nesuprantu, juk per tv buvo kalbeta, kad skydlaiukes tyrimai nemokami, jei skyria endokrinologas,
sveikos, nemoku nei uz viena skydlaiukes hormonini tyrima, nes turiu siuntima is seimos gyd, o kada pasako, kad reikia moketi-imu tel ir prie gyd akiu renku ligoniu kasu tel nr, ir karto pasikeicia tonas ir moketi nereikia
nesuprantu, juk per tv buvo kalbeta, kad skydlaiukes tyrimai nemokami, jei skyria endokrinologas,
QUOTE(maskatukas @ 2012 01 18, 20:57)
sveikos, nemoku nei uz viena skydlaiukes hormonini tyrima, nes turiu siuntima is seimos gyd, o kada pasako, kad reikia moketi-imu tel ir prie gyd akiu renku ligoniu kasu tel nr, ir karto pasikeicia tonas ir moketi nereikia
As visad su siuntimu einu ir man visad reikedavo moketi...na dbr zinosiu
QUOTE(maskatukas @ 2012 01 18, 19:57)
Tai seimos gydytojo ar endokrinologo siuntimo reikia?
Prisiduosu
QUOTE(maskatukas @ 2012 01 18, 19:57)
Per daugiau nei 20 metu sergant sia liga neteko daryt nemokamo tyrimo,visad tenka moket.
:[
Na mano situacija kitokia tai negaliu ir pakomentuoti - visada einu be siuntimo ir privaciai tai uz viska ir moku pati.
QUOTE(maskatukas @ 2012 01 18, 20:57)
Matai, as teliko neziuriu, moksluos ir bevalej savo kaltej paskendus, tai nieko ir nezinau
QUOTE(Kotryna7 @ 2012 01 18, 23:27)
Matai, as teliko neziuriu, moksluos ir bevalej savo kaltej paskendus,
QUOTE(Lucero @ 2012 01 18, 23:39)
Skaiciau, kad kava ir bet koks kitas kofeinas - goitrogenas, t.y., negalima jo mum...
Dar ka sian pamasciau - mano labai keisti dantys - kai kurie pieniniai kaip buvo, tai nuolatiniai ir neisdygo, o virsutiniai kandziai vietoj 4 normaliu 2 tokie dideli su kitais palyginus ter
Tai va, bent jau su daktarais nusprendziau, ka daryt
Ramios nakteles ir saldziu sapniuku, mergytes, as dar skaitau, ryt egzas
QUOTE(Kotryna7 @ 2012 01 19, 00:03)
kovo vidury uzsireginau Santariskese pas Abraitiene (ta pati is Kardiolitos
prisiminiau, kad ir mum jin deste, labai faina
Dabar galvoju, ar ne ji pati man ta skydliauke per pratybas ir echoskopavo
)
su kava...
Linkiu nepadaugint kavytes - prie gero nepriveda, visgi pamiegoti ir pasiilseti visiems reikia
QUOTE(Kotryna7 @ 2012 01 19, 00:03)
Skaiciau, kad kava ir bet koks kitas kofeinas - goitrogenas, t.y., negalima jo mum...
Sekmes Tau rytoj
Labas vakaras
Apie mokamus nemokamus tyrimus Lt nieko negaliu pasakyt. Negyvenu ten. Bet kai dariaus šią vasarą už viską susimokėjau.
Aš kavos tikriausiai visai turėsiu atsisakyt,nors jau ir taip geriu tik karta dienoj per pietus.Kaip man šiandien buvo negera nuo jos:unsure: rankos kojos drebėt pradėjo,silpna daros,atrodė,kad tuoj nukrisiu. Tai biškį priguliau, išgėrus valerijonų.
Pagulėjau valandžiukę ir praėjo.
Ai,dar kas man nepatiko šį mėnesį,kad mmm prasidėjo savaite anksčiau
kažkas vyksta su mano organizmu,laukiu nesulaukiu ,kada galėsiu tyrimus pasidaryt.
Linkiu besimokinančiom mergaitėm gerų sesijos rezultatų
Aš ir vis pasuku galvą nuo ko tų antikūnių tiek daug prisikabino,bet niekaip nesugalvoju...
Apie mokamus nemokamus tyrimus Lt nieko negaliu pasakyt. Negyvenu ten. Bet kai dariaus šią vasarą už viską susimokėjau.
Aš kavos tikriausiai visai turėsiu atsisakyt,nors jau ir taip geriu tik karta dienoj per pietus.Kaip man šiandien buvo negera nuo jos:unsure: rankos kojos drebėt pradėjo,silpna daros,atrodė,kad tuoj nukrisiu. Tai biškį priguliau, išgėrus valerijonų.
Pagulėjau valandžiukę ir praėjo.
Ai,dar kas man nepatiko šį mėnesį,kad mmm prasidėjo savaite anksčiau
Linkiu besimokinančiom mergaitėm gerų sesijos rezultatų
Aš ir vis pasuku galvą nuo ko tų antikūnių tiek daug prisikabino,bet niekaip nesugalvoju...