Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

Manęs dar vaikai klausė, ar bus. Aš sakaiu, kad ne.
O pyragus tai kepam. Jua šimtalapį iškepiau. 4u.gif
Atsakyti
Dešimtokų lygio nustatymo užduotys kelte buvo jau prieš mėnesį. Tik klausymas kažko komplikuotai - nenorėjo išsisaugoti, tai nesivarginom, gal dabar jau tvarka.
Mes net neleidome vaikams abejoti, kad tas lygio nustatymas nebūtinas ar koks nors nesvarbus. smile.gif Tik datos dar nenumatėme.

Smagių švenčių, kolegės. Ir kad pūgos nuotaikos netemdytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 04 07, 19:10)
Manęs dar vaikai klausė, ar bus. Aš sakaiu, kad ne.
O pyragus tai kepam. Jua šimtalapį iškepiau.  4u.gif

SU SVENTEM VISAS daug daug marguciu ir geru mokinuku linkiu visoms birthday.gif
alicija.ali tu saunuole iskepti simtalapi, man tai butu didvyriskas darbas bigsmile.gif
Atsakyti
Atėjau pasidžiaugti, laimėjau comenius stipendiją kursams. Tik dabar rūpestį, nes niekaip jau prieš stipendijos teikimą nei dabar neina susisiekti su kursų rengėjais. Įdomu, jei jie nepasireikš ar atsakys, ar galima greitai pasirinkti kitus panašius kokius kursus?
Atsakyti
QUOTE(Riva @ 2012 04 07, 20:39)
Dešimtokų lygio nustatymo užduotys kelte buvo jau prieš mėnesį. Tik klausymas kažko komplikuotai - nenorėjo išsisaugoti, tai nesivarginom, gal dabar jau tvarka.
Mes net neleidome vaikams abejoti, kad tas lygio nustatymas nebūtinas ar koks nors nesvarbus. smile.gif Tik datos dar nenumatėm

Žiūrėjom šiandien Kelt-e - yra tik 2011 m. užduotys, šiems metams nieko nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima @ 2012 04 10, 17:03)
Žiūrėjom šiandien Kelt-e - yra tik 2011 m. užduotys, šiems metams nieko nėra  g.gif

ir aš tą patį mačiau... nėra naujo
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2012 04 10, 18:32)
Atėjau pasidžiaugti, laimėjau comenius stipendiją kursams. Tik dabar rūpestį, nes niekaip jau prieš stipendijos teikimą nei dabar neina susisiekti su kursų rengėjais. Įdomu, jei jie nepasireikš ar atsakys, ar galima greitai pasirinkti kitus panašius kokius kursus?

Nuosirdziai sveikinu, i kur rasei? as tai negavau jau kelinta karta, idomu ka as ten ne taip rasau g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Dovesa, sveikinu 4u.gif
Su manim kursai susisiekė patys, prieš tai bendravom paštu, tik kad aš, pasirodo, buvau pražioplinus paraiškos išsiuntimo datą doh.gif Buvau išsigandus - kursuose sutarta, apgyvendinimo vieta rezervuota, o aš paraiškos net neišsiunčiau. Galvojau, bus blogai man, gausiu viską susimokėti, bet, ačiū dievui, viskas gerai baigėsi.
Dabar Comenius daugiašalį sėkmingai vykdom. Kovą grįžom iš Portugalijos. Įspūdžiai nuorodoje Portugalija
Atsakyti
Ar jau pasirinkote data, kada laikysite 10 kl iskaita?
Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2012 04 10, 22:56)
Ar jau pasirinkote data, kada laikysite 10 kl iskaita?

Iki kada reikia tą testą atlikti?

O mes nieko neorganizuojama, nes negavome jokios oficialios informacijos apie tai.
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 04 10, 20:57)
Dovesa, sveikinu  4u.gif
Su manim kursai susisiekė patys, prieš tai bendravom paštu, tik kad aš, pasirodo, buvau pražioplinus paraiškos išsiuntimo datą  doh.gif  Buvau išsigandus - kursuose sutarta, apgyvendinimo vieta rezervuota, o aš paraiškos net neišsiunčiau. Galvojau, bus blogai man, gausiu viską susimokėti, bet, ačiū dievui, viskas gerai baigėsi.
Dabar Comenius daugiašalį sėkmingai vykdom. Kovą grįžom iš Portugalijos. Įspūdžiai nuorodoje Portugalija

Vat vat, o man jie neatrašo, jau aš panikuoku, ką reiks daryti. doh.gif Paduosiu juos į teismą biggrin.gif , kad svajones sudaužė biggrin.gif
Atsakyti
O as nelaimejau stipendijos... 3 karta siunciu. Ziuriu is kitos profesines m-klos net skirta.
Atsakyti