QUOTE(Lucero @ 2012 01 18, 23:32)
turint pa isvis negalima kavos, nes kava issaukia panikos ataka (pa)....
buvo laikas kad vos ne kasdien buvo, o dabar gan retai jau, daug dirbau su tuo
Na skaiciau kad daug kavos vartojant,kaip ir alkoholio,daug rukant gali sukelti panika,bet as jos isgerdavau tik viena puodeli per diena ir visai silpnos.
Na reiskias dabar visai teks nebegert.
QUOTE(AninaNina @ 2012 01 19, 08:25)
Sveikos,
kavos tikrai reiketu privengti, nes gyd. sake, jei geri rytais kava, tai tiroksina reikia isgerti 2 val. pries. As seniai jos negeriu, nes man kaip ir jums pasireiske tie pozymiai: sirdamusis, saltis, akys stacios, beje nezinau, ar cia panikos priepolis, ar tiesiog kofeino issaukta reakcija, nes ir MB tokius pat kartais simptomus jaucia, tai renkames arbata su pienu
Idomu butu atknisti koks tas istatymas, del skydliaukes hormonutyrimo nemokamo. Kur cia paskambint?
Sita ir as zinau,kad po tiroksino gerimo,bent pora valandu reikia palaukt,kad galima butu kavos gerti.Ta ir darydavau,bet pasirodo man ir po keturiu valandu nelabai gerai.
Zinojau,kad reiktu kofeino visai atsisakyt,sergat autoimuniniu tiroiditu,bet man ji tokia skani,tai buvau pasilikus viena karta per diena pasimegaut
Man tik juoda arbata skani su pienu,bet ji dazniausiai su kofeinu,o kokia jus gurksnojat?