Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(viri @ 2012 01 22, 11:47)
Merginos, noriu jūsų pasiklausti, kokiuose indeliuose jūs laikote kavą, cukrų, arbatžoles... Gal galėtumėte rekomenduoti ir man  smile.gif Aciū  4u.gif

Ačiū visoms už atsakymus 4u.gif Pasirinkau Kolumbus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(iksiksiks @ 2012 01 23, 23:50)
gal kas bandėte naują peilių galastuva,kaip jis jums

Man jis labai labai patinka 4u.gif Įsigijau, kai vyras buvo išvykęs ilgesniam laikui, nesigailiu tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viri @ 2012 01 24, 16:48)
Ačiū visoms už atsakymus  4u.gif Pasirinkau Kolumbus  wub.gif
Papildyta:

Man jis labai labai patinka  4u.gif Įsigijau, kai vyras buvo išvykęs ilgesniam laikui, nesigailiu tikrai  thumbup.gif

Sveiki,aš irgi jieškau sandariu gražiu indeliu kavai ir cukrui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 01 22, 18:32)
Kas dar abejoja dėl Fridgesmart naudingumo, prašom pasižiūrėti kaip atrodo morkos laikytos nuo spalio mėnesio Fridgesmarte:

Labutis.Sakykit,o jus ta Fridgesmarta su morkomis saldytuve visa laika laikot ar kokiame rusyje(vietos tai nemazai reikia smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(GABILIUKS @ 2012 01 24, 16:27)
Sakykit,o jus ta Fridgesmarta su morkomis saldytuve visa laika laikot ar kokiame rusyje(vietos tai nemazai reikia smile.gif ?

Garaže biggrin.gif
Atsakyti
o ar galima fritgesmarte laikyti neplautas morkas, ar būtina nuplaut,atvezei iš kaimo, sudėjai, o kai reiks naudoti- ir tik tada nuplauti
Atsakyti
QUOTE(iksiksiks @ 2012 01 24, 19:59)
o ar galima fritgesmarte laikyti neplautas morkas, ar būtina nuplaut,atvezei iš kaimo, sudėjai, o kai reiks naudoti- ir tik tada nuplauti

kadangi fritgesmatro dugnas yra bangelem,tai nuplauti vaisiai ar darzoves nusivarva ir sudaro siltnamio efekta, kadngi pagal vaisiu ir darzoviu grupes reikia esamas angelias atidaryti,arba viena atidaryti,arba abi uzdaryti,laikantis tokiu rekomendaciju darzoves ir vaisius tikrai ilagai islaikysit,o ir man mieliau laikyti svarius saldytuve ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 24 sausio 2012 - 20:01
Norejau paklaust, kaip naudojamas sarfofiksas. Ji reikia pasildyti. Kaip jus tai darote?
Atsakyti
QUOTE(della3 @ 2012 01 24, 20:42)
Norejau paklaust, kaip naudojamas sarfofiksas. Ji reikia pasildyti. Kaip jus tai darote?

norint islaikyti ilgiau silta maista reiktu i ji ipilti verdancio vandenio ir kelias min uzdengta palaikyt,ispilti ir galima deti maista
na as ji naudoju tik grikiu kose paruost,kompota, kai kepu mesyte ar blynus tai sudedu i servofixa tai nuvarva riebalai ir neatsala kol kiti kepa,

o sildyt jame nebandziau, bet mano vadove sake kad nemeginciau mikrobangei sildyt sokolado,nes sudeginsiu,bet minejo jei minute kita idesiu nieko nenutiks,bet seip jis ne sildymui skirtas.
Atsakyti
QUOTE(iksiksiks @ 2012 01 24, 19:59)

As viska sudedu tiesiai is kaimo parsivezus, nieko neplaunu ir viskas puikiai issilaiko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(della3 @ 2012 01 24, 20:42)

Jeigu norit kad siluma servo fixe laikytusi ilgiau, pries naudojima ipilkit i ji verdancio vandens uzdenkit ir palaikykit siek tiek. Tada ispilkit vandeni ir sudekit maista, kuri ten laikysite. Siluma issilaikys ilgiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Marija1 @ 2012 01 24, 00:24)
Gal galit man mergaites paaiskint, tas padekliukas kur su kocelu buna, tai kai iskocioji ant jo tada reikia apipjauti pvz.apvaliai tesla, su kuo jus apipjaunat, su paprastu peiliu, bet tai susiraizys, susipjaustys... ar kaip?  4u.gif

Jeigu neturit plastikines jokios menteles, galit apipjaustyti apverstu peiliu is stalo irankiu, tuo kur prie sakutes buna komplekte, kad asmenys butu i virsu ir tikrai nieko nenutiks padeklui 4u.gif
Atsakyti
Amerikoj jau Sv.Valentino dienos laukia wub.gif
user posted image

Kada mes toki pasirinkima dezuciu turesim doh.gif speju,kad niekada...
Atsakyti

Labas rytas gal kas susigundis isbandyti naujaja forma ir palepinti namiskius biggrin.gif Vasario menesi kaip tik bus akcija jai naujajai kolduninei thumbup.gif
user posted image
user posted image
isvirti puikiausiai laiko forma thumbup.gif
user posted image

Atsakyti
O yra kolduninių ne širdelių formos? 4u.gif
Atsakyti