QUOTE(kiculka @ 2012 04 27, 20:29)
Sveikos mergaites, labai noreciau Jusu pagalbos. Turejau du persileidimus: viena 6, o kita 19-kos savaiciu, kuris ivyko visai neseniai ir dabar pradedu priezasties ieskojimo procesa. Gyd. man israse tokius tyrimus:
antikardiolipininiu antikuniu;
fibrinogeno
reumatoidinio faktoriaus.
Jusu foruma perskaiciau nuo iki ir man atrodo, kad su AFS susijes tik antikardiolipininis faktorius. Kaip manote, ar jo uzteks AFS nustatyti, ar bent itarti?
Ir gal galite pasakyti, kuo su AFS siejasi fibrinogenas ir reumatoidinis faktorius? Kol kas pirmojo su treciu sasaja radau tik tokia, kad tiek AFS, tiek reumatoidinis artritas yra autoimunines ligos.
Nekantriai lauksiu komentaru, is anksto aciu
Dar cia forume radau, kad APCR, arba Leideno faktorius yra igimtas kraujo kresumasir ji apsprendzia genas, o lupus antikogualiantas ir Imunoglobulinas G pries kardiolipina yra nestumo metu atsirandantys pakitimas, kai kraujas tirsteja per daug ir to pasekoje neisnesiojamas vaisius, tai nesuprantu, ar tikslinga ne nestumo metu darytis tuos du tyrimus.
Be to, dar turiu klausima, ar yra tarp antifosfolipidinukiu tokiu, kurioms buvo velyvas persileidimas, kol dar nebuvo nustatytas sindromas Man kol kas susidaro nuomone, kad sis sindromas daugiau ankstyvu persileidimu, ar nesivystanciu priezastis.
Ja visai susipainiojau as cia su tuo sindromu