QUOTE(Elenna @ 2012 01 26, 20:52)
o geras zinok, cia buvo vienas is mano pirmu pozymiu kad esu

nes kita diena po n.d. irgi taip maust pradejo tik desini sona taip apacioj, o paskui toks pats skausmas vis karts nuo karto pasikartodavo ir taip teses apie 1,5-2 sav ir nugara pamausdavo tai jau net nujauciau kad uzkibo kazkas

taip ir buvo

o dar jum is kaires puses tai sako buna is kaires buna mergytes gal taip ir bus linkiu to
o imeskit man ta skaiciuokle pagal kuria skaiciuojat ne smane nervina kad skirtingos skaiciuokles skiritingai meta tai kaip tada zinot kuo tiket

dar plius savo pozymiais vadovabaus kad man 11-12 c,d. pasirodydavo vaisingiausios kiausinio baltymo iskyros tos, tai kaip manot ar jau ta diena ar dar sekancia kiturs raso kad po ju pasirodymo ivyksta ovuliacija ?
dar papildau o gal ka zinot apie isskyras kokios buna kaip tik kai pastoji iskart ju padaugeja ar kai tik ne?
na tai suteiket vilties man

bet vistiek testo anksciau nesidarysiu, nes poto visad nusiviliu
va as pagal sita ziuriu, bet cia tik raso, kad tarkim tikimybe mergaitei ar berniukui arba nevaisinga
http://kalendorius.s...lt/skaiciuokle/
del isskyru padaugejimo nestumo metu zinokit nezinau, as su pirmu tai visad su ikloteliu budavau, nes kitaip atrodo apsisys.... budavau
QUOTE(judituxx @ 2012 01 26, 20:52)
nu aisku

tai tada taip ir reiks padaryti 31d.nusipirkt testuka it wasario 1d.pasidaryti duok diewuli ka butu
na tai linkiu nesulaukt mm
Papildyta:
QUOTE(Elenna @ 2012 01 26, 20:52)
***** tik dabar paziurejua kad dar 28 diena neatejo, tai kodel jum skauda dabar

man skaudejo po vaisingu dienu, jau jum dar per anksti lyg butu

o jei ovuliaciaj kokia ankstesne
jei ovuliacija kokia ankstesne tai nieko tokio

ND darem nuo sirgimo pabaigos