Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(dagli @ 2012 02 02, 17:15)
mane domintu atsiliepimai apie indeli zalia , 500 ml skirta mikrobanginej maisto sildyma,gal kas galit pakomentuoti, tarkim ji turincios , ar tai naujas gaminys?
kazkaip neapsisprendziu reikia man jo ar ne  biggrin.gif

aš jau laukiu dviejų tų indelių, nes MB pirkau tokį ankščiau buvusį raudoną 0,7l, jis labai nekompaktiškas ir tie iškilimai viduje nepraktiški, bet šiaip nešasi kasdien į darbą, niekad nėra išsipylęs maistas, pašyla viskas tolygiai. Tokių pačių pliusų tikiuosi ir iš tų naujųjų žaliukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daina323 @ 2012 02 03, 14:10)
Aisku su tuo Iso Duo ir mikrobangine g.gif Dar griztu su 1 klausimu apie ji  biggrin.gif Filmukuose maciau, kad yra dar papildomas toks dangtelis, tipo juo uzdengia ir deda saldytuvan, tai cia tipo nusiardo tas pagrindinis dangtis? Nu gausiu as ji, tai praardysiu  lotuliukas.gif

Issiardo jis kuo puikiausiai plovimui, bet ten filmukuose ne tas dangtis kur issiardo g.gif
va cia rasit daugiau info ir nuotrauku apie ta inda
Iso Duo
Atsakyti
o man iso duo mikrobanginėj išsibangavo dugnas,laikiau ilgai,galima kišti i mikro tik neilgam ir tik ant mažesnės temp
Atsakyti
QUOTE(iksiksiks @ 2012 02 03, 19:54)
o man iso duo mikrobanginėj išsibangavo dugnas,laikiau ilgai,galima kišti i mikro tik neilgam ir tik ant mažesnės temp

Tai kad iso duo dubens negalima schmoll.gif schmoll.gif deti i mikrobangine
Atsakyti

Cia idedu Jums video filmuka apie ta pjaustykle kur klausete mirksiukas.gif
spauskite cia
[/quote]

Aš kalbu apie sūrio pjaustyklę su vielute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2012 02 03, 20:58)
Aš kalbu apie sūrio pjaustyklę su vielute 4u.gif

aaa doh.gif ne taip supratau Jus doh.gif kazkas turejo ir sios pjaustykles video, reik paieskoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2012 02 03, 13:32)
Gal kuri naudojat šį? Ir kaip? ax.gif
user posted image

As naudoju ir man labai tinka ir patinka thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2012 02 03, 21:50)
Tai kad iso duo dubens negalima schmoll.gif  schmoll.gif  deti i mikrobangine

Pačios jūs skirtingai "žinot" biggrin.gif
Gi praeitam puslapy kalbėta, kad galima dėt trumpam
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri galit parasyti kokie yra 8 l Fridgesmart'o ismatavimai? Galvoju 2 tokias dezes isigyti ir ideti vietoj darzoviu stalciaus i saldytuva tik reikia issimatuoti ar tilps unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2012 02 04, 13:29)
Sveikos merginos, gal kuri galit parasyti kokie yra 8 l Fridgesmart'o ismatavimai? Galvoju 2 tokias dezes isigyti ir ideti vietoj darzoviu stalciaus i saldytuva tik reikia issimatuoti ar tilps  unsure.gif

30x30cm,aukstis 13cm.
Atsakyti
QUOTE(RaGema @ 2012 02 04, 14:38)
30x30cm,aukstis 13cm.

Aciu 4u.gif 2 viena salia kitos netelpa schmoll.gif reikes kazka kitaip sumastyti...
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2012 02 03, 13:32)
Gal kuri naudojat šį? Ir kaip? ax.gif
user posted image

o jį perkant suteikiama garantija ar pan? baisu, kad nulaužti bespausdama galiu bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti