Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

Sveiki. Kas is jusu yra dare angliska vaidinima? Gal turite formuluotes tikslu/ uzdaviniu?
Atsakyti
Sveikutes, o koks yra Jūsų el.paštas, į kurį reikia info siųsti?

Dėkoju.
Atsakyti
Gal šitas anglisciuklubas@gmail.com, kažkaip suabejojau g.gif
Seminaras
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 02 27, 19:35)
Gal šitas anglisciuklubas@gmail.com, kažkaip suabejojau  g.gif
Seminaras

Ačiū už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Merginos, norėjau paklausti kaip organizuojat ugdymo procesą dvyliktokams kai jau oficialiai patvirtina savo pasirinkimus kokius egzaminus laikys?
Atsakyti
Ar dalyvausite šių metų Kalbų Kengūroje ?
Atsakyti
QUOTE(stazyte @ 2012 02 28, 11:00)
Sveikos,
Merginos, norėjau paklausti kaip organizuojat ugdymo procesą dvyliktokams kai jau oficialiai patvirtina savo pasirinkimus kokius egzaminus laikys?

Tie , kurie nelaiko, dazniausiai turi lengvatu, maziau namu darbu, kai ko jiems nebeduodu.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2012 02 28, 18:36)
Ar dalyvausite šių metų Kalbų Kengūroje ?

Taip, vaikai noriai dalyvauja 4u.gif
Atsakyti
Siandien issiunciau i Tavo zvilgsni konkursa vertimus doh.gif atrodo man visa tai reikia, savaite laksciau is paskos kad vertimus sunestu, paskui isgirdau buciau geriau nedalyvavus, sakau tai kam ejei schmoll.gif sakiau kitais metais jokiu budu neimsiu tos merginos, atrodo paslauga jai darau
Atsakyti
Ar nepasigendate įvairovės konkursuose?
Kaip su olimpiadomis? Ar kiekvienais metais vyksta jūsų rajone, ar visoms klasėms? Pas mus labai padrikai doh.gif .
Atsakyti
Na, anglų kalbos olimpiadų Vilniuje trūksta 5-8 klasių...... tik amberstarai, kengūros.....ir viskas beveik g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dykuma5: 28 vasario 2012 - 20:41
QUOTE(Nieko sau @ 2012 02 28, 20:38)
Ar nepasigendate įvairovės konkursuose?
Kaip su olimpiadomis? Ar kiekvienais metais vyksta jūsų rajone, ar visoms klasėms? Pas mus labai padrikai  doh.gif .

Aš labai norėčiau skaitymo konkurso. Turiu šeštoką, nerealus berniuko tarimas. Aš jam pavydžiu, tongue.gif klausau ir lydausi. Tikras Amerikonas. O tinginys, nieko nesimoko, bet iš kur tas tarimas pas jį.... schmoll.gif.
Atsakyti