Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

Štai kaip man apibūdino vadovėlį Star Kids:
Kadangi vyresni mokosi iš Spark, tai siūlau rinktis tos pačios Express Publishing leidyklos pradinių klasių kursą, nes bus idealiai pritaikytas perėjimas, atitiks ankstyvojo anglų kalbos mokymo programą, perėjus nuo pradinio kurso į pagrindinį, nebus jokių spragų. Toks kursas yra STAR KIDS.

Yra 3 lygiai. Star Kids 1 – 2 klasei, Star Kids 2 – 3 klasei, Star Kids 3 – 4 klasei. Komponentus ir aprašymą rasite prisegtame priede. Dėl ko verta jį rinktis: komponentus sudaro: vadovėlis, pratybos su iebook‘u, mokytojo knyga, Vocabulary&Grammar atskira papildoma knyga, Class audio Cds, kompiuterinė programa interaktyviai lentai, kuri veikia ir be interaktyvios lentos, o su kompiuteriu ir multimedija.
Labai aiški ir paprasta vadovėlio struktūra. Viename lygyje 10 modulių. 1 modulį sudaro 6 pamokos: 1 pam. – žodynas ir gramatikos intarpėlis per paveikslėlius ir aktyviuosius mokymo metodus, 2 pam.- žodynas ir gramatikos intarpėlis per paveikslėlius ir aktyviuosius mokymo metodus, 3 pam.- žodyno ir gramatikos įtvirtinimas per vaidinimą (vaidinimas pateikiamas dviem būdais: kaip komiksas ir animuotas filmukas), 4 pam. – praeitos medžiagos įtvirtinimas per skaitymą, klausymą, rašymą ir kalbėjimą, žaidimą, dainas, rimuotes, portfolio rašymą, 5 pam. – kartojimas (savarankiškas darbas įsivertinant savo žinias), 6 pam.- testas.

Express publishing išleido 2 skaitmeninius produktus, kurių neturi nė vienas kitas kitų leidyklų vadovėlis. Tai iebook‘as (interactive electronic book) ir Interactive Whiteboard Software (IWS). Tai visai kas kita, nei įprastas CD-Romas arba Multi-Romas. Iebook‘as yra vadovėlis diske, skirtas mokiniui daryti namų darbus, kurį mokinys perka su pratybomis. Šis diskas gali būti instaliuojamas tik į 3 skirtingus kompiuterius, jam aktyvuoti reikalingas internetas. Aktyvuoti galima ir mokykloje. Jei vaikas namie turi kompiuterį, tai gali net nesinešti knygos namo, nes turės vadovėlį kompiuteryje, kur pilnai visos užduotys interaktyvios, visos užduotys įrašytos, gali žodžius mokytis iš disko, nes yra kiekvienai pamokai žodžiai su paveikslėliais ir tarimu. Jam nebereikės mamos ar tėčio pagalbos, nes pilnai užteks vaizdinės ir žodinės pagalbos, kuri yra diske. Labai smagus ir unikalus dalykas.

O mokytojai dirbti klasėje yra IWS. Tai programa, kurioje yra skaitmeninis vadovėlis, pratybos ir šalia kiekvienos užduoties atsakymai, kad jums nereiktų į mokytojo knygą žiūrėti. Programoje šalia vadovėlio medžiagos yra žaidimai kiekvienam moduliui medžiagai pakartoti, skaitinys animuotas su supratimo klausimais ir dar daug kt. Dalykų. Be to, programoje yra interaktyvūs plakatai, Alphabet book, kuria įvesite raides, mokysite rašyti jas per žaidimą ir smagius dalykus.

Taigi, Star Kids jums yra idealiausias pasirinkimas, kuris leis ir diferencijuoti užduotis, ir smagiai bei naujoviškai mokyti ir mokytis, o vaikai bus labiau motyvuojami smagiu, nenuobodžiu mokymusi.

Jei mokykla pirks vadovėlius, mokytojai dovanosime pilną komplektą: Mokytojo knygą su vadovėliu, pratybas su iebook‘u, Vocabulary&Grammar book, Teacher‘s Resource Pack&tests ir kompiuterinę programą interaktyviai lentai. Pirkti reiks tik Class Audio Cds.

Atsakyti
mano viena mergytė iš egzamino surinko 90 balų!!! Tikra šaunuolė... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2012 06 21, 12:34)
mano viena mergytė iš egzamino surinko 90 balų!!! Tikra šaunuolė... 4u.gif

Sveikinimai!
Atsakyti
QUOTE(Sakiniene @ 2012 06 21, 13:55)
Sveikinimai!

na as irgi dziuagiuos kad ir mano visi mokiniai islaike nes tokiu ziopliu ejo ,,,,, i ta egzamina
Atsakyti
Sveikinimai visiems islaikiusiems 4u.gif
maniskis vienas gavo net 100 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(July @ 2012 06 21, 12:46)
Sveikinimai visiems islaikiusiems  4u.gif
maniskis vienas gavo net 100  thumbup.gif

wow tikrai puiku 4u.gif
Atsakyti
Mano buvusi mokinė (iki 10 kl) gavo 99 thumbup.gif
Atsakyti
Ar jums niekada neteko susidurti su filmų titrų vertimu (kaip papildomas darbas)? Norėtųsi kažkuo vasarą užsiimti, kiek galima dykaduoniauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 06 22, 12:29)
Ar jums niekada neteko susidurti su filmų titrų vertimu (kaip papildomas darbas)? Norėtųsi kažkuo vasarą užsiimti, kiek galima dykaduoniauti  g.gif

Neteko, bet aš ir būčiau už papildomą darbą...
Atsakyti
Sveiki, gal galite pasiulyti kokiu ilgalaikiu projektu su mokiniais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakalnute_klp: 22 birželio 2012 - 16:18
4u.gif 12 mokytojoms. 4u.gif Smagu , bet atsakomybė Jums labai didelė.
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 06 23, 21:25)
4u.gif 12 mokytojoms. 4u.gif Smagu , bet  atsakomybė Jums labai didelė.

Ačiū blush2.gif
Bet daug kas priklauso nuo jų pačių, jei duodi o jie neima, tai su plaktuku neįkalsi...
Mano visi išlaikė, bet ne ypač gerai... Prieš pat turbūt aš pergyvenau daugiau negu jie, o jie man sakydavo, na ko jūs, mums tik išlaikyt reikia... O kai gavo nedaug tai raudojo... Galvoju, kiek dirbot tiek turit...
Aišku per tiek metų pastebiu, kad vaikinai sumanesni nors ir dirba daug mažiau... Po kolkas vyriškas protas vis tiek vyriškas, na neaišku kaip bus su ateities kartomis...
Atsakyti