Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

QUOTE(rutulux @ 2012 05 02, 17:45)
Sveikos, šimtas metu, kaip sekasi?
Aš tai kankinuosi su idėjom ką savo dvyliktokam dovanot per paskutinį skambutį. Apsistojau ties mintim puodeliai su užrašu. Gal jūs turit kokių minčių?

Esam dovanoję ženkliukus su mokyklos atvaizdu ir parašyta laida (didensius tokius kaina apie 4 lt)- buvo gražu, aš saviškiams drambliukus dovanojau, kokia gražia knygele. pvz. mažasis princas.
Atsakyti
na ką penki kengūros diplomai!!! kaip iš mažos mokyklos, kur vos virš šimto vaikų, tai neblogai smile.gif
Atsakyti
Labai noreciau ir as pamatyti tas anketas 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, labai prasau pagalbos gal kuri turit koki scenariju baigiamajai sventei, please please, nes man prikabino is oro nors neturiu nei klases nei ka pripaise as ideju nulis ax.gif buciau labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2012 05 02, 16:45)
Sveikos, šimtas metu, kaip sekasi?
Aš tai kankinuosi su idėjom ką savo dvyliktokam dovanot per paskutinį skambutį. Apsistojau ties mintim puodeliai su užrašu. Gal jūs turit kokių minčių?

O tai tu cia aukletoja ju ar tiesiog kaip anglu mok. dovanosi jiem ?
Papildyta:
QUOTE(spurga_m @ 2012 05 02, 18:34)
Mergaites, labai prasau pagalbos gal kuri turit koki scenariju baigiamajai sventei, please please, nes man prikabino is oro nors neturiu nei klases nei ka pripaise as ideju nulis ax.gif buciau labai dekinga

eik i klases aukletoju tema, ten gal ka naudingo rasi
Atsakyti
Nusiunčiau anketą į mūsų paštą
Atsakyti
O aš jau nuo visko pavargau- nebenoriu nieko, o dar kita savaitę pas mus užsienio kalbų savaitė. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2012 05 02, 16:57)
Esam dovanoję ženkliukus su mokyklos atvaizdu ir parašyta laida (didensius tokius kaina apie 4 lt)- buvo gražu, aš saviškiams drambliukus dovanojau, kokia gražia knygele. pvz. mažasis princas.

dekui, dovesa, reik galvot

QUOTE(Leticija @ 2012 05 02, 19:35)
O tai tu cia aukletoja ju ar tiesiog kaip anglu mok. dovanosi jiem ?

kaip aukletoja

QUOTE(Forget-it @ 2012 05 03, 07:13)
O aš jau nuo visko pavargau- nebenoriu nieko, o dar kita savaitę pas mus užsienio kalbų savaitė.  doh.gif

pas mus kt saavaite rajoninis renginys, skirtas Europos klb dienai doh.gif, o dar vaikas susirgo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget-it @ 2012 05 03, 07:13)
O aš jau nuo visko pavargau- nebenoriu nieko, o dar kita savaitę pas mus užsienio kalbų savaitė.  doh.gif

As irgi jau pavargau, viskas erzina, lauke silta, nebesinori jau man dirbti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 05 03, 11:53)
As irgi jau pavargau, viskas erzina, lauke silta, nebesinori jau man dirbti  biggrin.gif

Ir as pavargau doh.gif
O rugpjucio gale jau visos snekes kaip pasiilgo darbo ir kavuciu biggrin.gif
Leticija, mes pas jus valstybinio ateisim laikyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2012 05 03, 12:51)
pas mus kt saavaite rajoninis renginys, skirtas Europos klb dienai  doh.gif, o dar vaikas susirgo  verysad.gif

Europos Kalbų diena juk rugsėjo 26d.? g.gif Tikriausiai Europos dienai mirksiukas.gif Mes ir darome kelių dalykų mokytojai mokykloje šventę. Užsieniečiai dainuosim dainas įv. kalbom.Bet čia dar nieko, keliuosi kvalifikaciją, tai pamokas stebi, žodžiu, nei valgau nei geriu biggrin.gif Dar dvyliktokai pradėjo rašinius rašyti - krūvos kaupiasi biggrin.gif Noriu atostogų verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stazyte: 03 gegužės 2012 - 20:16
QUOTE(stazyte @ 2012 05 03, 21:15)
keliuosi kvalifikaciją, tai pamokas stebi, žodžiu, nei valgau nei geriu  biggrin.gif  Dar dvyliktokai pradėjo rašinius rašyti - krūvos kaupiasi  biggrin.gif Noriu atostogų  verysad.gif

Turbūt metodininkės 4u.gif Mano kolegė ginasi, tai net nekalba po pamokų stebėjimo , visa išsunkta. Viskas bus gerai. biggrin.gif
Atsakyti