Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

QUOTE(simoneta @ 2012 06 05, 19:41)
oi kaip gaila, praziopsojau, nebera vietu. Kada  prasideda registracija i siuos kursus?

Aš užsiregistravau gegužės 22. Tai kažkur ir buvo pradžia registracijos.
Atsakyti
Gal zinote kada bus egzamino rezultatai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 06 07, 13:05)
Gal zinote kada bus egzamino rezultatai?  g.gif

uz poros savaiciu kazkur
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 06 07, 13:05)
Gal zinote kada bus egzamino rezultatai?  g.gif

apie 19 d. kazkur ....
Atsakyti
Man toks klausimas pasikėlė. Gal ir jūs susidūrėte su tokia situacija.
Jei klasė yra dalijama į dvi dalis ir vienos grupės mokytojos nebūna, ką veikia ta grupė? Mums liepia ją paimti su savo grupe, nors pinigų už tai nemoka. Kenčia pamokos kokybė, klasėje su kitos grupės mokiniai nereti konfliktai, net jei jų mokytoja palikus jiems darbo, jie ateina nepasiruošę ir t.t.
Gal žinote kokį įstatymą - ar privaloma paimti kitą grupę už tai negaunant atlyginimo?
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 06 11, 13:05)
Jei klasė yra dalijama į dvi dalis ir vienos grupės mokytojos nebūna, ką veikia ta grupė? Mums liepia ją paimti su savo grupe, nors pinigų už tai nemoka. Kenčia pamokos kokybė, klasėje su kitos grupės mokiniai nereti konfliktai, net jei jų mokytoja palikus jiems darbo, jie ateina nepasiruošę ir t.t.
Gal žinote kokį įstatymą - ar privaloma paimti kitą grupę už tai negaunant atlyginimo?

Pas mus irgi liepia jungti ir už tai nieko nemoka..............Sako - jūs privalot. Pernai teko 3 savaites už kolegę dirbti, tai įsivaizduokite pamokos kokybę doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 06 11, 14:05)

Tai mokyklos vidaus reikalas . Pas mus , jeigu jungta grupe , apmoka , kaip uz puse pamokos ir tai vadinasi "globa" ax.gif
Atsakyti
Esu pasiryžųsi kelti šitą klausimą, tik norėčiau rasti kuo pasiremti.
Dar vis kažkaip tylėjau, bet šiais metais jau užkniso - ir manęs pačios daug nebuvo dėl projektinių išvykų, tai vargšės mano kolegės, ir kitų nebuvo dėl mokslų - kenčiam mes visos, ir vaikai, ir pamokų kokybė. Valdžiai dzin - bele vaikai nesitrina po mokyklą ir pinigų sutaupo doh.gif
Dar kažkaip visai nieko buvo pas mus mokykloj, bet jau šie metai tai kažkoks košmaras schmoll.gif Tokių cirkų kaip pas mus vyksta tai nei sapnuot nesusapnuotum gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 06 11, 14:35)
Esu pasiryžųsi kelti šitą klausimą, tik norėčiau rasti kuo pasiremti.
Dar vis kažkaip tylėjau, bet šiais metais jau užkniso - ir manęs pačios daug nebuvo dėl projektinių išvykų, tai vargšės mano kolegės, ir kitų nebuvo dėl mokslų - kenčiam mes visos, ir vaikai, ir pamokų kokybė. Valdžiai dzin - bele vaikai nesitrina po mokyklą ir pinigų sutaupo  doh.gif 
Dar kažkaip visai nieko buvo pas mus mokykloj, bet jau šie metai tai kažkoks košmaras  schmoll.gif Tokių cirkų kaip pas mus vyksta tai nei sapnuot nesusapnuotum  gun_bandana.gif

Dėl vadavimų galiu pasakyti, kaip pas mus yra. Pinigų už vadavimą nemoka, tačiau registruojame visas vaduotas pamokas, ir paskui už 6 vaduotas pamokas duoda 1 laisvą dieną prie atostogų. Nežinau, kiek tai paremta įstatymais, bet kadangi mokėti nėra už ką, tai tokia sistema visai priimtina. Realiai kartais būna, kad vaduoji kolegę ir pora savaičių, bet pvz pavasario atostogos trunka tik savaitę, tai kaip ir nebūna progos tuos visus laisvadienius atsiimti, bet ir tai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Riva @ 2012 06 11, 17:48)
Dėl vadavimų galiu pasakyti, kaip pas mus yra. Pinigų už vadavimą nemoka, tačiau registruojame visas vaduotas pamokas, ir paskui už 6 vaduotas pamokas duoda 1 laisvą dieną prie atostogų. Nežinau, kiek tai paremta įstatymais, bet kadangi mokėti nėra už ką, tai tokia sistema visai priimtina. Realiai kartais būna, kad vaduoji kolegę ir pora savaičių, bet pvz pavasario atostogos trunka tik savaitę, tai kaip ir nebūna progos tuos visus  laisvadienius atsiimti, bet ir tai gerai.

Pas mus vadavimu vadina pamokas , kai as , pvz savo "lango" metu , vaduoju kolege ir tada moka , kaip uz vadavima. Jungta pamoka kaip ir ne visai pamoka gaunasi , tada jau kaip mokyklos valdzia nusprendzia... Mes daznai viena kitos pamokas paglobojam ir tada toks "barteris" iseina , kaip man reikia , kolege paziuri ir priesingai. Bet kai i mokslus ar biuletenius ilgam reikia , tada jau "globojam" pagal mokyklos nustatyta tvarka.
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 06 11, 14:05)

Pas mus ir tas pats...
Na jei ilgesnis laikas, tai pvz buvo kolegė koją susilaužius, tai ne vadavimą rašo, o papildomą darbą, tai gal kaip už vadavimą moką tik 50 proc, o kai kur turėjau 27 mokinius vienu metu, dar adaptuotų ten yra. Na ką galima išmokinti tokioj minioj. blush2.gif
TaGre manau daug kur ta netvarka, pas mus irgi...
Šiandien turėjom posėdį, atrodo kitos dar per tiek metų sistemos nežino, aš tai užsimerkiu ir vedu visiems metiniam teigiamus, kas iš to kai valdžia šneka po to- galvojat ką darot, darbo norit, atlyginimų norit... Juk krepšelis...
Su tuo krepšeliu, tyčiojasi vaikai iš mokytojų ir jie žino, kad jų viršus, nes jie 'krepšelis'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget-it: 11 birželio 2012 - 17:33
Jei mokinys nedraskantis akių, visad stengiuos kad gautūsi ketvertas... o jei naglas kaip tankas.. doh.gif turiu va 4 pataisininkus šiemet... cool.gif nieks labai nebarė ax.gif
Atsakyti