Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

As irgi neradau nauju blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi jau po įskaitos. mirksiukas.gif
Rezultatai labai geri, iš pradžių mokiniai labai bijojo, bet paskui viskas buvo gerai.

Viena pora pašnekėjo tiek monologus tiek dialogą tiesiog nuostabiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Na ką liko egzaminas, iki kurio liko nebedaug laiko. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2012 04 06, 12:57)
Sveikinu visas pabaigusias su iskaitom.
Noreciau kreiptis i tas kurios turi desimtokus. Siandien direktorius uzjudino mus, kad iki balandzio 12 pateiktume data kada 10-kai laikys iskaita. O bent jau musu mokykla nieko nezino, kada mazdaug galime tiketis uzduociu. Gal jus ka nors zinote?

Apie kokią 10-okų įskaitą eina kalba ? Lygio nusistatymas, kaip ir pernai? Mūsų mokykla nėra gavusi jokios informacijos apie tai.
Atsakyti
QUOTE(simoneta @ 2012 04 06, 13:08)
uzduotys jau yra paskelbtos;)

Jums atsiunte uzduotis ar tu radai jas kur nors internete?
Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2012 04 06, 18:00)
Jums atsiunte uzduotis ar tu radai jas kur nors internete?

Mums direktorius sake kad jos jau yra kelte, ir liepe nusistatyti data, kada mes rasysime
Atsakyti
Na mergaites prabego atostogos zaibiskai, sventes ant nosies tad nebegalvokim apie darbus, grazios Jums sventes:)
Atsakyti
Kai kas tu ale atostogu net nemate doh.gif unsure.gif
Atsakyti
na gi, kas nors papasakokit ape dešimtokų įskaitą
Atsakyti
Aš nieko negirdėjau apie 10 įskaitą. Bardakas schmoll.gif konkretus. Jei ne forumas, tai ir nežinočiau.
Tylėsiu ir nieko nesakysiu, tegul valdžia domisi. Čia ta pati turbūt kur pernai blink.gif
Papildyta:
QUOTE(simoneta @ 2012 04 06, 17:01)
Mums direktorius sake kad jos jau yra kelte, ir liepe nusistatyti data, kada mes rasysime

Aš prie kelto prisijungimo neturiu.
Kas turi pasakyti rolleyes.gif mokytojas direktoriui , ar direktorius mokytojui unsure.gif Na, pasakykit kaip elgtis.
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 04 07, 10:32)
Aš nieko negirdėjau apie  10 įskaitą. Bardakas schmoll.gif konkretus. Jei ne forumas, tai ir nežinočiau.
Tylėsiu  ir nieko nesakysiu, tegul valdžia domisi. Čia ta pati turbūt kur pernai blink.gif
Papildyta:

Aš prie kelto prisijungimo neturiu.
Kas  turi pasakyti  rolleyes.gif mokytojas direktoriui , ar direktorius mokytojui  unsure.gif Na, pasakykit kaip elgtis.

tai prie kelto tik valdzia prisijungima turi, ir sake kad klausymas tas pats tik uzduotys kitokios. Gana apie tuos darbus, einam pyragus kepti. Galetumet koki tai lengvai padaroma pasiulyt;)
Atsakyti
[quote=alicija.ali,2012 04 07, 09:02]
Aš nieko negirdėjau apie 10 įskaitą. Bardakas schmoll.gif konkretus. Jei ne forumas, tai ir nežinočiau.
Tylėsiu ir nieko nesakysiu, tegul valdžia domisi. Čia ta pati turbūt kur pernai blink.gif
Papildyta:

Žinoma, kad ne mokytojas susigalvoja įskaitas, valdžia turi informuoti. Bet valdžiai turi pranešti rajono Švietimas.

Jei daro kaip ant durniaus, vieni jau vos ne organizuoja, kiti dar tik sužino ir tai ne oficialiai, tai galėtų išvis nedaryti. Juk stresas ir mokytojui, o mokiniui dar didesnis.

O gal pagrindinėms mokykloms nereikia šio testo ?
Atsakyti
As desimtoku siemet neturiu, tai kazkaip net nesigilinu i ta iskaita.
Atsakyti