QUOTE(Lucero @ 2012 01 18, 11:45)
tikrai tu ne flegma, bet kai truksta tiroksino as tai bunu tikra flegma, kai jo truksta ir mastau letai ir darau letai, o geriant tiroksina kaip viskas pagreitejo kad buvau nustebinta

o tiroksino tau tikrai truksta, 7 nera gerai

o tiroksino tau tikrai truksta, 7 nera gerai

Aciu Tau

O del saves, tai as labai noriu susistyguot tuos hormonus. Praejusia vasara jau ir del lytiniu buvau tirta, nes, kaip sakiau, ciklas visad bludija nuo bele kokio stresiuko, bet ten viskas normoj buvo. Plius tas vangumas erzina, o birzeli labai sunkus egzas laukia, bijau jau dabar, nes susikaupt man labai sunku. Prisiverciu valios pastangom skaityt, bet praeina kelios minutes ir jau varnas gaudau... Ir tas svoris nervina - jau kelintas menuo ir sportuot einu rimtai, ir maista prisiziuriu (tiesa, vakar jau nusispjoviau ir prisipirkau saldumynu - tiesiog ziauriai uzsimaniau, gal rimtai kokia depresija?), bet nejuda ne is vietos siemet...
A, ir dar kas man svarbaus - ar cia man vienai taip, kad regis, visi zmones kaip zmones, dirba dienom, naktim miega, o man atvirksciai norisi? Geriausiai susikaupiu vakare, nakti, kai jau neber kur detis, o dienom visai nieko rimto nesinori imtis?
Kaip sakiau, negaliu nesvajot, kaip gera bus gyvent, kai susinormalizuos tiroksinas - gal ir svoris susitvarkys, nagai taip nebeluzines, virskinimas pagreites, demesys lengviau koncentruosis, nuotaika pageres, daugiau energijos bus, pradesiu dienas mylet... Ech... Laukiu penktadienio, kai pas gydytoja eisiu