Įkraunama...
Įkraunama...

AFS- Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(kriro @ 2012 05 03, 12:17)
na man irgi ginė sakė, kd persileidimas jeigų būtų buvęs dėl AFS, būtų buvęs daug anksčiau.. aš irgi persileidau vėlai, 17 savičių, tai tave puikiai suprantu, bet.. mano visi tyrimai idealūs, na taip dabar rado enterococą kažkokį makšty, bet anot gydytojos, jis įtakos negalėjo turėti, taigi užsirašiau pas imunulogę , dar vis svarstau eit pas genetikus ar ne, bet ginė sakė kad nereikia... ko gero mano priežastis buvo vis tik dalis ligoninės kaltės, nors aš linkusi nurašyti gamtai...

Pas mane stafilokoka buvo rade maksty, bet sake, kad cia naturali mano mikroflora nestumo metu ir tik, kad jau pries pat gimdyma butu man skyre antibus, kad gimdydama vaiko neuzkresciau, kad itakos persileidimui irgi neturejo. Del genetiku, tai kadangi dariausi vaisiaus vandenu tyrima ir jis buvo geras, po to vaiko tyrime parasyta, kad defektu nerasta, tai genetini faktoriu gyd is karto atmete. O kelinta sav. po persileidimo tu AFS dareisi? Ir, kokie keliai patekti pas imunologa?
Atsakyti
su antifosfolipido sindromu buna ir velyvu persileidymu verysad.gif mane daktaras guodzia, kad man ankstyvi, o nevelyvi
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2012 05 03, 16:37)
su antifosfolipido sindromu buna ir velyvu persileidymu verysad.gif mane daktaras guodzia, kad man ankstyvi, o nevelyvi

Na tikrai jau taip. Turiu ir tokios ir tokios patirties, tad is dvieju blogybiu, tikrai yra geriau ankstyvas persileidimas, negu visas procesas 25 savaite sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kiculka @ 2012 05 03, 12:51)
Pas mane stafilokoka buvo rade maksty, bet sake, kad cia naturali mano mikroflora nestumo metu ir tik, kad jau pries pat gimdyma butu man skyre antibus, kad gimdydama vaiko neuzkresciau, kad itakos persileidimui irgi neturejo. Del genetiku, tai kadangi dariausi vaisiaus vandenu tyrima ir jis buvo geras, po to vaiko tyrime parasyta, kad defektu nerasta, tai genetini faktoriu gyd is karto atmete. O kelinta sav. po persileidimo tu AFS dareisi? Ir, kokie keliai patekti pas imunologa?

Aš dariausiai lygiai po mėnesio, o pas imunologę man rekomendavo šeimos gydytoja, tai ji davė siuntimą, o aš internetu užsiregistravau, kadangi šeimos gydytoja sakė, kad pati geriausia ir nėštukėms pati tinkamiausia yra Marcinkutė, tai pas ją ir užsiregistravau, važiuosiu pirmadienį jau pasikonsultuot, kiek skaičiau atsiliepimus, tai visi jie geri, tikiuosi, kad ir man ką nors ras( nors geriau nerastųsmile.gif) ax.gif
Liniux, linkiu, kad daugiau niekada nebūtų jokių perisleidimų, man atrodo, kad vėlyvesni yra sunkesni, nes jau apsipranti su ta mintim, kad tavyje gyvena mažiukas, bet... aš visoms visoms linkiu neturėti tokių skaudžių patyrimų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriro: 04 gegužės 2012 - 07:20
QUOTE(liniux @ 2012 05 03, 22:16)
Na tikrai jau taip. Turiu ir tokios ir tokios patirties, tad is dvieju blogybiu, tikrai yra geriau ankstyvas persileidimas, negu visas procesas 25 savaite sad.gif

pirmiausia uzuojauta, tikrai suprantu, ka patyrei, nes man persileidimas buvo 19 sav., tad zinau, ka tai reiskia ir kaip sunku po to. Tiesa sakant as niekaip neatsigaunu, bandau rasti kazkokiu sasaju, priezasciu...
Jei tau nesunku ir turi jegu, gal galetum man atsakyti i kelis klausimus:
ar tau yra pripazintas AFS?
koks tas persileidimas buvo?
ar vaikelis vystesi normaliai?
gal buvo kokiu defektu placentoj?

Papildyta:
QUOTE(kriro @ 2012 05 04, 07:18)
Aš dariausiai lygiai po mėnesio, o pas imunologę man rekomendavo šeimos gydytoja, tai ji davė siuntimą, o aš internetu užsiregistravau, kadangi šeimos gydytoja sakė, kad pati geriausia ir nėštukėms pati tinkamiausia yra Marcinkutė, tai pas ją ir užsiregistravau, važiuosiu pirmadienį jau pasikonsultuot, kiek skaičiau atsiliepimus, tai visi jie geri, tikiuosi, kad ir man ką nors ras( nors geriau nerastųsmile.gif) ax.gif

Buvau pas Marcinkute, gera gyd. pasirode, tik apsidrausdama labai daug tyrimu paskiria. As pas ja buvau del toxiplozmozes, nes lb daug antikuniu pas mane rado, tai ji liepe citomegala issitirti, akiu dugna pasitikrinti, 3D echo pasidaryti ir dar n tyrimu prirase, kurie visai nebuvo reikalingi lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras, o kur Marcinkute dirba? ar reik siuntimo?
Atsakyti
as ejau su siuntimu i infekciniu ligu ligonine birutes g., man ji nepaskyre jokiu tyrimu, bet isklausinejo viska, isaiskino, apziurejo, kadangi turejau jau citomegalo ir toxoplazmozes tyrimus, ji viska isaiskino ir pasake, kad reikia palaukt kitu tyrimu atsakymu, jeigu neiko neras, tada vel pas ja sugrizt, nes jai as ir mano istorija idomi. Idomu matyt jai visi ligoniai, man ji patiko.
Ka gi, pradejau siandien gerti antibiotikus, nes maksty rado cocą, taigi sesias dienas antibai ir zvakutes, pasirodo, nuo antibiotiku gali priaugti grybu, taigi del sventos ramybes, visas kompleksas, pasijuokem vakar su gine, kad dziaugiuois, jog nors kazka rado:)
Atsakyti
man kazkada rado citomegala verysad.gif bet jis neaktyvus
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2012 05 09, 11:29)
man kazkada rado citomegala verysad.gif bet jis neaktyvus

Dauguma turi citomegala, bet svarbu jis butu neaktyvus.
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2012 05 06, 21:15)
Labas vakaras, o kur Marcinkute dirba? ar reik siuntimo?

Infekcinej ligoninej Zveryne. As vaziavau su siuntimu, bet turbet kaip visur, jei be siuntimo, reikia susimoketi uz konsultacija.
Atsakyti
aciu uz info smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Sakykit, ar tiriantis AFS svarbi ciklo diena? Gal galit parasyti, kokius tyrimus darytis - kokie pavadinimai ju? 4u.gif
Atsakyti