Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

QUOTE(volpe @ 2012 12 09, 23:21)

Kodėl tada paprasta svartotojas negali matyti sudeties? Tas tai įtartina, kai tik gavau žurnaliuką, galvoju jopapa, kur sudėtis? Nes taip tai gali belent ką prirašyti, surašai tik geruosius produktus ir tiek. Jei žmogus susidomėjęs, tai pamatys sudėtį tik nusipirkęs?
Atsakyti
tai visuose kataloguose yra tik pagrindinis aprasymas.o tu ,kaip pirkejas ,gali nuvaziuoti i ju ofisa ir ten ant dezuciu pasiziureti visa issamia sudeti.arba pas savo sponsore paklausti:ji tada parodys. taigi ir kai perki daiktus normalioje parduotuveje:kai tau ateina visi katalogai su nuolaidom ,pvz iki pardes,maximos,taigi prie kiekvieno produkto nera isamaus aprasymo:makaronai :sudetis.....taip ir cia.
jei nori issamiau:reikia prasyti.arba vaziuoti i biura.
nemanau,kad jei paskambinsi i maxima ir paprasysi kokiu tai makaronu sudeties,ar tau kas pasakys.
as kol kas nemaciau nei vieno zurnaliuko,katalogo.kad butu issamiai sudetys surasytos.tik aprasymai.
o aprasymus ir cia gali visi pasiskaityti ieidami i fm puslapi,ir atsidarydami norima produkta.
Atsakyti
Kalbu apie Riebus veido kremas , kuri naudoja Volpe smile.gif juk parasiau kad riebus veido kremas. smile.gif
Sudetys visu produktu yra distributoriui prisjungus prie savo puslapio kur yra "dokumentai parsisiusti, "sitoj skyltyjebet kremuku dar nera sudeties, nes juos reik paruosti tuos dokumentus, as tikrinau nuo dezutes sudeti. Ir dar tos kolekcijos skin lab kur yra labai gera sudetis. padovanojua draugei kuno sviesta soklado ir vysniu kvapo tai prase uzsakyti dar sake ziauriai geras smile.gif
Tai paprasiau kad neismestu indelio nes noriu sudeti patyrineti smile.gif
As nenaudoju sviestu jokiu nes ir taip turiu riebia oda, bet va zmogui papasakoti ir labai faina gera dalyka.
Atsakyti
Tyluma temoj smile.gif
Nesenai tik atradau FM.
Išbandžiau tik blizgius lūpoms. Daug ką ką nupirkau dovanoms, tai nebent vėliau atsiliepimus parašysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 20 gruodžio 2012 - 10:33
Sveikos smile.gif
O gal galit pakomentuoti lupu dazus? Kur Li 01, 05 ... Ar labai matiniai, ar greitai nusivalo, ar riebus?? Ar labai sodrios spalvos? ir pan....
Atsakyti
labas,as asmeniskai naudoju li 05 : man jis gerai laiko,visai ne riebus,netgi noretusi riebesnio,nes mano lupos labia sausos.kaip spalva irgi labai maloni,visai neissaukianti.
ka sliecia raudona spalva:tai grazi raudona.tikrai grazi.nors asmeniskai jos neisbandzius:turiu tik ta dazu megineli,bet man raudona nepatinka,tai negaliu pasakyti,kokia ji kai ant llupu uzdedi.
amuk:o tu is kur?gali su FEderico susisiekti,ji turi visus meginukus ,tai parodys ,pademonstruos,patars jei reikia smile.gif

Spigli: n akartais tylu tylu,be tkatais tai nespeji skaityti...
manau,kad dabar KAledos,tai kas darbuojasi,kas paskutines dovanas perka,kas siaip organizuojais.....
as ,pvz: truputi sirgau,dabar vairavimo teises reikia issilaikyti,tai ne tas galvoj smile.gif
federico:uzmesk aki i mano taskus smile.gif
Atsakyti
to volpe. Aciu. Cia ne man (lupu nedazau, tai nelabai apie lupdazius ir nusimanau). Paprase viena moteriske, bet jai reikia riebaus. O po "bajerio" su tusu bijau net siulyti... ar sakyt, kad geri.
Atsakyti
na,kadangimano sausos,labai sausos lupos,tai galman yra ne riebu,o vatmoteriskei bus riebus.
o tu neturi 5 spalvu meginuko?
taigi duok teptuka,ir tegul pasidazo.niekada neleisk pirstais liesti,nehigieniska.o teptuku tegul ima ir paidazo:taip zinos ar spalva patinka,ar riebumas tinka.nes,kaip ir sakiau,vienam gali buti riebus,kitam ne,vienas supranta vienaip spalvu ryskuma,kitas kitaip.
as turiu pavyzdi:mano dvi merginos cia italijoje vakar susigincino:
viena sako,kad tas lupom ,kuris padidina,nepamenu numerio....nu zodziu,kad jis ten labai jau jai tas lupas plecia ir jaucia,kaip ten viskas bado, o kita reke,kad visai nebado niekas,visai nesijaucia toefekto,tik kai pasiziuri i veidrodi supranti,kad lupos padidejusios....

Papildyta:
beje,gali siulyti blizgius lupu dazus:jie yra riebesni smile.gif

nu va pasiziurejau:kalbejau apie metu lupu geli,kurissuteikia putlumo:)
Papildyta:
obeje,kas su tusu nutiko?
Atsakyti
Neturiu megynelio. Del tuso, tai nusipirkau, pasidaziau ir man jis labai patiko, tai ir rekomendavau (pardaviau). Tik po puses menesio supratau, kad tragiskesnio tuso neturejau (net kai mokine kai buvau pirkdavau uz kelis litus tusus tokiu nepasitaike). Jis pasidare kazkoks guminis (net nesitepe normaliai), net negaliu apsakyti.. Tai geda, negaliu siulyti nekokybisku gaminiu. Be to ta moteriske (aisku tolerantiskai), bet uzsimine, kad daugiau nebenores.. doh.gif schmoll.gif

O gal bandet akims skysta piestuka? Ir kasmyro svelnumo akiu seselius, kur dabar akcija (kur viena spalva) ? Ar skiriasi nuomineraliniu akiu seseliu (kur trys spalvos)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amukas: 20 gruodžio 2012 - 23:55
QUOTE(amukas @ 2012 12 21, 00:49)
Neturiu megynelio. Del tuso, tai nusipirkau, pasidaziau ir man jis labai patiko, tai ir rekomendavau (pardaviau).  Tik po puses menesio supratau, kad tragiskesnio tuso neturejau (net kai mokine kai buvau pirkdavau uz kelis litus tusus tokiu nepasitaike). Jis pasidare kazkoks guminis (net nesitepe

na idomi tuso istorija g.gif kadangi pati naudoju ir man jis labai patinka ..
Atsakyti
labas rytas .
as naudojau tiek viena tusa,tiek kita.tusas 3 step man labai patinka,o tas kitas:jis yra skirtingas :jis man palieka blakstienas tokias naturalesnes.aisku,jei i bonkute prisitrauke daug oro,jis galejo tapti ir guminis.juk juose yra daug naturaliu produktu,taip kad negali likti negerai uzdaryti,arba ,net tada kai juo tepames,reikia sukant sepereli issimti is bonkutes,ir sukant ji atgal ikisti,kad neilistu oras.
plius visada tikrinkite galiojimo laika.
Kasmyro seseliai:visus kuriuos buvau nusipirkus:pardaviau.ju reikia tikrai nedaug ir lieka ilgai.jie yra matiniai,o trispalviai yra perliniai,su blizgesiu.
be tvat man klausymas kyla:jusu sponsore kur?i siuos klausymus ji turetu atsakyti?
stai,ka as turejau omeny,kai praejusiuose puslapiuose rasiau,kad jei sponsorius geras:darbas eina be problemu:nereikia ieskoti papildomos info kaireje desineje,nes daznaiusiai i tokius atsakymus parasoma nuosava nuomone,o sponsorius turetu duoti ir efektyvius skirutmus - panasumus.

ei,siandien gruodzio 21!!!ka ten rase maya?kad pasaulio pabaiga?na,tada kas tiki:buvo malonu susipazinti,o kas netiki,tai :iki sekancio !!!
Atsakyti
QUOTE(amukas @ 2012 12 20, 23:49)
Del tuso, tai nusipirkau, pasidaziau ir man jis labai  Jis pasidare kazkoks guminis (net nesitepe normaliai), net negaliu apsakyti..

Po kiek laiko nuo pradėjimo naudot pasidarė kaip guminis ?

Aš tai turiu pastebėjimą dėl vamzdžių granulių. Aišku čia ne į temą prie kosmetikos ax.gif Nusipirkau , išbandžiau, super drinks_cheers.gif Po poros dienų nupirkau draugei ir kai kartu su ja atidarėm, net suabejojau ar pas mane tos pačios granulės. Pas ją smulkutės kaip cukrus, pas mane stambokos. Efektas valymo niekuo nesiskyre, tik išvaizda g.gif
Atsakyti