Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukė shipofunkcija (tiroiditas)

o as salcio labai "bijau".Pvz miegu nakti,kambari silta,antklode silta,bet kai kurios mano kuno dalys atsale.Buna MB nakti prisiliecia ,tai net nustera,kad as salta ypac sedmenys buna atsale,bet siaip ir pedos ledines,todel as nuolat su siltu chalatu.Kartais MB juokiasi,kad as be to chalato negaliu ,bet man kitaip neiseina
Atsakyti
QUOTE(Jurkele @ 2012 01 28, 14:52)
na nepamaisis kad ir nueisit, ramiau paciai bus  ax.gif ., o gal jus be skydliaukes buvote pastojusi????nes man labai idomu kas ir kaip buna  g.gif

Kartu su Lucero buvom pas Levingeri, jis pasake ,kad taip turi buti ir nueme tiroksina, dabar nieko nevartoju. Tai buvau pastojusi du kartus, turiu nuostabias dukrytes, smile.gif ir greit busiu mociute.
Atsakyti
Vida, aisku kad tau taip yra del didelio tsh... !!!! doh.gif as jau su 8 tth pamenu vasara visa ledijau, o tavo tth daug didesnis...
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 01 30, 21:35)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  aha, atradau super papilda panangin, nu dar jokie nera taip padeje man zinok, iskart sirdis atsistato smile.gif

Dar geriau bus jeigu isigysi atskirai:Kalio chlorida ir Magnerot smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2012 01 30, 22:41)
Turiu as ta lazurita smile.gif o man nukritus tth ne tik kad prakaituoju, bet ir labai troskina unsure.gif

Troskina todel,kad daug prakaituoji.Butinai gerk daug vandens,nes del jo trukumo tau irgi yra silpna,ir butinai kali su magniu nes su prakaitu isprakaituoji,todel kala sirdute,gali skaudeti sirdies plota ir jaustis pavargusi smile.gif .
Atsakyti
kaip man skauda rankas sad.gif nesuprantu ko... nu siandien turejau streso verkiau, bet negi taip mane paveike...
Atsakyti
QUOTE(vida/d @ 2012 01 30, 22:51)
o as salcio labai "bijau".Pvz miegu nakti,kambari silta,antklode silta,bet kai kurios mano kuno dalys atsale.Buna MB nakti prisiliecia ,tai net nustera,kad as salta ypac sedmenys buna atsale,bet siaip ir pedos ledines,todel as nuolat su siltu chalatu.Kartais MB juokiasi,kad as be to chalato negaliu ,bet man kitaip neiseina

As kartais miegu su vilnonem kojinem,nors namuose 24silumos lotuliukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2012 01 31, 20:29)
kaip man skauda rankas sad.gif nesuprantu ko... nu siandien turejau streso verkiau, bet negi taip mane paveike...

Po kokio nors streso kol as atsigaunu man reikia visos savaites laiko ir puse vaistines ivairiu papildu.Tiesiog trenkia per galva ir nieko as negaliu pakeisti.Ir patarle sako kad laikas uzgydo zaizdas biggrin.gif .
Susitvarkys ir tavo Lucero problemos,as labai tau to linkiu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 01 30, 22:41)
Turiu as ta lazurita smile.gif o man nukritus tth ne tik kad prakaituoju, bet ir labai troskina unsure.gif

Dėl šventos ramybės reikėtų cukraus kiekį kraujyje pasitikrinti 4u.gif

QUOTE(maskatukas @ 2012 01 29, 17:25)
patikekit manimi, yra zmoniu , kurie ir siame paselusiame ritme, moka gyventi be jokiu raminanciu ir antidepresantu, netgi ir nesant idealiam gyvenimui, tiesiog moka ir viskas.....
turiu viena drauge, kartu jau 20 metu, maciau jos ir nepasisekimus , pasiekimus, bet zavejausi ir zaviuosi vidine ramybe

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 01 29, 18:25)
patikekit manimi, yra zmoniu , kurie ir siame paselusiame ritme, moka gyventi be jokiu raminanciu ir antidepresantu, netgi ir nesant idealiam gyvenimui, tiesiog moka ir viskas.....
turiu viena drauge, kartu jau 20 metu, maciau jos ir nepasisekimus , pasiekimus, bet zavejausi ir zaviuosi vidine ramybe

Nenoriu girtis, bet as ju nenaudoju, o stresu turejusi labai daug ir dideliu( dukra buvo 6klaseje pakliuvusi i avarija ir isgulejo puse metu komoi)
Atsakyti
Prisiduodu merginos...
vakar buvau issitirt sirdele, ejau siaip psiziuret ka pasakys, negalvojau kad gali but kas blogo, bet deja net "issiziojau" kai gydytoja pasake kad mano sirdis nesveika...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 31, 22:41)
Prisiduodu merginos...
vakar buvau issitirt sirdele, ejau siaip psiziuret ka pasakys, negalvojau kad gali but kas blogo, bet deja net "issiziojau" kai gydytoja pasake kad mano sirdis nesveika...

Vajej, o ka sako? Diagnoze kokia turi ar aritmija ar kas kita? Laikykis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas mergickos 4u.gif Kokios nuotaikos ? Seniai cia buvau, paskaitau , bet nieko nerasydavau, matyt nuotaika ne ta budavo .. man tokie letargo miegai uzeje ,kad baisu , stovedama turbut uzmigciau verysad.gif siandien einu pas savo gydytoja , paimu siuntimuka, nes 14d. eisiu pas enokrinologe . Jauciu reiks doze didinti...

Lucero
, tas rankas ,kurioj vietoj tau skauda ? Man ziauriai suka sanarius is peties ,skausmas i mente nueina ...nezinau ar sieti su skydliauke ar ne ... atakuoja visa organizma , kasdien kazkur naujai suskausta... dar kepenis labai skauda verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elija*: 01 vasario 2012 - 09:10
QUOTE(panterra9 @ 2012 02 01, 01:58)
Vajej, o ka sako? Diagnoze kokia turi ar aritmija ar kas kita? Laikykis  4u.gif  4u.gif

nera ten nieko super baisaus, bet tikrai nesitikejau kad net mazu nukripimu bus... dar viskas man turi susigulet
Atsakyti