Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

QUOTE(alicija.ali @ 2012 05 03, 22:12)
Turbūt metodininkės  4u.gif Mano kolegė ginasi, tai net nekalba po pamokų stebėjimo , visa išsunkta. Viskas bus gerai.  biggrin.gif

as keliuosi i vyr mokytojas, tai irgi stebi jau:)
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2012 05 03, 23:32)
as keliuosi i vyr mokytojas, tai irgi stebi jau:)

noriu paklaust ar kuri buvot del comenius kvalifikacijos gavimo ir po jo dokumentu pildyma aiskino,,,,, ar ka gero girdejot
Atsakyti
QUOTE(tiktak @ 2012 05 03, 23:13)
noriu paklaust ar kuri buvot del comenius kvalifikacijos gavimo ir po jo dokumentu pildyma aiskino,,,,, ar ka gero girdejot

Aš ne buvau, man neatsdakei, kur važiuoji? Gal sakau kartui, parašy AŽ, pasikonsultuosim biggrin.gif
Atsakyti
Treciadieni turiu vesti atvira pamoka aplinkosaugos tema, gal kas turite kokiu idomiu planu is pamoku ar renginiu?
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 05 03, 22:12)
Turbūt metodininkės  4u.gif Mano kolegė ginasi, tai net nekalba po pamokų stebėjimo , visa išsunkta. Viskas bus gerai.  biggrin.gif

Tai jau taip mirksiukas.gif Aš kaip tik - atvirkščiai biggrin.gif Burna neužsidaro. Kai buvo išorinis auditas jokios baimės nebuvo. Eilinė normali darbinė pamoka. O dabar gi turiu įrodyti, kad verta būt metodininke smile.gif Esu žiauriai savikritiška ir perfekcionistė, tai mane veikia doh.gif Vienai pamokai galiu ir 5 valandas ruoštis. Vis tobulumo sieki. Sunku, bet tikiuos, kad viskas bus gerai. Dėkui už palaikymą mirksiukas.gif
Įdomu, kaip Jūsų mokyklose? Ar kolegės įsileidžia į pamoką? Ar taip dalijatės patirtimi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stazyte: 05 gegužės 2012 - 15:28
Mes apsilankome vieni pas kitus pamokose reikalui esant.Pas mus draugiskas kolektyvas, del to nekyla problemu. smile.gif
Atsakyti
Laba diena, anglistes
Norėjau jūsų paklausti dėl rašto darbų taisymo. Kaip taisote klaidas? Aš stengiuosi paraštėje visada parašyti klaidos sutrumpinimą. Aš rašau Gr - grammar, Sp- spelling, WW - wrong word , St - style.
Gal dar naudojate daugiau?
Atsakyti
WO - word order
Atsakyti
QUOTE(July @ 2012 05 03, 15:38)
Ir as pavargau  doh.gif
O rugpjucio gale jau visos snekes kaip pasiilgo darbo ir kavuciu  biggrin.gif
Leticija, mes pas jus valstybinio ateisim laikyti  ax.gif

Prasom prasom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2012 05 07, 12:48)
Laba diena, anglistes
Norėjau jūsų paklausti dėl rašto darbų taisymo. Kaip taisote klaidas? Aš stengiuosi paraštėje visada parašyti klaidos sutrumpinimą. Aš rašau Gr - grammar, Sp- spelling, WW - wrong word , St - style.
Gal dar naudojate daugiau?

Cia is VE vertinimo :Correction symbols
art- article error
awk- awkward construction
link- wrong link or missing
p- punctuation or capitalization problem
reg- wrong register
rel- not relevant to topic at hand
?- message difficult to understand
dev- develop this idea , explain more
sp- spelling mistake
wo- wrong word order
w w - wrong word
^- word(s) missing here
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2012 05 07, 16:09)
Cia is VE vertinimo :Correction symbols
art- article error
awk- awkward construction
link- wrong link or missing
p- punctuation or capitalization problem
reg- wrong register
rel- not relevant to topic at hand
?- message difficult to understand
dev- develop this idea , explain more
sp- spelling mistake
wo- wrong word order
w w - wrong word
^- word(s) missing here

thumbup.gif
ačiū
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norėjau pasiteirauti, gal kuri turite šių egzaminų vertinimo instrukcijas: 2005 MBE (pagrindinė sesija), 2010 VBE (pakartotinė sesija), 2008 VBE (pakartotinė sesija), 2002 VBE (pagrindinė sesija)? Nusimečiau kažkur ir neberandu smile.gif
Atsakyti