[quote=vylabusle,2012 01 27, 00:30]
Juditab, testuką išmečiau, abu pamatėme, kad aiški juostelė ir nutarėm, kad vis viena dar ne "op" - reikės tirtis, auginti, saugoti... Ir vis viena 100% pas gydytoją išsiaiškint, nes 1% atvejų vis tik testas pameluoja. Bet aš tikiuosi, kad mūsų atvejis - ne tas
Elenna, mano ciklas - 28 dienos, ovuliacija vyksta apie 18 ciklo dieną, šį mėn tai buvo sausio 13

Tą dieną kaip tik ir bandėme. Patriotiškai! (Pirmą kartą per visą planavimo laiką bandėme per o., o ne prieš). Dabar mėnesinės vėluoja trečią dieną, matom antrą juostelę ir keikiu save, kad vis gėriau kavą ir netgi prieš savaitę buvau įkalusi apie 30-40 g viskio viename after-party
Papildyta:
Mistika, stebuklai

Nepatikėčiau, jeigu pati štai taip neseniai nebūčiau mačiusi tos vizijos su karaliais... Aš vienodai norėčiau ir berniuko, ir mergaitės, o labiausiai - dvynukų

Bet, kiek girdėjau, dvynių genai turi iš motinos pusės būti? Štai mano vyro tėvas yra iš dvynių poros...
[/quote]
oj zinok nieko tokio nei kava, nei bonke snabes nepakenke

is patirties sakau

su pirma nezinojau kad laukiuos tai buvo maratonas vakareliu is eiles, aisku ne piena gerem ir ne po stikliuka, ir taip kelias dienas is eiles, o va dukryte kaip liepa stipri druta
beje taip zmogaus organizima pati gamat sukure, kad mes ir nezinom pradzioj kad esam nestukes , bet dar placenta nesusiformavus ir tai uzsimezgusiai gyvybiai to ka mes gaunam tiesiogiai netenka, nera dar rysio tarp jo ir motinos kraujotakos, tai ivyksta tik veliau kai susiformuoja placenta

aisku kazkuo itin stipriai piknaudizauti tikria ne geris, bet tai nera kazkas tokio jau lb lb blogo, va del antiobiotoku kokiu stipriu doziu ar dar narkotiku vaistu ar dar kokio bieso tai jo cia jau kiti reikalai.
Papildyta:
[
Elenna, mano ciklas - 28 dienos, ovuliacija vyksta apie 18 ciklo dieną, šį mėn tai buvo sausio 13

Tą dieną kaip tik ir bandėme. Patriotiškai! (Pirmą kartą per visą planavimo laiką bandėme per o., o ne prieš). Dabar mėnesinės vėluoja trečią dieną, matom antrą juostelę ir keikiu save, kad vis gėriau kavą ir netgi prieš savaitę buvau įkalusi apie 30-40 g viskio viename after-party

[
[/quote]
bet kaip pas visas nevienodai, ciklas tik 28 d o ovulaiciaj kokia velyva tik 18 cd

aisku gali but, bet pagal vadoveli tai 14 ciklo diena, bet jei jus pastojot tai taip ir yra. o pagal savo organizma ir vaisingas isskyra sstebit tai?
Kaltink save, o ne saule, jeigu tavo sodas nezydi