Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

QUOTE(Aisstee @ 2012 05 24, 10:20)
Sveikos, anglistės smile.gif

Esu baigusi anglų filologiją prieš keletą metų, turiu darbo patirties. Dabar vėl sugalvojau grįšti į mokyklą. Gal žinote, ar vis dar jaučiamas trūkumas ir poreikis anglisčių, kaip kad buvo anksčiau ar jau sunkiau?
Beje, teko girdėti, kad norint dėstyti pradinukams, reikalingas pažymėjimas. Gal kas suteiks daugiau info?
Ačiū labai  4u.gif

Jau dabar sudėtinga surasti darbo... mano draugė jau du metus ieško... aš dabar tik pradedu ieškot, nes reorganizacijos mokykloj...nelabai krūvio gausiu...

o dėl pradinukų - taip reikia gauti pažymėjimą, tiesiog reikia ieškoti kur būna pedagogams renginiai ir seminarai, ten būna parašyta kada vyksta tie kursai
smile.gif
Atsakyti
Sveikos.Jau klausiau, bet dar karta paklausiu, gal kas galite pasidalint kokiu pranesimu, kuri skaitete metodiniame ratelyje?
Atsakyti
Ka tik baigiau as tuos pradinukam kursus Kaune, kadangi iki siol mazai esu dirbus su pradinem, man labai patiko ir buvo naudinga.

Gal klauset egzamino listeninga? Yra www.nec.lt. Kokia jus ten girdit ta kaina 1 uzduotyje, 114 ar 140? As girdziu 140, kazkaip man ten nera taip aiskiai pabreziama galune, labiau lyg kirtis pradzioj zodzio, bet jauciu cia gali but "kabliukas".
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2012 05 24, 21:49)
Sveikos.Jau klausiau, bet dar karta paklausiu, gal kas galite pasidalint kokiu pranesimu, kuri skaitete metodiniame ratelyje?

Jei čia dėl atestacijos rodiklio norisi, taigi labai paprasta, parašyk į google kokią nors aktualią temą, pvz teaching listening useful tips, ir pasirankiok kas įdomiausia.
Ko ten labai gilintis - skaitei pranešimą, dalijaisi patirtimi...
Atsakyti
gal kuri turit 12 auklejamaja klase ir labai idomu ka pirkot dovanu ir ka grazaus gal pakalbejot,,,,, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riva @ 2012 05 25, 16:52)
Jei čia dėl atestacijos rodiklio norisi, taigi labai paprasta, parašyk į google kokią nors aktualią temą, pvz teaching listening useful tips, ir pasirankiok kas įdomiausia.
Ko ten labai gilintis - skaitei pranešimą, dalijaisi patirtimi...

mums reikia lietuviu kalba ir reikalauja is savo patirties
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2012 05 27, 12:19)
mums reikia lietuviu kalba ir reikalauja is savo patirties

tai paimk formuojamaji vertinima ir bus informatyvu ir naudinga
Atsakyti
Gal galetumete kuri pasidalinti teminiais planais vadoveliu New Opportunities??? Uzsakiau siuos vadovelius kitiems metams, 5-6, 7-8, 9-10 klasems. Buciau labai dekinga!!!! 4u.gif (keveliute@yahoo.com)
Atsakyti
QUOTE(Aisstee @ 2012 05 24, 11:20)
Sveikos, anglistės smile.gif

Esu baigusi anglų filologiją prieš keletą metų, turiu darbo patirties. Dabar vėl sugalvojau grįšti į mokyklą. Gal žinote, ar vis dar jaučiamas trūkumas ir poreikis anglisčių, kaip kad buvo anksčiau ar jau sunkiau?
Beje, teko girdėti, kad norint dėstyti pradinukams, reikalingas pažymėjimas. Gal kas suteiks daugiau info?
Ačiū labai  4u.gif

Aš baigiau kursus Vilniuje,kad būtų galimybė mokyti pradinukus,labai naudinga buvo,vedė šaunios dėstytojos iš Šiaulių universiteto,tik mes dar egzaminą laikėme ir gavome pažymėjimą,konkrečiai viskas parašyta su 200 val. ( kursai vyko pusę metų )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tedžiukė: 29 gegužės 2012 - 21:58
Amberstar'ai šiais metais iš vis sugadino mokslo metų pabaigą..dar pernai suspėjau visiems diplomus išdalinti, o kaip bus dabar tai nžn...
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2012 05 30, 20:31)
Amberstar'ai šiais metais iš vis sugadino mokslo metų pabaigą..dar pernai suspėjau visiems diplomus išdalinti, o kaip bus dabar tai nžn...

Bet juk yra ju puslapyje sertifikatai, ar as klystu? As jau senokai atsispaudinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(July @ 2012 05 30, 21:42)
Bet juk yra ju puslapyje sertifikatai, ar as klystu? As jau senokai atsispaudinau  g.gif

Ačiū, aš vis laukiu rezultatų... tai net nėjau pasižiūrėt prie dalyvių sąrašo, o be to dar ten parašyta kad nuo 2011 metu balandzio. maniau kad pernai metų sertifikatai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sagittarius: 30 gegužės 2012 - 22:20