kimaway:saunuole:) cia butent ir yra musu marketingas .
Kimaway, puiku, kad tau pavyksta be mokymų, aš galiu pasakyti, kad turiu dvi patirtis, komanda Fmgroupe bandau kurti jau antrą kartą, pirmoje turejau gal 6 žmones usžsidegusius ką nors daryti, o iš jų užsakymus darė tik viena. ( Beje ta mergina yra ir iki šiolei) Nevaikščiojau į jokius mokymus, ir ką gi visi žmonės pabiro ( žinau, kad tai nėra kažkoks vau skaičius, bet vistiek..)
Dabar vėl kuriu iš naujo ir žiūriu į šį reikalą kiek kitaip. Aišku kiekvienam savi darbo metodai, bet... Kiekvienas esantis su dideliais procentais kažkada irgi turėjo 3 % ir 6%, jis neatėjo iš karto į 21 ar bet kurį kitą. Todėl man tai įdomi patirtis.
Aišku liaupsinimų būna, bet reikia atsirinkti ką nori išgirsti ir prisitaikyti sau. Bet kadangi esu ne naujokė MLM, tai sakyčiau čia tokie pagrįsti liaupsinimai, nes tikrai turiu su kuo palyginti, ir dažnai būdavo, kad jei marketingo planas geras tai pristatymo sistema bloga, jei produktas geras tai planas blogas na ir daug niuansų.
Aišku trūkumų yra visur, bet svarbu tikėti kompanija.
O kad visai į temą būtų - ar bandėt , kuri jau pastiles voniai vaikiškas? Planuoju Kalėdoms dovanoms būrį vaikų jomis pradžiuginti tik įdomi nuomonė būtų.
Dabar vėl kuriu iš naujo ir žiūriu į šį reikalą kiek kitaip. Aišku kiekvienam savi darbo metodai, bet... Kiekvienas esantis su dideliais procentais kažkada irgi turėjo 3 % ir 6%, jis neatėjo iš karto į 21 ar bet kurį kitą. Todėl man tai įdomi patirtis.
Aišku liaupsinimų būna, bet reikia atsirinkti ką nori išgirsti ir prisitaikyti sau. Bet kadangi esu ne naujokė MLM, tai sakyčiau čia tokie pagrįsti liaupsinimai, nes tikrai turiu su kuo palyginti, ir dažnai būdavo, kad jei marketingo planas geras tai pristatymo sistema bloga, jei produktas geras tai planas blogas na ir daug niuansų.
O kad visai į temą būtų - ar bandėt , kuri jau pastiles voniai vaikiškas? Planuoju Kalėdoms dovanoms būrį vaikų jomis pradžiuginti tik įdomi nuomonė būtų.
pas mus dar tu pastilju nera..............ir nezinai kada bus..........aaaaaaiiii
QUOTE(vilku motinėlė @ 2012 11 30, 10:08)
Kimaway, puiku, kad tau pavyksta be mokymų, aš galiu pasakyti, kad turiu dvi patirtis, komanda Fmgroupe bandau kurti jau antrą kartą, pirmoje turejau gal 6 žmones usžsidegusius ką nors daryti, o iš jų užsakymus darė tik viena. ( Beje ta mergina yra ir iki šiolei) Nevaikščiojau į jokius mokymus, ir ką gi visi žmonės pabiro ( žinau, kad tai nėra kažkoks vau skaičius, bet vistiek..)
pritariu

kimaway:butent apie tai ir kalbejau,kai rasiau,kad jei geras sponsorius :darbas eina i prieki 
na va liko ti9k 25 dienbos iki kaledu
o as lapkriti vel gi 3% ir mano mergina,kuri isirase pries savaite padare savo pirmaji uzsakyma.zinau,kad kartais paskaito,tai norejau pasveikinti !!!saunuole

na va liko ti9k 25 dienbos iki kaledu

o as lapkriti vel gi 3% ir mano mergina,kuri isirase pries savaite padare savo pirmaji uzsakyma.zinau,kad kartais paskaito,tai norejau pasveikinti !!!saunuole

Na va, nepatinge3jau ir per cekc cosmetic patikrinau FM riebaus kremo sudeti. Tik vienas ingridienas buvo su tokiu zenkliuku kur veidelis nesisypso bet ir neliudnas, o viusi arba 3sypseneles arba 2 sypseneles. Taip kad merginos drasiai keiciam juos i musu naudojamus lorealius, niveas lancomus ir t.t. kurie pripumpuoti naftos ir kitu kancerogenu. siuo metu turiu seruma ir regeneruojanti ranku krema, esu laaaaabai patenkinta rankytes jauneja akyse

Federico, apie kuri veido krema kalbate?O kaip tas matinis?
QUOTE(Federico @ 2012 12 09, 15:12)
Na va, nepatinge3jau ir per cekc cosmetic patikrinau FM riebaus kremo sudeti. Tik vienas ingridienas buvo su tokiu zenkliuku kur veidelis nesisypso bet ir neliudnas, o viusi arba 3sypseneles arba 2 sypseneles. Taip kad merginos drasiai keiciam juos i musu naudojamus lorealius, niveas lancomus ir t.t. kurie pripumpuoti naftos ir kitu kancerogenu. siuo metu turiu seruma ir regeneruojanti ranku krema, esu laaaaabai patenkinta rankytes jauneja akyse 

gal galit nuoproda imesti, kur galeciau pasiskaityt daugiau apie sudetis????
QUOTE(dzordze29 @ 2012 12 09, 22:16)
gal galit nuoproda imesti, kur galeciau pasiskaityt daugiau apie sudetis????

ir apie kokį kremą kalbate.
sveikos merginos,as tai sita naudoju Riebus veido kremas FM ga03 ir tikrai neblogas.dabar net ir merginoms tepu su juo:kai ptik grace kelios dienos su keistu dermatitiniu isberimu,nu kelios tokios kaip demes,tokios dermatitines,o ji dar ir kasosi,nes jai niezti,tai as su siuo kremu tepu,ir ji tikrai maziau drasko,ir jau po 2 dienu labai graziai uzsitrauke....kodel is pradziu nepagalvojau jai patepti.............
o siera irgi kartais naudoju...na kol kas negaliu pasakyti ar patinka ar ne....nes tikrai mazai laiko ir tik kelis kartus uzsitepiau.................
na o isivaizduoju,kad jus ieskote grynai sudeties?na as manau,kad gryna sudeti galite rasti tik fm ofise....arba ant dezuciu..........siaip tai tik aprasymai yra ....koks aliejus ir pan...........manau,kad greitu metu turetu ir i ju puslapi ikelti,kol kas tik kvepalu sudetys ir kiti....dokumentai parsisiuntimui:ten rasite sudetis.bet glukano linijos dar nera...........
Papildyta:
apie krema,kuri patikrino federico,manau,kad kalba eina apie sita:
Riebus veido kremas FM ga03
turtingos sudėties kremas bet kokio amžiaus moterims, ypač sausai, drėgmę praradusiai ir
susilpnėjusiai odai, kurią nuolat veikia žalingi aplinkos faktoriai
sudėtyje yra avižų betagliukano ir aukštos kokybės riebiųjų rūgščių esterių iš linų sėmenų aliejaus, kurie užtikrina tinkamą odos drėkinimą, suteikia jai elastingumo
argano aliejus regeneruoja epidermio lipidų sluoksnį
vitaminai ir fitosteroliai iš avokadų aliejaus minkština odą
hamamelių hidrolatas ramina paraudusią odą ir reguliuoja riebalų išsiskyrimą
rūpestingai atrinktos sudedamosios dalys suteikia odai reikiamų riebalų ir sukuria jos paviršiuje ploną plėvelę, saugančią odą nuo išsausėjimo ir kenksmingų aplinkos faktorių
be alergenų
kasdieniam naudojimui ryte ir vakare
Talpa: 30ml
Kodas: ga03
o serumas tik vienas......
o ranku kremas sitas :
Regeneruojantis ir maitinamasis rankų kremas FM ga50
regeneruojantis ir maitinamasis turtingos sudėties
rankų kremas
sukurtas visiems sausos ir pažeistos rankų odos bei
nagų plokštelės, kurią veikia žalingi išoriniai faktoriai,
poreikiams patenkinti
sudėtyje yra avižų betagliukano ir alantoino, kurie
aktyviai regeneruoja pažeistą epidermį, saugo nuo
išsausėjimo bei ramina odą
ryžių aliejus lėtina senėjimo procesą ir maitina odą
ricinos aliejus stiprina ir aprūpina riebalais nagų
plokštelę
kasdienei rankų odos ir nagų priežiūrai
Talpa: 50ml
Kodas: ga50
o siera irgi kartais naudoju...na kol kas negaliu pasakyti ar patinka ar ne....nes tikrai mazai laiko ir tik kelis kartus uzsitepiau.................
na o isivaizduoju,kad jus ieskote grynai sudeties?na as manau,kad gryna sudeti galite rasti tik fm ofise....arba ant dezuciu..........siaip tai tik aprasymai yra ....koks aliejus ir pan...........manau,kad greitu metu turetu ir i ju puslapi ikelti,kol kas tik kvepalu sudetys ir kiti....dokumentai parsisiuntimui:ten rasite sudetis.bet glukano linijos dar nera...........
Papildyta:
apie krema,kuri patikrino federico,manau,kad kalba eina apie sita:
Riebus veido kremas FM ga03
turtingos sudėties kremas bet kokio amžiaus moterims, ypač sausai, drėgmę praradusiai ir
susilpnėjusiai odai, kurią nuolat veikia žalingi aplinkos faktoriai
sudėtyje yra avižų betagliukano ir aukštos kokybės riebiųjų rūgščių esterių iš linų sėmenų aliejaus, kurie užtikrina tinkamą odos drėkinimą, suteikia jai elastingumo
argano aliejus regeneruoja epidermio lipidų sluoksnį
vitaminai ir fitosteroliai iš avokadų aliejaus minkština odą
hamamelių hidrolatas ramina paraudusią odą ir reguliuoja riebalų išsiskyrimą
rūpestingai atrinktos sudedamosios dalys suteikia odai reikiamų riebalų ir sukuria jos paviršiuje ploną plėvelę, saugančią odą nuo išsausėjimo ir kenksmingų aplinkos faktorių
be alergenų
kasdieniam naudojimui ryte ir vakare
Talpa: 30ml
Kodas: ga03
o serumas tik vienas......
o ranku kremas sitas :
Regeneruojantis ir maitinamasis rankų kremas FM ga50
regeneruojantis ir maitinamasis turtingos sudėties
rankų kremas
sukurtas visiems sausos ir pažeistos rankų odos bei
nagų plokštelės, kurią veikia žalingi išoriniai faktoriai,
poreikiams patenkinti