Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(judituxx @ 2012 01 26, 20:26)
o ten toj skaiciuoklej parasyta ten kokia nors diena"siandien" ka reiskas tas uzrasas as nesuprantu to "siandien"geltonos spalwos......as dariau ta skaiciuokle.mama.lt.liktais

paziurejau pagal ta mama.lt tai siandien yra tai, kad siandien ir yra pagal kalendoriu sausio 26d. ciklo ilguma rasiau 29d. pas jus ir meta, kad testa isbandykit geriausiu atveju 29d, nes mm turi buti sausio 30d. o jeigu skaiciuojant, kad ciklas 27d. tai vel kitaip. nebesinervuokit mirksiukas.gif
Atsakyti
o testukas judituxx taip dar gali ir nerodyt, nes man taip buvo jum gaunas kad siandien dar yra tik 11 dpo, tai as tokiu metu kai dariau ir nerode, o va dar po savaites pabandyk tada bus aisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2012 01 26, 20:26)
tai jus neskaiciuokit pagal paskutini cikla, kad ir buvo tarpas 27d. bet anksciau budavo 28-31d. tai skaiciuokit vidurki nu 29d. ir tada meta, kad 16d. vis dar vaisinga, bet velgi kaip ir rase, neaisku kada tikroji ovuliacija buvo jums. taip, kad jeigu nesulauksim mm keletos dienu begyje, laukit tada kad butu 31d. tarpas ir tik tada darykites NT, negadinkit be reikalo nei NT nei savo nervu, jei nescia tai nescia, niekur nepabegs jegu bus lemta mirksiukas.gif  4u.gif

as tai nesinerwoju as kaip tik noriu ka tik butu nestuke.gif nju gerai db.lauksiu mm...jei weluos kokias 5d.tada nusipirksiu wel ta testa bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Elenna @ 2012 01 26, 20:30)
o testukas judituxx taip dar gali ir nerodyt, nes man taip buvo jum gaunas kad siandien dar yra tik 11 dpo, tai as tokiu metu kai dariau ir nerode, o va dar po savaites pabandyk tada bus aisku  4u.gif

gerai lauksiu su nekantrumu ka tik butu nestuke.gif nes jau tiek prisiswajojau..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(judituxx @ 2012 01 26, 20:32)
as tai nesinerwoju as kaip tik noriu ka tik butu nestuke.gif nju gerai db.lauksiu mm...jei weluos kokias 5d.tada nusipirksiu wel ta testa bigsmile.gif
Papildyta:

gerai lauksiu su nekantrumu ka tik butu nestuke.gif nes jau tiek prisiswajojau..... blush2.gif

laukit, mes irgi visos cia laukiam, kas dar nesilaukia smile.gif

o as susinervinau, kiekviena skaiciuokle vis kitaip meta, as visada pagal snekucio skaiciuokle ziuredavau ir rase, kad jau dvi dienos atgal tikimybe uzsimegst mergaitei, o kitos meta tik nuo siandien vaisingas dienas g.gif bet gleiviu jau kelias dienas atgal tikrai jauciau taip pat kaip ir siandien g.gif net durimas kairiam sone buvo vakar, sakyciau kiausides maude g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juditab: 26 sausio 2012 - 20:36
QUOTE(Elenna @ 2012 01 26, 20:26)
kazkaip iki galo neislukstenam  smile.gif
na tai jusu dar labai normalus ciklas  thumbup.gif  jei tik tiek sokineja, maniau ten skirtumai lb dideli  biggrin.gif
na tai galima sakyt 29 dienos tada, ovulaicija seip pagal knygas ir kalendorius dazniausiai ivyksat ciklo viduryje 14-15 c.d. bet gali plius minus pasislinkti tiek i viena tiek i kita puse, tai ziurim jei paskutines mmm buvo 31 d. tada sausio 14-15 net ir 16 sausio gali but toji ovuliacija , kaip tik kai jus tai ir padaret  thumbup.gif tai tikimybe mano akim labai didele  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  nestuke.gif

tikiuosi ka taip ir bus smile.gif aciu jum labai ka paaiskinot as kasko nelabai suprantu ir nesu net issinagrinejus,nes kai niekada neplanuodawau to leliuko:)tik i kalendoriuka jau 5metai zymiuosi mm dienas:)ir kai pasiziurejau tai wisai normalei kai paskaiciuoju,o taip galwojau ka jos pastowei man ne tada kai reik mm:)
Papildyta:
QUOTE(Juditab @ 2012 01 26, 20:35)

o as susinervinau, kiekviena skaiciuokle vis kitaip meta, as visada pagal snekucio skaiciuokle ziuredavau ir rase, kad jau dvi dienos atgal tikimybe uzsimegst mergaitei, o kitos meta tik nuo siandien vaisingas dienas g.gif  bet gleiviu jau kelias dienas atgal tikrai jauciau taip pat kaip ir siandien g.gif net durimas kairiam sone buvo vakar, sakyciau kiausides maude g.gif

o pas mane iswis jau sawaite yra isnykusios tos gleiwes nera sausa.....kazi ka tai galetu reiksti?o man taip niekada nera buwe sausa wisada man ju budawo tai daugiau tai maziau g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(judituxx @ 2012 01 26, 20:39)
o pas mane iswis jau sawaite yra isnykusios tos gleiwes nera sausa.....kazi ka tai galetu reiksti?o man taip niekada nera buwe sausa wisada man ju budawo tai daugiau tai maziau g.gif  g.gif  g.gif

tai kai gleives isnyksta, vadinas, kad baigesi vaisingos dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2012 01 26, 21:35)

o as susinervinau, kiekviena skaiciuokle vis kitaip meta, as visada pagal snekucio skaiciuokle ziuredavau ir rase, kad jau dvi dienos atgal tikimybe uzsimegst mergaitei, o kitos meta tik nuo siandien vaisingas dienas g.gif  bet gleiviu jau kelias dienas atgal tikrai jauciau taip pat kaip ir siandien g.gif net durimas kairiam sone buvo vakar, sakyciau kiausides maude g.gif

berniuka atrodo pagaut lengviau ane ax.gif ? su mergytem kazkaip baisu kad ta ovulaicija neatbegtu netiketai? nors man sunku buvo ir su berniuku ax.gif nes biski ir nekantrus buvom, tai jau bus kaip bus blush2.gif
o jus tik bandylkit kuo toliau nuo ovuliacijos kad paskui nesigrauzti kad kazka ne taip ne laiku, sako stengtis kuo is tokiau skaiciau vienos sm praktina kuri po 3 sunu vistiek mergyte prisisauke, jau trecios norejo mergaites tai 3 dienas iki O atliko n.d, ir vistiek berniuka sugavo, tai ji nusprende dar ir toliau ir pavyko jau turi mergyte wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 26 sausio 2012 - 20:43
QUOTE(Juditab @ 2012 01 26, 20:41)
tai kai gleives isnyksta, vadinas, kad baigesi vaisingos dienos mirksiukas.gif

tai man jos isnygdawo tik po mm.....o seip wisada man ju yra pastaruoju metu jau kokius puse metu gana daugokai.....o dabar kaip sawaite ju nera iswis.....o mm turi prasideti ritoj.....
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 01 26, 20:41)
berniuka atrodo pagaut lengviau ane  ax.gif ? su mergytem kazkaip baisu kad ta ovulaicija neatbegtu netiketai? nors man sunku buvo ir su berniuku  ax.gif  nes biski ir nekantrus buvom, tai jau bus kaip bus  blush2.gif
o jus tik bandylkit kuo toliau nuo ovuliacijos kad paskui nesigrauzti kad kazka ne taip ne laiku, sako stengtis kuo is tokiau skaiciau vienos sm praktina kuri po 3 sunu vistiek mergyte prisisauke, jau trecios norejo mergaites tai 3 dienas iki O atliko n.d, ir vistiek berniuka sugavo, tai ji nusprende dar ir toliau ir pavyko jau turi mergyte  wub.gif  wub.gif

siaip netaikom, kad jau grynai mergaite butu, bet smagu butu jei sesyte turetume smile.gif pagal skaiciuokles vaisingos dienos yra sausio 28d. paskutiniai nd buvo vakar sausio 25d. ir siandien vyras isvaziavo i ligonine pasigydit, tai ND jau nebebus biggrin.gif tai jeigu uzkibs dziaugsiuos begalo, nes sestas menuo dabar kaip planuojam smile.gif tai sakau, vakar kairi sona kiausides maude, ir kaip po isskyru yra daugiau, tai gal ir pataikem bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(judituxx @ 2012 01 26, 20:45)
tai man jos isnygdawo tik po mm.....o seip wisada man ju yra pastaruoju metu jau kokius puse metu gana daugokai.....o dabar kaip sawaite ju nera iswis.....o mm turi prasideti ritoj.....

na nebuna kiekviena menesi vienodai tos gleives mirksiukas.gif ne rytoj mm turi but, o nuo rytojaus iki 31d. tam tarpe, nes pati raset, kad sokineja kelias dienas, taip, kad geriausiu atveju daryciau 31d. testuka vel jeigu nesusirgsit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2012 01 26, 21:45)
siaip netaikom, kad jau grynai mergaite butu, bet smagu butu jei sesyte turetume smile.gif pagal skaiciuokles vaisingos dienos yra sausio 28d. paskutiniai nd buvo vakar sausio 25d. ir siandien vyras isvaziavo i ligonine pasigydit, tai ND jau nebebus biggrin.gif tai jeigu uzkibs dziaugsiuos begalo, nes sestas menuo dabar kaip planuojam smile.gif tai sakau, vakar kairi sona kiausides maude, ir kaip po isskyru yra daugiau, tai gal ir pataikem bigsmile.gif

o geras zinok, cia buvo vienas is mano pirmu pozymiu kad esu nestuke.gif nes kita diena po n.d. irgi taip maust pradejo tik desini sona taip apacioj, o paskui toks pats skausmas vis karts nuo karto pasikartodavo ir taip teses apie 1,5-2 sav ir nugara pamausdavo tai jau net nujauciau kad uzkibo kazkas thumbup.gif taip ir buvo wub.gif o dar jum is kaires puses tai sako buna is kaires buna mergytes gal taip ir bus linkiu to wub.gif thumbup.gif
o imeskit man ta skaiciuokle pagal kuria skaiciuojat ne smane nervina kad skirtingos skaiciuokles skiritingai meta tai kaip tada zinot kuo tiket g.gif dar plius savo pozymiais vadovabaus kad man 11-12 c,d. pasirodydavo vaisingiausios kiausinio baltymo iskyros tos, tai kaip manot ar jau ta diena ar dar sekancia kiturs raso kad po ju pasirodymo ivyksta ovuliacija ?
dar papildau o gal ka zinot apie isskyras kokios buna kaip tik kai pastoji iskart ju padaugeja ar kai tik ne?
***** tik dabar paziurejua kad dar 28 diena neatejo, tai kodel jum skauda dabar g.gif man skaudejo po vaisingu dienu, jau jum dar per anksti lyg butu g.gif o jei ovuliaciaj kokia ankstesne doh.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 26 sausio 2012 - 20:56
QUOTE(Juditab @ 2012 01 26, 20:47)
Papildyta:

na nebuna kiekviena menesi vienodai tos gleives mirksiukas.gif  ne rytoj mm turi but, o nuo rytojaus iki 31d. tam tarpe, nes pati raset, kad sokineja kelias dienas, taip, kad geriausiu atveju daryciau 31d. testuka vel jeigu nesusirgsit mirksiukas.gif

nu aisku mirksiukas.gif tai tada taip ir reiks padaryti 31d.nusipirkt testuka it wasario 1d.pasidaryti duok diewuli ka butu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 01 26, 20:52)
o geras zinok, cia buvo vienas is mano pirmu pozymiu kad esu  nestuke.gif  nes kita diena po n.d. irgi taip maust pradejo tik desini sona taip apacioj, o paskui toks pats skausmas vis karts nuo karto pasikartodavo ir taip teses apie 1,5-2 sav ir nugara pamausdavo tai jau net nujauciau kad uzkibo kazkas  thumbup.gif  taip ir buvo  wub.gif o dar jum is kaires puses tai sako buna is kaires buna mergytes gal taip ir bus linkiu to  wub.gif  thumbup.gif
o imeskit man ta skaiciuokle pagal kuria skaiciuojat ne smane nervina kad skirtingos skaiciuokles skiritingai meta tai kaip tada zinot kuo tiket  g.gif  dar plius savo pozymiais vadovabaus kad man 11-12 c,d. pasirodydavo vaisingiausios kiausinio baltymo iskyros tos, tai kaip manot ar jau ta diena ar dar sekancia kiturs raso kad po ju pasirodymo ivyksta ovuliacija ?
dar papildau o gal ka zinot apie isskyras kokios buna kaip tik kai pastoji iskart ju padaugeja ar kai tik ne?

na tai suteiket vilties man bigsmile.gif bet vistiek testo anksciau nesidarysiu, nes poto visad nusiviliu doh.gif

va as pagal sita ziuriu, bet cia tik raso, kad tarkim tikimybe mergaitei ar berniukui arba nevaisinga http://kalendorius.s...lt/skaiciuokle/

del isskyru padaugejimo nestumo metu zinokit nezinau, as su pirmu tai visad su ikloteliu budavau, nes kitaip atrodo apsisys.... budavau doh.gif

QUOTE(judituxx @ 2012 01 26, 20:52)
nu aisku mirksiukas.gif tai tada taip ir reiks padaryti 31d.nusipirkt testuka it wasario 1d.pasidaryti duok diewuli ka butu nestuke.gif

na tai linkiu nesulaukt mm 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Elenna @ 2012 01 26, 20:52)
***** tik dabar paziurejua kad dar 28 diena neatejo, tai kodel jum skauda dabar  g.gif  man skaudejo po vaisingu dienu, jau jum dar per anksti lyg butu  g.gif  o jei ovuliaciaj kokia ankstesne  doh.gif  g.gif

jei ovuliacija kokia ankstesne tai nieko tokio biggrin.gif ND darem nuo sirgimo pabaigos biggrin.gif
Atsakyti