Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pritraukti meilę

QUOTE(vaižgantė @ 2012 02 29, 20:31)
Yra moterų, jau gimusių su prakeikimu neturėti vyro, šeimos, vaikų...Jos gali kartoti ką nori, vizualizuoti ką nori, bet taip ir liks vienos...

Turbut siltnamio neturit.... Nes jei turetume, tai zinotumet,kad tikejimas ir gamtos desniai net is mazytes seklytes isaugina daiga.
Ar jum palengveja, kad einat po foruma ir metot supelijusias seklas. Vis kazka negatyvaus parasyt, vis kazka patraukt per danti...
Nugi jum visa si informacija ir pastebejimai paciai pareina i gyvenima. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(pozityvi @ 2012 02 29, 22:12)
Su prakeikimais ar be jų, bet viltį gal palikim, vis lengviau su ja gyventi smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 02 29, 22:23)
Turbut siltnamio neturit.... Nes jei turetume, tai zinotumet,kad tikejimas ir gamtos desniai net is mazytes seklytes isaugina daiga.
Ar jum palengveja, kad einat po foruma ir metot supelijusias seklas. Vis kazka negatyvaus parasyt, vis kazka patraukt per danti...
Nugi jum visa si informacija ir pastebejimai paciai pareina i gyvenima.  doh.gif

Tiesiog realiai žiūriu į gyvenimą. Man nebūdingas pozityvizmas be pagrindo.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 02 29, 22:33)
Tiesiog realiai žiūriu į gyvenimą. Man nebūdingas pozityvizmas be pagrindo.

Na nuolatinis postringavimas apie karmines skolas ir prakeiksmus jau nevisai primena realistinio mastymo...

Retai ka paskaitau is ties grazaus ir sviesaus is "jusu lupu". Susidaro ispudis, kad pasaulis nudazytas juodom spalvom.
Jei 25 m. mergina dar neistekejus tai ji greiciausiai prakeikta? Tuomet didzioji dalis emancipuotu europieciu tiesiog prakeiktos : )

Ar jus senyvai moteriskei kalbetumete kasdien apie mirti? Juk ne. Bet gi tai labai REALU! Visi mirsime: )Taciau jus nezinote ar ji gyvens 70,80 o gal trauks visa simta. Taip pat jus nezinote kada istekes ar susiras sielos drauga temos autore: ) Kam nugasdinti "vaika" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 02 29, 22:44)
Na nuolatinis postringavimas apie karmines skolas ir prakeiksmus jau nevisai primena realistinio mastymo...

Retai ka paskaitau is ties  grazaus ir sviesaus is "jusu lupu". Susidaro ispudis, kad pasaulis  nudazytas juodom spalvom.
Jei 25 m. mergina dar neistekejus tai ji greiciausiai prakeikta? Tuomet didzioji dalis emancipuotu europieciu tiesiog prakeiktos : )

Ar jus senyvai moteriskei kalbetumete kasdien apie mirti? Juk ne. Bet gi tai labai REALU! Visi mirsime: )Taciau jus nezinote ar ji gyvens 70,80 o gal trauks visa simta. Taip pat jus nezinote kada istekes ar susiras sielos drauga temos autore: ) Kam nugasdinti "vaika"  mirksiukas.gif

Mirabella, na ir kas, kad tu sėklas barstai ant asfalto? mirksiukas.gif
Man įprasta ramiai kalbėti apie viską. Tau mano kalbos, matyt, trukdo todėl, kad nėra dar tvirto pagrindo po kojomis. Jei jis būtų, tiesiog nekreiptum dėmesio į mano postus... O dabar jie kliūva, nes tavyje yra tik tuščias jaunatviškas tikėjimas, kad viskas bus gerai- kad gausi nuostabų vyrą, turėsi puikią šeimą ir t.t. Taip ir bus, jei priimsi tai, kas tau likimo skirta ramiai...
Atsakyti
Man jos anaiptol siuo metu netrugdo. Tai, ka as manau, jau sunku butu bepakeisti: ) Reaguoju,nes zinau, kaip uzuominos apie negatyvius dalykus veikia kitus. Visi esame vienis, tad man pvz nevisvien kokia itaka jusu kalbos apie prakeiksmus tures temos autorei ir dar desimtims skaitanciuju.
Mazoji gelele, turetumete pagalvoti kaip skleisti geri ir sviesa,o ne baksnoti pedagogine lazdele.

Tai jau tikejimas tustybe?Nuo kada: )))
Atsakyti
Cia kazkas naujo smile.gif kad pozityvumui reikia pagrindo smile.gif
Atsakyti
Laba vakara

stoju i Mirabellos puse, nors cia jokiu pusiu ir nera. Optimizmas ir pozityvizmas pas zmones "ieskancius" meiles daznai yra ypac menkutis, o kartais tik tiek ir tereikia.. geri, nuosirdus patarimai. O jei kas zinote kazka konkretesnio ir gilesnio, juk niekas netrukdo pasidalinti wink.gif

Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2012 03 01, 18:42)
Cia kazkas naujo smile.gif kad pozityvumui reikia pagrindo smile.gif

Atsiversk savo konspektus, kuriuose mano postus konspektuoji mirksiukas.gif Ne kartą apie tai rašiau. ax.gif

Mirabella, man žodis "prakeikimas" neturi jokios negatyvios reikmės. Tai yra tiesiog terminas. Tu, kadangi esi emocinga, terminams priskiri kažkokias emocijas, šiuo atveju neigiamas.
Papildyta:
QUOTE(Algyte @ 2012 03 01, 21:49)
Laba vakara

stoju i Mirabellos puse, nors cia jokiu pusiu ir nera. Optimizmas ir pozityvizmas pas zmones "ieskancius" meiles daznai yra ypac menkutis, o kartais tik tiek ir tereikia.. geri, nuosirdus patarimai. O jei kas zinote kazka konkretesnio ir gilesnio, juk niekas netrukdo pasidalinti wink.gif

Ieškoti meilės yra tas pats, kas ieškoti lietaus...
Atsakyti
Lt. kalboje tam tikri zodziai yra stilistiskai zymeti, t.y jie turi tam tikra konotacija : ) Sis "terminas" kaip jus vadinat, adresato samoneje turi neigiama prasme, cia jau galima sakyti kaip norit, bet taip yra. Mano emocijos niekuo detos. rolleyes.gif

Lietaus niekas neiesko biggrin.gif Kiek zinau laukia : ))) O laukimas jeigu jis be desperacijos ugdo kantrybe ir kitus pozityvius zm. bruozus ax.gif

Kaip pozityvumui jums reikalingas pagrindas, taip negatyvumui ar siuo atveju kaip jus pavadintumete realizmui reiksti taip pat turetu buti pagrindas ar motyvacija, kazkokia prasme apskritai tokiu pasisakymu g.gif Kur cia prasme jeigu ateisi ir zmogui tikejima ar viltis atimsi, pasesi abejones sekla ir pan.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 01 kovo 2012 - 23:53
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 03 01, 23:52)
Lt. kalboje tam tikri zodziai yra stilistiskai zymeti, t.y jie turi tam tikra konotacija : ) Sis "terminas"  kaip jus vadinat, adresato samoneje turi neigiama prasme, cia jau galima sakyti kaip norit, bet taip yra. Mano emocijos niekuo detos. rolleyes.gif

Lietaus niekas neiesko  biggrin.gif  Kiek zinau laukia : ))) O laukimas jeigu jis be desperacijos ugdo kantrybe ir kitus pozityvius zm. bruozus  ax.gif

Kaip pozityvumui jums reikalingas pagrindas, taip negatyvumui ar siuo atveju kaip jus pavadintumete realizmui reiksti taip pat turetu buti pagrindas ar motyvacija, kazkokia prasme apskritai tokiu pasisakymu  g.gif Kur cia prasme jeigu ateisi ir zmogui tikejima ar viltis atimsi, pasesi abejones sekla ir pan.

Manau, kad visuomet verta kalbėti ne tik apie svajones, bet ir apie realius dalykus. Sąmoningas žmogus visuomet apžiūri abi puses, svajotojas tik rožinę. Meilę pritraukti galima tik meile, o kai viduje nėra tikros meilės sau, pritrauksi kitą tokį svajotoją.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 03 02, 08:00)
Manau, kad visuomet verta kalbėti ne tik apie svajones, bet ir apie realius dalykus. Sąmoningas žmogus visuomet apžiūri abi puses, svajotojas tik rožinę. Meilę pritraukti galima tik meile, o kai viduje nėra tikros meilės sau, pritrauksi kitą tokį svajotoją.

Galvoti apie prakeiksmus tai jau galvojimas apie blogiausia varianta , o ne galvojimas, kad truksta meiles sau ar kitus realius dalykus, galincius buti kaip "problemos" priezastys. Su visa kita sutinku.
Svajotojai nera blogi zmones siaip jei ka, tad pritraukti svajotoja nera blogiausias variantas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 03 02, 10:47)
Galvoti apie prakeiksmus tai jau galvojimas apie blogiausia varianta , o ne galvojimas, kad truksta meiles sau ar kitus realius dalykus, galincius buti kaip "problemos" priezastys. Su visa kita sutinku.
Svajotojai nera blogi zmones siaip jei ka, tad pritraukti svajotoja nera blogiausias variantas  biggrin.gif

Na, žinant vyrų ir moterų psichologijos skirtumus, vyrų svajonės truputį kitokios biggrin.gif

Yra dar vienas variantas- kai moteris prieš gimdama sąmoningai pasirenka neturėti šeimos, rinkdamasi tarnavimą kitiems, dvasinį tobulėjimą ir pan. Bėda ta, kad planas yra užmirštamas, ir moteris daug išmėto energijos emocijoms.
Atsakyti