Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

Apie 10-okų patikrinimą: kas jūsų nuomone yra 'punktai'? Ataskaitoje reikia paraštyti: "į kelis punktus atsakė" ... mes manom kad tai užduotys, viso 9 ... Any ideas?
Atsakyti
QUOTE(stazyte @ 2012 05 09, 19:38)
Sveikos  4u.gif
Norėjau pasiteirauti, gal kuri turite šių egzaminų vertinimo instrukcijas: 2005 MBE (pagrindinė sesija), 2010 VBE (pakartotinė sesija), 2008 VBE (pakartotinė sesija), 2002 VBE (pagrindinė sesija)? Nusimečiau kažkur ir neberandu  smile.gif

paziuresiu ryt darbe o i lur atsiusti
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Gal kas turit 2009 MBE vertinimo intrukcija ir galetumete atsiusti el pastu, dinariuke@gmail.com
Butu labai didelius ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2012 05 13, 14:54)
Apie 10-okų patikrinimą: kas jūsų nuomone yra 'punktai'? Ataskaitoje reikia paraštyti: "į kelis punktus atsakė" ... mes manom kad tai užduotys, viso 9 ... Any ideas?

Ar issiaiskinot kas nors kas tie punktai? Nes ir mums kilo neaiskumu.
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2012 05 15, 11:33)
Labukas 4u.gif
Gal kas turit 2009 MBE vertinimo intrukcija ir galetumete atsiusti el pastu, dinariuke@gmail.com
Butu labai didelius ačiū  4u.gif

Man atrodo aš turiu mokykloje, pagrindinės ar pakartotinės? Bet kai man reikia tai visos tyli g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stazyte: 15 gegužės 2012 - 17:55
QUOTE(stazyte @ 2012 05 15, 17:55)
Man atrodo aš turiu mokykloje, pagrindinės ar pakartotinės? Bet kai man reikia tai visos tyli  g.gif

Pagrindines. mirksiukas.gif
Aš tai neturiu ko tau reikia, jei turėčiau būčiau atsiuntus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiktak @ 2012 05 13, 22:00)
paziuresiu ryt darbe o i lur atsiusti

2008 ir 2010 radau jau smile.gif laimasalk@gmail.com
QUOTE(DG* @ 2012 05 16, 07:12)
Pagrindines.  mirksiukas.gif
Aš tai neturiu ko tau reikia, jei turėčiau būčiau atsiuntus.  mirksiukas.gif

Jei bereikia ryt tuo pasirūpinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stazyte: 16 gegužės 2012 - 18:57
Sveikos, gal kuri galetu pasidalint kokiu pranesimu, kuri skaitete per metodinio burelio susirinkima? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos Anglistės!

Norėčiau prisijungti prie Jūsų forumo. Labai smagu skaityti, kaip dalinatės informacija, nuomonėmis ir patarimais.

Po 10 metų pertraukos rugsėjo mėn. grįžtu dirbti į mokyklą dėstyti anglų kalbos. Paskutiniu metu sunkiai besusikaupiu į dabartinį darbą, nes tiek visko naujo per tuos 10 metų atsirado - vos spėju skaityti.

Ar Jūs galėtumete paprastai man paaiškinti, kaip 11 klasėje formuojamos anglų kalbos grupės, pamokos. Ar teisingai suprantu, kad privalomos yra 3 savaitinės pamokos, o 1 val. kaip modulį galima rinktis? Ar visiems galima rinktis, nesvarbu, į kokį lygį orientuojamasi (B1, B2)? Tuos modulius reikia parašyti kaip atskiras savo sukurtas programas ir kiekvienais metais teikti moksleiviams? Ar moksleivis pats pasirenka kursą (B1, B2), ar mokytojai paskirsto pagal pvz. 10-os klasės testą?

Iš anksto dėkoju už visus komentarus ir paaiškinimus.

Neringa
Atsakyti
QUOTE(Sakiniene @ 2012 05 17, 10:09)
Sveikos Anglistės!

Norėčiau prisijungti prie Jūsų forumo. Labai smagu skaityti, kaip dalinatės informacija, nuomonėmis ir patarimais.

Po 10 metų pertraukos rugsėjo mėn. grįžtu dirbti į mokyklą dėstyti anglų kalbos. Paskutiniu metu sunkiai besusikaupiu į dabartinį darbą, nes tiek visko naujo per tuos 10 metų atsirado - vos spėju skaityti.

Ar Jūs galėtumete paprastai man paaiškinti, kaip 11 klasėje formuojamos anglų kalbos grupės, pamokos. Ar teisingai suprantu, kad privalomos yra 3 savaitinės pamokos, o 1 val. kaip modulį galima rinktis? Ar visiems galima rinktis, nesvarbu, į kokį lygį orientuojamasi (B1, B2)? Tuos modulius reikia parašyti kaip atskiras savo sukurtas programas ir kiekvienais metais teikti moksleiviams? Ar moksleivis pats pasirenka kursą (B1, B2), ar mokytojai paskirsto pagal pvz. 10-os klasės testą?

Iš anksto dėkoju už visus komentarus ir paaiškinimus.

Neringa

viskas priklauso nuo mokyklos lesu ir jos vadovybes kiek nores tiek ir duos tu valandu ir moduliu nes yra min ir max o kiek duos..... rugseji ir pamatysit
Atsakyti
To DG,
Turiu, bet dvi šiandie ir ryt nebus elektros - remonto darbai tame miestely biggrin.gif
Galiu atsakymus atspausdinti ranka ir į el paštą persiųst jei tinka.
Čia galima rasti kai ką
http://ebookbrowse.com/anglu-kalbos-mokyklinis-egzaminas-2008-pdf-d301190733
Atsakyti
Tiek to gali nebevargti, nes jau ar taip ar taip šeštadienį egzaminas. mirksiukas.gif
Išsitaisiau pati, nes tik kelias užduotis buvau pasiėmus iį Listening ir Reading. mirksiukas.gif
Šiandien aptarimą jau padarėm. mirksiukas.gif
Tai, kad man 2009 reikia, 2008 turiu. mirksiukas.gif
Atsakyti