Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukė shipofunkcija (tiroiditas)

sveikos, nemoku nei uz viena skydlaiukes hormonini tyrima, nes turiu siuntima is seimos gyd, o kada pasako, kad reikia moketi-imu tel ir prie gyd akiu renku ligoniu kasu tel nr, ir karto pasikeicia tonas ir moketi nereikia
nesuprantu, juk per tv buvo kalbeta, kad skydlaiukes tyrimai nemokami, jei skyria endokrinologas, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 01 18, 20:57)
sveikos, nemoku nei uz viena skydlaiukes hormonini tyrima, nes turiu siuntima is seimos gyd, o kada pasako, kad reikia moketi-imu tel ir prie gyd akiu renku ligoniu kasu tel nr, ir karto pasikeicia tonas ir moketi nereikia
nesuprantu, juk per tv buvo kalbeta, kad skydlaiukes tyrimai nemokami, jei skyria endokrinologas,  4u.gif

As visad su siuntimu einu ir man visad reikedavo moketi...na dbr zinosiu bigsmile.gif Nors ligoninej, kurioj anksciau lankiausi man aiskino,kad ten nemokamai ale daro viena tyrima tik, o man reikedavo tth ir ft4, tai viena eidavau pasidaryt nemokamai, o uz kita tekdavo moketi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 01 18, 19:57)
nesuprantu, juk per tv buvo kalbeta, kad skydlaiukes tyrimai nemokami, jei skyria endokrinologas4u.gif

Tai seimos gydytojo ar endokrinologo siuntimo reikia?
Atsakyti
Prisiduosu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 01 18, 19:57)
nesuprantu, juk per tv buvo kalbeta, kad skydlaiukes tyrimai nemokami, jei skyria endokrinologas,  4u.gif

Per daugiau nei 20 metu sergant sia liga neteko daryt nemokamo tyrimo,visad tenka moket.
:[
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga75: 18 sausio 2012 - 21:15
Na mano situacija kitokia tai negaliu ir pakomentuoti - visada einu be siuntimo ir privaciai tai uz viska ir moku pati. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 01 18, 20:57)

Matai, as teliko neziuriu, moksluos ir bevalej savo kaltej paskendus, tai nieko ir nezinau biggrin.gif idomu koki tais istatyma butu paskaityt, kaip ten kas priklauso... As niekuo nesiskundziau, prasiau seimos gydytojos tiesiog, kad profilaktiskai patikrint nusiustu. Tai jei be indikaciju, manau, gali but mokamas. Tuolab, kad ne endokrinologas siunte. Tikrai nemanau, kad mano geroji daktare, zinodama, kad pati be 5min gydytoja esu, butu naglai liepus sumoket... Jinai israsydama ta tyrimo lapuka perspejo, kad bus mokamas, as tada tik linktelejau, nes buvau tikrai isitikinus, kad nieko man cia nera, grynai save kaltinau del visu simptomu, kad einu tirtis tik tam, kad mamai po nosim galeciau taip bjauriai pamosikuot tuo lapu, kad be reikalo man ligas itarinejo... Deja... Pati zagtelejau... Tai del to vienkartinio tyrimo tai dzin, ne taip ir skaudejo sumoket, bet jei kas kelias sav. ar men. reiks po tiek ar dvigubai (nes tyre tik atpo ir tth, tiroksinu paciu tai dar ne) suplot, tai jau skaudes tikrai...
Atsakyti
QUOTE(Kotryna7 @ 2012 01 18, 23:27)
Matai, as teliko neziuriu, moksluos ir bevalej savo kaltej paskendus,

doh.gif doh.gif as irgi, kad neimtu miegas prigeriau mildronato ir kavos, dabar galva tokia keista, kad ka zinau blink.gif blink.gif o tu dar medicina mokaisi tai as isvis isivaizduoju kaip sunku........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 18 sausio 2012 - 22:40
QUOTE(Lucero @ 2012 01 18, 23:39)
doh.gif  doh.gif  as irgi, kad neimtu miegas prigeriau mildronato ir kavos, dabar galva tokia keista, kad ka zinau  blink.gif  blink.gif o tu dar medicina mokaisi tai as isvis isivaizduoju kaip sunku........

Skaiciau, kad kava ir bet koks kitas kofeinas - goitrogenas, t.y., negalima jo mum... sad.gif deja, niekur nedingsi, kai dar iki tiroksino kaip iki dangaus, o miegas jama... sad.gif siaip as jau seniau, kai teko naktim dirbt, o dienom i paskaitas eit, pastebejau, kad mano sirdute neatlaiko kavos... pradeda taip vartaliotis, kad net negera... Maniau, kad tiesiog del streso arba siaip, bisk hipochondriskai issigalvoju...

Dar ka sian pamasciau - mano labai keisti dantys - kai kurie pieniniai kaip buvo, tai nuolatiniai ir neisdygo, o virsutiniai kandziai vietoj 4 normaliu 2 tokie dideli su kitais palyginus ter biggrin.gif tai galvoju, jei pas mane letinis reikalas, gal vaikystej pakenke tas hipo ir sitam... Bet kita vertus, intelekto lygtai, tfu tfu tfu, nepaliete... Kiek save pamenu, buvau labai ramus ir jautrus vaikas. O paauglystej labai pergyvenau del savo nesportiskumo. Hmz...

Tai va, bent jau su daktarais nusprendziau, ka daryt smile.gif Penktadieni siausiu pas seimos gydytoja, prasysiu siuntimo pas "vietini" endo (skaiciau atsiliepimus, kad Pupininkiene ar pan. nebloga), gal ten pavyks artimiausiu metu pakliut, o tada, kai jau prades bent kazkiek tiroksino duot, kovo vidury uzsireginau Santariskese pas Abraitiene (ta pati is Kardiolitos smile.gif prisiminiau, kad ir mum jin deste, labai faina smile.gif Dabar galvoju, ar ne ji pati man ta skydliauke per pratybas ir echoskopavo biggrin.gif)

Ramios nakteles ir saldziu sapniuku, mergytes, as dar skaitau, ryt egzas sad.gif su kava...
Atsakyti
QUOTE(Kotryna7 @ 2012 01 19, 00:03)
kovo vidury uzsireginau Santariskese pas Abraitiene (ta pati is Kardiolitos smile.gif prisiminiau, kad ir mum jin deste, labai faina smile.gif Dabar galvoju, ar ne ji pati man ta skydliauke per pratybas ir echoskopavo biggrin.gif)

Ramios nakteles ir saldziu sapniuku, mergytes, as dar skaitau, ryt egzas sad.gif su kava...

drinks_cheers.gif na ir puiku - as laukti deja negaleciau, todel pasirinkau Kardiolita - greiciau ir vieta man patogi labai .

Linkiu nepadaugint kavytes - prie gero nepriveda, visgi pamiegoti ir pasiilseti visiems reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotryna7 @ 2012 01 19, 00:03)
Skaiciau, kad kava ir bet koks kitas kofeinas - goitrogenas, t.y., negalima jo mum... sad.gif

blink.gif verysad.gif oh... man tai sirdis yra su ja nekas nekas doh.gif daznai buna tachikardija - del to man dabar pripaise vegedistonija unsure.gif

Sekmes Tau rytoj 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Apie mokamus nemokamus tyrimus Lt nieko negaliu pasakyt. Negyvenu ten. Bet kai dariaus šią vasarą už viską susimokėjau.
Aš kavos tikriausiai visai turėsiu atsisakyt,nors jau ir taip geriu tik karta dienoj per pietus.Kaip man šiandien buvo negera nuo jos:unsure: rankos kojos drebėt pradėjo,silpna daros,atrodė,kad tuoj nukrisiu. Tai biškį priguliau, išgėrus valerijonų.
Pagulėjau valandžiukę ir praėjo.
Ai,dar kas man nepatiko šį mėnesį,kad mmm prasidėjo savaite anksčiau unsure.gif kažkas vyksta su mano organizmu,laukiu nesulaukiu ,kada galėsiu tyrimus pasidaryt.
Linkiu besimokinančiom mergaitėm gerų sesijos rezultatų 4u.gif 4u.gif
Aš ir vis pasuku galvą nuo ko tų antikūnių tiek daug prisikabino,bet niekaip nesugalvoju...
Atsakyti