QUOTE(Kotryna7 @ 2012 01 18, 23:27)
Matai, as teliko neziuriu, moksluos ir bevalej savo kaltej paskendus, tai nieko ir nezinau

idomu koki tais istatyma butu paskaityt, kaip ten kas priklauso... As niekuo nesiskundziau, prasiau seimos gydytojos tiesiog, kad profilaktiskai patikrint nusiustu. Tai jei be indikaciju, manau, gali but mokamas. Tuolab, kad ne endokrinologas siunte. Tikrai nemanau, kad mano geroji daktare, zinodama, kad pati be 5min gydytoja esu, butu naglai liepus sumoket... Jinai israsydama ta tyrimo lapuka perspejo, kad bus mokamas, as tada tik linktelejau, nes buvau tikrai isitikinus, kad nieko man cia nera, grynai save kaltinau del visu simptomu, kad einu tirtis tik tam, kad mamai po nosim galeciau taip bjauriai pamosikuot tuo lapu, kad be reikalo man ligas itarinejo... Deja... Pati zagtelejau... Tai del to vienkartinio tyrimo tai dzin, ne taip ir skaudejo sumoket, bet jei kas kelias sav. ar men. reiks po tiek ar dvigubai (nes tyre tik atpo ir tth, tiroksinu paciu tai dar ne) suplot, tai jau skaudes tikrai...
paskutini karta kada skambinau i ligoniu kasas, prase pasakyti miesta, poliklinika ir medika, kuris prase susimoketi uz tyrimus ir itariama diagnoze, lukterejau kelias minutes, matomai perziurejo kompa ir atsake, kad uz tyrimus moketi man nereikia
jau pradedama dometis rimtai del priemoku, nes pragyvenimas smunka, vis daugiau zmoniu skundziasi,
Papildyta:
QUOTE(aura/v @ 2012 01 19, 18:27)
Na juodoj arbatoj kofeino tikriausiai maziau,nei kavos pupelese,gal del to nesijaucia,bet nereiskia,kad jo nera

Skaiciau,kad raudonoj arbatoj kofeino nera,reikes sitos ir pasiieskot parduotuvej

neasarok

,tikek,kad viskas susitvarkys i gera,nepasiseke sikart-pasiseks kita karta
geriau raudona arbata, ji bent man, turejo raminanti poveiki, galima nakciai gerti,
pirkdavau gurmanu skyrelyje
Papildyta:
QUOTE(Jurkele @ 2012 01 19, 17:02)
skaitineju skaitineju jusu pasisakymus ir pirma kart girdziu, kad tiroksinas yra kompensuojamas

., cia reik eiti pas seimos daktare kad ji israsytu, ar pas endokrinologa????

nes siaip tai jis nera brangus apie 15 lt, tai kiek mokat jei jis kompensuojamas????
ir gal gali kas paaiskinti kas per daiktas yra tirotoksikoze??????
tirotoksikoze-suaktyvejusi skydliaukes veikla,
man patinka puslapis sorpo.lt, labai gerai visi skydlaiukes pakitimai aprasyti
moku uz dezute tiroksino 4, 76 lt
man pasalinta visa skydlaiuke, tyrimus atlieka endokrinologas, duoda israsa, o kompensuojama recepta israso seimos gyd