Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Saulužė @ 2012 02 04, 12:21)
Pačios jūs skirtingai "žinot" biggrin.gif
Gi praeitam puslapy kalbėta, kad galima dėt trumpam

Nezinau ka kalba kiti, bet pagal instrukcija tai ne mikrobangines indas, smile.gif aisku zmones daug ka deda i mikrobangine maisto sildymui, smile.gif cia jau ju reikalas, thumbup.gif o paskui klausi, disktuoja g.gif ka daryti kad kas nors atsitiko smile.gif
Atsakyti
sveikutes turiu ir as klausimuka, kaip vakar susinervijau doh.gif , turiu ta surio maluneli, vakar suri tarkavom picai ir ka nuluzo ta rankena pasukus , tai jauciu del to jau nieks man nieko nekeis, nes ale pati kalta kad luzo g.gif , nu taip gaila kad nezinau, nes man visai jis patiko, nes kokiai picai ar seip o va dabar jau nebeturiu doh.gif , ar bandyt keisti ar neapsimoka net bandyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2012 02 05, 12:37)
sveikutes turiu ir as klausimuka, kaip vakar susinervijau  doh.gif , turiu ta surio maluneli, vakar suri tarkavom picai ir ka nuluzo ta rankena pasukus , tai jauciu del to jau nieks man nieko nekeis, nes ale pati kalta kad luzo  g.gif , nu taip gaila kad nezinau, nes man visai jis patiko, nes kokiai picai ar seip o va dabar jau nebeturiu  doh.gif , ar bandyt keisti ar neapsimoka net bandyt  verysad.gif

visada verta pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2012 02 05, 10:37)
sveikutes turiu ir as klausimuka, kaip vakar susinervijau  doh.gif , turiu ta surio maluneli, vakar suri tarkavom picai ir ka nuluzo ta rankena pasukus , tai jauciu del to jau nieks man nieko nekeis, nes ale pati kalta kad luzo  g.gif , nu taip gaila kad nezinau, nes man visai jis patiko, nes kokiai picai ar seip o va dabar jau nebeturiu  doh.gif , ar bandyt keisti ar neapsimoka net bandyt  verysad.gif

Tikrai gaila, bet manau pabandžius pakeisti per galvą niekas neduos blush2.gif , o jei nepabandysit po to pati gailėsitės ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Neturiu tuperware gaminių, tačiau norėčiau įsigyti maisto laikymo indelius( 3-4), kad juos būtų galima nenaudojant sudėti vieną į kitą, sandariai užsidarytų, galima būtų laikyti šaldytuve. Į juos dėsiu, pvz, pietų likučius į darbą, pagamintą paštetuką, padažą ir pan.
Kuriuos patartumėt pasirinkti esant tokiems poreikiams?
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2012 02 05, 16:58)
Sveikos. Neturiu tuperware gaminių, tačiau norėčiau įsigyti maisto laikymo indelius( 3-4), kad juos būtų galima nenaudojant sudėti vieną į kitą, sandariai užsidarytų, galima būtų laikyti šaldytuve. Į juos dėsiu, pvz, pietų likučius į darbą, pagamintą paštetuką, padažą ir pan.
Kuriuos patartumėt pasirinkti esant tokiems poreikiams?

Aš patarčiau Trynukus:

user posted image
Atsakyti
O tie trynukai kokiu dydziu yra?
Atsakyti
QUOTE(audronele @ 2012 02 05, 21:44)
O tie trynukai kokiu dydziu yra?

Šitie visi vienodo dydžio - trys po 600 ml
Dar yra mažesni - vadinasi ketvertukas - keturi po 300 ml
Dar neseniai pasiūlymuose buvo didieji trynukai: 1 l, 1,5 l ir 2 l rinkinukas 4u.gif

Man šaldytuve labiausiai patinka Optimum dėžutės - jos labai kompaktiškai susideda šaldytuve viena ant kitos ir viena šalia kitos 4u.gif
Va tokios kaip šiame FILMUKE
Atsakyti
Nerejau paklaust zinanciu, ar optimum dezutes sandariai uzsidaro? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(della3 @ 2012 02 05, 22:22)
Nerejau paklaust zinanciu, ar optimum dezutes sandariai uzsidaro? ax.gif

Ko gero pačios sandariausios iš TW 4u.gif Visiškai sandarios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 02 05, 22:14)

Man šaldytuve labiausiai patinka Optimum dėžutės - jos labai kompaktiškai susideda šaldytuve viena ant kitos ir viena šalia kitos 4u.gif
Va tokios kaip šiame  FILMUKE

Aciu uz atsakyma 4u.gif kazko noreciau, bet dar neapsisprendziu g.gif o kaip produktai laikosi g.gif ar neapgleiveja g.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2012 02 05, 11:37)

Man rankena buvo luzus per sregi kur uzsisuka, tai pakeite ta dali ir viskas tvarkoj dabar thumbup.gif
Atsakyti