Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pritraukti meilę

QUOTE(Female @ 2013 03 15, 19:58)
Aš asmeniškai neturiu daug draugų vyrų, tik keletą,

Na, "keletą" jau irgi šis tas biggrin.gif O jums neišeitų į juos žiūrėti ne kaip į draugus?
Po tos laidos pradėjau prisiminti visokių pavyzdžių. Draugė gyveno su tėvu ir broliais, tai iki 30m. nė vieno vaikino nebuvo turėjusi, baisiai nelaiminga jautėsi, bet tos vyriškos energijos buvo tikrai prisisėmusi su kaupu - tokia gruboka buvo iš elgesio, paskui šiaip ne taip kažkokį varganą pietietį užsienietį susirado internetu, jis praktiškai jos nematęs atvažiavo tuoktis į LT biggrin.gif

Tas prietaras man primena kitą atvejį, pvz., kai moteris nori šeimos, vaikų, bet nėra su kuo tai turėti, dievas (ar kažkas) vis tiek jai duoda tų vaikų - ji dirba darželyje auklėtoja arba augina giminaičių vaikus (irgi turiu tokių pažįstamų). Tai gal ir su vyrais taip - likimas jų duoda, bet ne tuo pavidalu, kokiu norėtum g.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2013 03 15, 19:58)
Aš asmeniškai neturiu daug draugų vyrų, tik keletą, o to vienintelio nesiseka surasti jau kuris laikas.
Buvusi kambariokė vyrų draugų turėjo daug, merginų draugių vos keletą, bet ji niekada nebūdavo be vaikino.
Gal turint daug draugų vyrų problema kyla tame kad pripratus bendrauti su vyrais į kiekvieną naują sutiktą vyrą kažkaip "automatiškai" pradedi žiūrėti tiesiog kaip į draugelį, o ne į potencialų mylimąjį  g.gif

Mano "draugai", jei galima taip pavadint, visi yra vyriškos lyties.. Tik situacija atvirkštinė - į kiekvieną sutiktą žiūriu kaip į potencialų mylimąjį, o kai "nesiklijuoja", lieka draugiškas bendravimas.. Ir tos vyriškos energijos prikauptos nėra, kaip tik jaučiuos kaip maža mergaitė, kuriai reikia moralinės paramos ir pagalbos, nors metų jau kiek doh.gif Aišku, čia mano asmeninė patirtis, tik kaip ir kažkur temoj skaičiau, kad nuostabius vyrus susiranda ir tos, kurios ant kaktos parašyta, kad jos - amžinos senmergės, taip ir šiuo atveju manau, kad tai nepriklauso nei nuo to, su kuo bendrauji, nei koks esi. Arba lemta rasti savą žmogų, arba ne..
Atsakyti
Oi, tik nesupraskit, kad vyriškos energijos "prikaupimas" - tai moters suvyriškėjimas doh.gif Ne tai turėjau galvoje. Ta vyriška energija - na tiesiog jos buvimas jūsų gyvenime kokiu nors pavidalu (brolis, tėvas, sūnus, pusbrolis). O apie draugę kur kalbėjau - norėjau pasakyti, kad tarp šeimos vyrų augusi šiek tiek perėmė jų manieras. Net šuo vyr. lyties buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 03 15, 22:03)
Na, "keletą" jau irgi šis tas  biggrin.gif O jums neišeitų į juos žiūrėti ne kaip į draugus?
Po tos laidos pradėjau prisiminti visokių pavyzdžių. Draugė gyveno su tėvu ir broliais, tai iki 30m. nė vieno vaikino nebuvo turėjusi, baisiai nelaiminga jautėsi, bet tos vyriškos energijos buvo tikrai prisisėmusi su kaupu - tokia gruboka buvo iš elgesio, paskui šiaip ne taip kažkokį varganą pietietį užsienietį susirado internetu, jis praktiškai jos nematęs atvažiavo tuoktis į LT biggrin.gif

ne, neišeitų, pažystami jie nuo studijų laikų, kai kurie jau šeimas sukūrė ir bendravimas tikrai ne toks kur diena iš dienos kartu trainiojames.

aš galvoju kad čia gal net atvirkščiai - bėdos po vieną nevaikšto biggrin.gif Jeigu nėra, tai nė vieno, jeigu atsiranda - tai keli iš karto biggrin.gif kaip valkataujantys katinai - jeigu vieną pradedi maitinti tai žiūrėk ir daugiau prisistato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2013 02 16, 14:11)
Na, ir kurią gi?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Mano nuomone - nė vienos iš tų trijų  smile.gif

Čia aš rašiau apie tą anekdotą, kurį parašė be rėmų.
Nesvarbu, kad ji vėliau tai tik paprastam anekdotui nurašė.
Mintį iškėlė gilią.

Tame anekdote yra gilios šaknys.
Todėl aš ir prikibau - vis atsakyk, atsakykite... smile.gif

Ką matau jūsų vizualizacijose?
Vizualizuoju, kad duotų vyrą milijonierių.

Kas yra milijonas?
Ar apie tokius Zimbabvės pinigus girdėjote?

Jei tik milijonus kažkieno vizualizuojate, neišmanydamos bendros esmės, tai ir suvizualizuosite.

O galiausiai, jei tik apie kažkokio vyro milijonus vizualizuojate, juk čia pat rašinėjate apie įvairius dvasingus dalykus.

Ar tai nesikerta iš esmės?

Galvojat, kad tas "milijonierius" yra visiškas kvailiukas ir nesugebės perskaityti jūsų vizualizacijų?

Tai...arba už borto liksite, arba užpakalį valysite.
Atsakyti
Aš nesu nei nacionalistė, nei feministė.

Tiesiog turiu tokį mąstymą.
Žmogus, jei jo odos spalva kitokia, nebūtinai yra prastesnis.

Nedaug esu susidūrusi su gydytojais užsienyje, tačiau mačiau protingą ir super mąstantį (sugebantį gyvybę išsaugoti) Egipte, ir mačiau Norvegijoje.

Tai diena ir naktis.

Reiškia, ne nuo odos spalvos priklauso sugebėjimai.

Vyrai ir moterys. Nė vienas nėra nei prastesnis, nei geresnis. Tai yra bendra sistema, jie sutverti gyventi vienas šalia kito.

Ir ne žvejoti. Nes kas yra žvejyba?
Aš žinau.
Natūralioje aplinkoje.

O tarp žmonių turi būti kitaip.
Tai tarpusavio pagalba, neskirstant į prastesnius ir geresnius.
Težiūrint į padermę - ŽMOGUS.
Papildyta:
Aš pastebiu viena - kad į daugelį dalykų žiūriu aukštyn kojomis.

Todėl, matyt, ir esu ujama....
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2013 03 16, 10:48)

Papildyta:
Aš pastebiu viena - kad į daugelį dalykų žiūriu aukštyn kojomis.

Todėl, matyt, ir esu ujama....

Dėl kitokio požiūrio ir vadinamo ujimo sutinku.
Nežinau,kodėl, bet jaučiu iš pačios panieką supermamoms,kaip kokioms kvaišelėms, bet gal man pasivaideno g.gif
Atsakyti
QUOTE(arpos @ 2013 03 17, 00:23)
Dėl kitokio požiūrio ir vadinamo ujimo sutinku.
Nežinau,kodėl, bet jaučiu iš pačios panieką supermamoms,kaip kokioms kvaišelėms, bet gal man pasivaideno  g.gif

Ne. Tik tai man ilgą laiką piršo.

Nusprendžiau pati įsitikinti. Todėl ir atėjau.

O jei atėjau ir neišėjau - reiškia mano nuomonė šiuo metu yra kitokia.
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2013 03 15, 17:58)
Aš asmeniškai neturiu daug draugų vyrų, tik keletą, o to vienintelio nesiseka surasti jau kuris laikas.

Ir nera jokio vienintelio...Cia yra pats didziausias briedas. Vienintelis gali buti tik kuriam laikui...Kartui savaitei menesiui metams ar 3. Ir viskas....
Atsakyti
QUOTE(kikimoras @ 2013 03 24, 16:07)
Ir nera jokio vienintelio...Cia yra pats didziausias briedas. Vienintelis gali buti tik kuriam laikui...Kartui savaitei menesiui metams ar 3. Ir viskas....

Niekas nelaiko vieninteliu to, kuris ateina į gyvenimą tik kuriam laikui. Vienintelis ir yra vienintelis, su kuriuo laiminga praleidi visą likusį gyvenimą arba kurį prisimeni iki mirties, jei santykiai nutrūksta. Visi likę tikrai nėra vieninteliai, yra tik iliuzija arba įsitikinimas, kad jis vienintelis, nors realiai jis išnyksta kaip dūmas kai sutinki JĮ.
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2013 03 24, 15:54)
Niekas nelaiko vieninteliu to, kuris ateina į gyvenimą tik kuriam laikui. Vienintelis ir yra vienintelis, su kuriuo laiminga praleidi visą likusį gyvenimą arba kurį prisimeni iki mirties, jei santykiai nutrūksta. Visi likę tikrai nėra vieninteliai, yra tik iliuzija arba įsitikinimas, kad jis vienintelis, nors realiai jis išnyksta kaip dūmas kai sutinki JĮ.

Cia tik yra kazkokia iskaityta kazkur knygose ar matyta filmuose romantika...Ji neturi nieko bendro su realybe..Nusileiskite ant zemes...Vienintelis... tas... jis ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kikimoras @ 2013 03 24, 22:01)
Cia tik yra kazkokia iskaityta kazkur knygose ar matyta filmuose romantika...Ji neturi nieko bendro su realybe..Nusileiskite ant zemes...Vienintelis... tas... jis ... lotuliukas.gif

Pilna realių pavyzdžių, kai du žmonės laimingai kartu nugyvena iki senatvės. Jei jūsų tokia nuomonė, tai dar nereiškia, kad ji vienintelė ir teisingiausia. Sutiksit savo žmogų, kitaip kalbėt pradėsit. Klausimas, ką jūs veikiat religijos ir ezoterikos temoj su tokiu požiūriu.
Atsakyti