QUOTE(Lucero @ 2012 01 18, 23:39)
Skaiciau, kad kava ir bet koks kitas kofeinas - goitrogenas, t.y., negalima jo mum...

deja, niekur nedingsi, kai dar iki tiroksino kaip iki dangaus, o miegas jama...

siaip as jau seniau, kai teko naktim dirbt, o dienom i paskaitas eit, pastebejau, kad mano sirdute neatlaiko kavos... pradeda taip vartaliotis, kad net negera... Maniau, kad tiesiog del streso arba siaip, bisk hipochondriskai issigalvoju...
Dar ka sian pamasciau - mano labai keisti dantys - kai kurie pieniniai kaip buvo, tai nuolatiniai ir neisdygo, o virsutiniai kandziai vietoj 4 normaliu 2 tokie dideli su kitais palyginus ter

tai galvoju, jei pas mane letinis reikalas, gal vaikystej pakenke tas hipo ir sitam... Bet kita vertus, intelekto lygtai, tfu tfu tfu, nepaliete... Kiek save pamenu, buvau labai ramus ir jautrus vaikas. O paauglystej labai pergyvenau del savo nesportiskumo. Hmz...
Tai va, bent jau su daktarais nusprendziau, ka daryt

Penktadieni siausiu pas seimos gydytoja, prasysiu siuntimo pas "vietini" endo (skaiciau atsiliepimus, kad Pupininkiene ar pan. nebloga), gal ten pavyks artimiausiu metu pakliut, o tada, kai jau prades bent kazkiek tiroksino duot, kovo vidury uzsireginau Santariskese pas Abraitiene (ta pati is Kardiolitos

prisiminiau, kad ir mum jin deste, labai faina

Dabar galvoju, ar ne ji pati man ta skydliauke per pratybas ir echoskopavo

)
Ramios nakteles ir saldziu sapniuku, mergytes, as dar skaitau, ryt egzas

su kava...