Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

Ačiū už rekomandaciją.

Man patiktų, jei rinkinį sudarytų skirtingų dydžių indeliai, tarkim, rinkinys iš 300 ml, 600 ml, 1 litro indelių. Nes dabar norėtųs pirkti ir rinkinį tų mažesnių, ir didesnių, nors man tiek daug jų nereikia...

O kur gyvai galima pažiūrėti tų indų?

QUOTE(Asese @ 2012 02 05, 22:14)
Šitie visi vienodo dydžio - trys po 600 ml
Dar yra mažesni - vadinasi ketvertukas - keturi po 300 ml
Dar neseniai pasiūlymuose buvo didieji trynukai: 1 l, 1,5 l ir 2 l rinkinukas  4u.gif

Man šaldytuve labiausiai patinka Optimum dėžutės - jos labai kompaktiškai susideda šaldytuve viena ant kitos ir viena šalia kitos 4u.gif
Va tokios kaip šiame  FILMUKE

Atsakyti
tai manau jums reikia pagal gyvenamaja vieta susirasti konsultante ir ji aprodytu kiek galetu arba dalyvauti vakarelyje ar susirinkymuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 02 05, 21:14)

Man šaldytuve labiausiai patinka Optimum dėžutės -

O aš tik už Trynukus, man patogiau, akd lengviau užsidaro Trynukai. O Optimukai man patinka labai spintelėse-vaistažolėms, džiovintiems grybams, kavai.
Atsakyti
man reiktų matavimo indo, bet reikia kad rodytų kg ir ml. ar yra šitoj firmoj toksai ir kokia būtų kaina...
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif.
Norejau pasiteirauti del miltu sijoklio - ar verta ji isigyti, kaip jis veikia ir lyg yra buve dvieju rusiu miltu sijokliu, tai kuris geresnis ir kuom jie skiriasi? g.gif
Beje, ar virtuvines znyples galima naudoti karstoje keptuveje ar orkaiteje? Nieko jei nenutiks? Bijau, kad nenutirptu tongue.gif.
Ir paskutinis klausimas - suplyso mano siauroji silikonine mentele ir leduku formele iskilo, ar sias prekes pakeistu i naujas? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglaite2: 06 vasario 2012 - 10:47
QUOTE(Viltis* @ 2012 02 06, 09:08)
man reiktų matavimo indo, bet reikia kad rodytų kg ir ml. ar yra šitoj firmoj toksai ir kokia būtų kaina...

Yra 2 l plakimo ąsotis, jis turi matavimo skalę ml ir gramais miltams, cukrui, ryžiams ir vandeniui matuoti 4u.gif kaina kataloge - 74 Lt 4u.gif
user posted image
Šiaip labai smagus plakimui, laikyti šaldytuve patogus, bet matavimui man nelabai....
Tik man asmeniškai geriau sverti elektroninėmis svarstyklėmis. o matuojant tūrį, kai indas platus, gana nemaža paklaida gaunasi - netinka receptams, kur ypač reikia tikslumo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lock @ 2012 02 05, 22:42)
Ačiū už rekomandaciją.

Man patiktų, jei rinkinį sudarytų skirtingų dydžių indeliai, tarkim, rinkinys iš 300 ml, 600 ml, 1 litro indelių. Nes dabar norėtųs pirkti ir rinkinį tų mažesnių, ir didesnių, nors man tiek daug jų nereikia...

O kur gyvai galima pažiūrėti tų indų?

Aš manau, kad įmanoma sudaryt ir rinkinį iš mažesnių ir didesnių indelių mirksiukas.gif , nebūtina pirkti po 3-4 vienodus 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2012 02 06, 01:33)
O aš tik už Trynukus, man patogiau, akd lengviau užsidaro Trynukai. O Optimukai man patinka labai spintelėse-vaistažolėms, džiovintiems grybams, kavai.

Aš Optimukus labai greit jau įgudau uždarinėt: priešingus dangtelio kraštus spust, spust ir viskas smile.gif
Atsakyti
Žvalgausi indelių maistui laikyti šaldytuve, gal kas ką pasiūlytų pigiau? mirksiukas.gif Nebūtinai iš naujausios kolekcijos:-) Gali būti skirtingos talpos. Lauksiu laiškelio į AŽ. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
ar is Tupperware indu yra tik vieninteliai extra plius serija, kuriuos galima deti i mikrobange?
iso duo servofikso zinau, kad negalima
trynuku serijos irgi, minejo per susitikima, kad negalima, nes issikraipo dangteliai,gali suaizeti
ar as cia kazka nesupratau? blush2.gif
o apie koki jus cia inda 500ml kalbat kur sulauktas ir galima sildyti maista?
Atsakyti
QUOTE(muse12 @ 2012 02 06, 18:56)
o apie koki jus cia inda 500ml kalbat kur sulauktas ir galima sildyti maista?

Si
user posted image

Atsakyti
Ir dar sis naujas, kuri bus galima sildyti mikrobangineje 4u.gif

QUOTE(Asese @ 2012 02 01, 15:36)
Man ir šitas filmukas patiko, tas vožtuvėlis toks įdomus to indo  g.gif
FILMUKAS
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 06 vasario 2012 - 21:00
o kaip jus tuos grozius iskrapstotis zele ziedo? trumpam i silta vandeni? nes kiek bandziau man vis iskrenta negraziai (kazkur viena ausim apie vandeni girdejau bet nebandziau, gal cia mano klaida g.gif ).... ir savaitgali bandziau ta zieda be vidaus daryt pilnaviduri tai praleido dangtelis apatinis tas maziukas g.gif ar reik pilti skysti uzdengus apacioje dideli dangti o ta maza dangteli kaip virsutini laikyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2012 02 06, 22:08)
o kaip jus tuos grozius iskrapstotis zele ziedo?

aš su šlakeliu aliejaus ištepu prieš pilant želė.
Atsakyti