Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pritraukti meilę

QUOTE(delfiuka @ 2013 03 24, 22:58)
Pilna realių pavyzdžių, kai du žmonės laimingai kartu nugyvena iki senatvės. Jei jūsų tokia nuomonė, tai dar nereiškia, kad ji vienintelė ir teisingiausia. Sutiksit savo žmogų, kitaip kalbėt pradėsit. Klausimas, ką jūs veikiat religijos ir ezoterikos temoj su tokiu požiūriu.

Na puiku. Jei jus tos fantazijos sildo,- pirmyn. Prisikurkite sau idealu apie ta vieninteli ir laukite biggrin.gif Paskui kai atsiranda tas " vienintelis", buna kiek skaudu, kai sulygini ta paveiksliuka(susikurta ideala) su realiu "vieninteliu " biggrin.gif Ipatingai kai pagyveni kokius metus su juo smile.gif Tada pradeda griuti tavo prifantazuotos pilys. Tada issiskiri ir sakai sau, kad turbut cia buvo ne JIS biggrin.gif Vel lauki JO thumbup.gif Ir taip keleta kartu, kol supranti kad nera jokiu vieninteliu. Supranti kad kiekvienas bendravimas tau gali kazka duoti. Supranti ka gavai is tu praeitu santykiu. Ko ismokai. Ir t.t. Ir toliau bendrauji nevarzydamas ir ribodamas saves kazkokiais susigalvotais remais( Vienintelis tas)
O kad zmoniu yra kurie pragyvena su 1 visa gyvenima tai aisku yra. Ne visi gi vienodi. Koks nors traktoristas susiranda zmona pridirba vaiku na ir toliau dirba visa gyvenima tam gad ismaitintu tuos vaikus. na grazu.Kiekvienam savo. Na kazka aisku ismoksta ir suvokia savo lygmenyje. Kitam toks scenarijus jau netinka. Yra tokiu kurie turi seima ir vaikus ir nesustoja tuo gyvenimas. Tai netrukdo jam bendrauti su kazkuo dar jei yra toks poreikis...
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2013 03 25, 00:58)
Klausimas, ką jūs veikiat religijos ir ezoterikos temoj su tokiu požiūriu.

Siūlau negaišti laiko su provokatoriais mirksiukas.gif pasakė savo nuomonę ir tegu plaukia...
Atsakyti
As pries sutikdama savo zmogu ilgokai vienisavau, vis laukdavau, tikedavausi kazka sutikti, vel jaustis mylima, myleti pati, po kurio laiko tiesiog nusibodo apie tai galvoti. Nusprendziau, kad jei jau nera, tai ir nereikia. Ir tada tas zmogus atsirado smile.gif Taigi, dazniausiai meile ateina tada, kai nustoji jos laukti.....
Atsakyti
QUOTE(neverinlove @ 2013 03 26, 12:29)
As pries sutikdama savo zmogu ilgokai vienisavau, vis laukdavau, tikedavausi kazka sutikti, vel jaustis mylima, myleti pati, po kurio laiko tiesiog nusibodo apie tai galvoti. Nusprendziau, kad jei jau nera, tai ir nereikia. Ir tada tas zmogus atsirado smile.gif Taigi, dazniausiai meile ateina tada, kai nustoji jos laukti.....

O kaip atsikratyti to laukimo, tikejimo jausmo g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2013 03 31, 19:29)
O kaip atsikratyti to laukimo, tikejimo jausmo  g.gif ?

Vargu bau, ar aš galėčiau tau ką patarti.
Pati juk matai, kad aš visą laiką mąstau "aukštyn kojomis".
Todėl ir patarinėti, tikriausiai, neturiu teisės.

O mano mąstymas "aukštyn kojomis" visada buvo toks - ne aš turu laukti ar tikėtis, o kažkas kitas turi laukti ir tikėtis. Kadangi taip visada mąsčiau, tai ir nepatyriau to, ko klausi tu.
Tačiau patyriau ką kita - išsirinkimo jausmą.
Ir jis yra man palikęs sąžinės graužatį. Visad numetu tai į šalį, pasiteisinusi "toks gyvenimas". Aš, tipo, nekalta. Nes su kaltės jausmu gyventi yra sunku.
Atsakyti
Na patirtis visu idomi biggrin.gif
Atsakyti
Likimas nesuvedė, man niekad nėra tekę pabendrauti gyvai su Matijošaitiene, mačiau ją tik per TV. Bet ji labai daug protingų minčių yra išsakiusi šios temos klausimais.

Viskas, ką klausiausi per TV iš jos lūpų, man lipo...

Visais klausimais. Mokiausi kartais iš jos išsakytų minčių. Kartais cituodavau kam nors jos išsakytas mintis. Jos šypsena, visada šypsena, nors skausmo gyvenime buvo patyrusi daug... Nuoširdumas, baimės neturėjimas išsakyti tiesą, ką mato išties. Darė taip, kaip išties norėjo, rengėsi taip, kaip pati norėjo... nekreipdama dėmesio į minios nuomonę ar skonį. Turėjo savąjį Aš.

Netekome ir Jos...

Kodėl nėra saulės per Velykas, kodėl nuotaika slogi?

Ką...? Turėčiau parašyti, kad krykštauju iš laimės, tik todėl, kad Velykos?

Ne... liūdesys yra apėmęs mane.
Tai tiesa. Nekenčiu melo. Todėl ir nemeluoju.
Atsakyti
Cia ne apie tai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2013 03 31, 21:11)
Kodėl nėra saulės per Velykas, kodėl nuotaika slogi?

Ką...? Turėčiau parašyti, kad krykštauju iš laimės, tik todėl, kad Velykos?

Ne... liūdesys yra apėmęs mane.
Tai tiesa. Nekenčiu melo. Todėl ir nemeluoju.

Saule yra visada, tik mes jos nematome..kai kurie is musu smile.gif
O jei ir liudna, slogi nuotaika, tai nebutina cia ja skleisti. Per kelias temas.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2013 03 31, 19:31)

O jei ir liudna, slogi nuotaika, tai nebutina cia ja skleisti. Per kelias temas.

drinks_cheers.gif ir is vis cia ne ta tema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2013 03 31, 21:31)

O ką gi daugiau tu gali parašyti?

Nesistebiu.

Papildyta:
QUOTE(Aristokratė @ 2013 03 31, 21:37)
drinks_cheers.gif ir is vis cia ne ta tema  doh.gif

Tema - durnių volioti?

Skaičiuoti parašytų žodžių/raidžių ar postų skaičių?

Štai todėl taip ir yra...
Štai todėl ir degraduoja Lietuva.
Papildyta:
Bet juk tuoj pat prasidės - vai...vai... tos panelės įsižeidė... neberašys tuščių žodžių... reklamos pajamos kris....
Juk tą sistemą išmanau kaip du kart du.

Padarykit, kad rimti žmonės ateitų.
Tik per tokias paneles ir temos tuščios.

Na bet... nors temos apie religiją ir ezoteriką... rimtus dalykus.... bet paskaitę tų panelių... arba neateina, arba pasitraukia.
Vat taip.
Papildyta:
Kiek čia buvo rimtų žmonių?

Nedaug.

Bet buvo.

Dėkinga esu jiems. Nes daug gavau.
Papildyta:
Saule yra visada, tik mes jos nematome..kai kurie is musu smile.gif

Taip, kai prasidėjo emigracija, išties dar atrodė, kad Saulę ne visi vienodai mato.

Kai mirtys pasipylė... bent man nebejuokinga.

P.S.Nors manęs aplinkiniai niekada nėra matę be nuoširdžios šypsenos. Aš visada išsiviepusi nuoširdžiai. Nes Saulę matau. Noriu matyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elysa: 31 kovo 2013 - 23:12
Per kelias temas.

Taip, taktiškai bandžiau per visas temas į protą atvesti.

Vizualizacijos... tokios dvasingos... tiek pačioms nesuvokiamų žodžių panaudota.... bet galiausiai - noriu vyro milijonieriaus.

Nežinau, kodėl man pasako tie vyrai.... pati negaliu suvokti.... šita atkišo keptuvę, ana atkišo... bet jie juokiasi.... o anos vis kiša... vizualizuoja...

Vyrų ir moterų pasaulis yra skirtingas.
Moteris niekad nesuvoks to vyrų Pasaulio, jei kažkoks vyras jai to neatskleis.
Aš buvau šokiruota, kai man tai išdėstė.
Aš to neprašiau.
Bet išdėstė.

Tarytum Žemė apsivertė su Dangum.

Bet kaip iki sapnų dasikapsčiau, taip dasikapsčiau ir iki Vyrų bei Moterų Pasaulio smile.gif

Galvoju, kad ir Vyrai yra pilnavertė padermė ( biggrin.gif )
Galvoju, kad ir Moterys yra pilnavertė padermė ( biggrin.gif )

Aš nesu ir nebūsiu feministe !
Tai Elysos žodis. (Moku pajuokauti net dabar smile.gif )
Atsakyti