Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

QUOTE(Sagittarius @ 2012 05 30, 21:31)
Amberstar'ai šiais metais iš vis sugadino mokslo metų pabaigą..dar pernai suspėjau visiems diplomus išdalinti, o kaip bus dabar tai nžn...

Taip, sertifikatus jau seniai vaikai turi - juk jie tik internete pateikia - spausdintis tenka patiems....... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos. gal kuri dalyvaujat etwinning?Ar daug ten reikia ideti darbo? ax.gif Gal pasirodysiu kokia neismanele, bet pas mane tooookios silpnos klases. Bijau net kazkur pradeti dalyvauti. Nes zinau kad viska teks paciai daryt.O valdzia spaudzia
Atsakyti
QUOTE(zuvytei @ 2012 06 01, 17:58)
Merginos. gal kuri dalyvaujat etwinning?Ar daug ten reikia ideti darbo? ax.gif Gal pasirodysiu kokia neismanele, bet pas mane tooookios silpnos klases. Bijau net kazkur pradeti dalyvauti. Nes zinau kad viska teks paciai daryt.O valdzia spaudzia

priklauso nuo projekto o siaip tai as isleidau savo pinigeliu reikejo paveiksluot aprasyt siust ir viskas is savo santaupu....
Atsakyti
Kalbų Kengūros organizatoriai žadėjo šiemet su raštais susitvarkyti dar šiais mokslo metais. Deja, gavosi kaip visada. Rašo, kad atsiųs iki birželio 15 d. Galėtų pasidomėti, kada moklso metai baigiasi. Pradinukai jau išėjo atostogauti negavę jų raštų sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gule: 02 birželio 2012 - 19:26
Laba,

Jei leisit ir as prisijungsiu prie jūsų 4u.gif
Su tuo etwinning tai tikrai yra ka paveikt. As badziau dalyvaut su keliom klasėm, tai mano patirtis asmeniškai nekokia. verysad.gif Jei klasė silpnesnė, beveik viska reikia atlikt pačiai (jei aišku nenusispjaut kaip pasirodysit prieš partnerius), beto siūlyčiau rinktis trumpesnės apimties projektą, mėnesio, ar net poros savaičių, bent jau pradžiai. beto, nepamirškit atsiklaust mokinių, ar pasirinkta tema juos tikrai domins, kitaip turėsit daaaaug vargelio. doh.gif

Atsakyti
Aciu merginos uz atsakymus. As to ir bijojau-nes dirbu kaimo mokykloj, ten gabiu mokiniu tik saujele.Bus kaip visada -viskas is mano lesu. Vadovams svarbu kad pasakyti-va, dalyvaujam,o paskiau sukis kaip ismanai. galvoju gal bandyt su rusiste kolege kazka bendra galvot. Nu nenoriu viena apsiimt, tuo labiau kad vaikai mano nuosavi maziukai -namie neturiu kada apie darba galvot. ax.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau tik kad patvirtintumėt arba paneigtumėt: yra žodis tik finanCe, tokio žodžio kaip finanse nėra, taip? Na ir gavau vertimą doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Į anglisčių paštą išsiunčiau vieną trumpą kalbėjimo įgūdžių lavinimo modulio aprašymą. Gal kas norėtų kartu rašyti programą? Jei taip, mano el. paštas: n.sakiniene@gmail.com
Į patį paštą dar kol kas pati negavau leidimo patekti :-(

Jei kas susidomėtų, mielai bendradarbiaučiau.

Neringa
Atsakyti
[quote=salutvera,2012 06 04, 12:55]
Sveikos, norėjau tik kad patvirtintumėt arba paneigtumėt: yra žodis tik finanCe, tokio žodžio kaip finanse nėra, taip? Na ir gavau vertimą doh.gif
[/quot

Su finanse susidurus nebuvau g.gif
Atsakyti
Gal kas susidomėsite:

Lietuvos anglų kalbos mokytojų asociacija LAKMA kviečia anglų kalbos ir kitų dalykų mokytojus dalyvauti konkurse „Integruota pamoka“.

http://www.lakma.vpu.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jugeta: 05 birželio 2012 - 09:16
Sveikos merginos,

Ar kuri nors Jūsų važiuoja į APPLE kursus Palangoje birželio 25-29 dienomis?

Neringa
Atsakyti
QUOTE(Sakiniene @ 2012 06 05, 13:01)
Sveikos merginos,

Ar kuri nors Jūsų važiuoja į APPLE kursus Palangoje birželio 25-29 dienomis?

Neringa

oi kaip gaila, praziopsojau, nebera vietu. Kada prasideda registracija i siuos kursus?
Atsakyti