gif

14.10 val gime Elzyte 54 cm ugio ir 3,820 kg svorio mirksiukas.gif

Taigi pamiršau Oplia pasveikinti blush2.gif Įdomu būtų sužinoti daugiau detalių ax.gif

Drovute, nu prajuokinai su tuo savo pilvu, atsirado matai storulė lotuliukas.gif Esi liekna graži panelė, o kaip visada prisigalvoji pievų mirksiukas.gif
Atsakyti
Dovi, gime 14:10. MB isejo pats, jis kazkaip sunkiai reaguoja i visokias tokias medicinines situacijas, tai ir isejo pats savo noru.

Myciute, negimdyciau tikrai pas ja, nors kitoms ji labai patinka ir tinka. Parasysiu Tau jos pavarde, bet nereikia uzsiciklinti unsure.gif

Levandut, davem jau po. Iki to laiko ji juk priziurejo mano paskutines nestumo savaites, tai visad gaudavo ir Lt ir vyno ax.gif Nemanau, kad galejo itakoti tai, tiesiog neuzteko atsakomybes. Dar dabar girdziu nuostaba jos balse kai as paklausiau kokia situacija? Tai atsake- galva jau matosi, gimdom! doh.gif

Na tikekimes, kitas kartas bus sklandesnis mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2012 01 16, 02:56)
Na tikekimes, kitas kartas bus sklandesnis  mirksiukas.gif

Tegu motinystes dziaugsmai istrina nemalonias akimirkas ir atminty lieka tik pacios sviesiausios 4u.gif

labas rytas, pusryciauju ir keliauju i TA wink.gif
Atsakyti