Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Juditab @ 2012 01 26, 23:40)
tai gal delto, kad su berniukais kaip ir anksciau raset silniau rodo NT g.gif

galeciau, tai jau dabar pat NT pasidaryciau lotuliukas.gif  wub.gif

na as ir taip galvoju, bet ir dariaus kelis kart lb anksti va ir nieko, paskui susinervinau galvoju jei taip tai isvis dar savaites pakauksiu ir va paskui jau ryskejo ir tai vos tokia, blankute, su maze greit pasirode ir lb ryski , na cia mano tokia patirtis, ne visom gi vienodai 4u.gif
nes jai apvaisinamas kiausinelis jis link gimdos keliauja apie 5 dienas o isitvirtina ir hcg pradeda gaminti 7-9 diena jau cia anskciausiai ir va jautrus testas jau turetu uzgriebt manau, nu savaite tai tikrai dar luktelkit 4u.gif o jei jau taip nekantru, zinau pagal save bigsmile.gif imkit ir sugadinkit koki, bet tik po savaites tikslinga manau jau anksciausiai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 26 sausio 2012 - 23:00
QUOTE(Elenna @ 2012 01 26, 22:58)
na as ir taip galvoju, bet ir dariaus kelis kart lb anksti va ir nieko, paskui susinervinau galvoju jei taip tai isvis dar savaites pakauksiu ir va paskui jau ryskejo ir tai vos tokia, blankute, su maze greit pasirode ir lb ryski , na cia mano tokia patirtis, ne visom gi vienodai  4u.gif
nes jai apvaisinamas kiausinelis jis link gimdos  keliauja apie 5 dienas o isitvirtina ir hcg pradeda gaminti 7-9 diena jau cia anskciausiai ir va jautrus testas jau turetu uzgriebt manau, nu savaite tai tikrai dar luktelkit  4u.gif o jei jau taip nekantru, zinau pagal save  bigsmile.gif  imkit ir sugadinkit koki, bet tik po savaites tikslinga manau jau anksciausiai bigsmile.gif

as tai su suneliu vienakart testa pasidariau, barake dar gyvenau, tai nebegadinau daugiau ir tai pasidariau 10d. veluojant ir iskart rode, bet tikrai ne vienodo ryskumo smile.gif ir aisku yra tokiom kur ir 3men neryskius rodo.

oj ne, nesidarysiu kol neateis mm diena, nepatinka save nervuot, jau geriau ramiai lauksiu ir sulauksiu smile.gif kai pagalvoju ne taip daug ir liko biggrin.gif

bet mes jau nukrypom visai, galim is moderatores gaut barti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2012 01 27, 00:02)
as tai su suneliu vienakart testa pasidariau, barake dar gyvenau, tai nebegadinau daugiau ir tai pasidariau 10d. veluojant ir iskart rode, bet tikrai ne vienodo ryskumo smile.gif ir aisku yra tokiom kur ir 3men neryskius rodo.

oj ne, nesidarysiu kol neateis mm diena, nepatinka save nervuot, jau geriau ramiai lauksiu ir sulauksiu smile.gif  kai pagalvoju ne taip daug ir liko biggrin.gif

bet mes jau nukrypom visai, galim is moderatores gaut barti biggrin.gif

agam tikrai, bet jei tema aktuali rutuliojas ir mum svarbu, nejau blaskysis kitur blush2.gif ir seip cia nestumo pozymiai gi skausmai ir tt.. biggrin.gif
user posted image
va kaip graziai cia viskas pas mus vyksta thumbup.gif
skaiciau kad tie skausmai ir gali but geltonkunio formavimasis ir plius jaust kaip kiausintakiu tam tikrais judesiais stumiamas kiausinelis link gimdos jau nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif

Mano situacija: mėnesinės vėluoja trečią dieną, šiandien neištvėrusi pasidariau NT (tą, kurį bet kuriuo paros metu darytis galima), ir... šviesi, bet aiškiai matoma antra juostelė! Nežinau, ar jau klykti iš džiaugsmo, ar dar paabejoti iki ginekologės patvirtinimo. smile.gif

Kalbant apie pirmuosius ženklus, tai pirmiausias ženklas buvo sapnas - tą pačią dieną, kai vyko "veiksmas", prieš miegą glaudžiausi prie vyro, ir užsnūdau. Nemiegu dar, bet matau sapną - karalius, karalienė, kūdikis... Ir kūdikis taip šiltai šiltai susirietęs... Bet aš nemiegu - todėl žinau, kad tai tiesiog mano noras vaizdu pavirtęs, aš tiesiog svajoju pro miegus. Bet dabar, pamačiusi testo rezultatą, aš spėju, kad tai iš tiesų galėjo būti akimirka, kai kirmeliuks atrado kiaušialąstę. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 01 26, 23:08)
agam tikrai, bet jei tema aktuali rutuliojas ir mum svarbu, nejau blaskysis kitur  blush2.gif  ir seip cia nestumo pozymiai gi skausmai ir tt..  biggrin.gif

va kaip graziai cia viskas pas mus vyksta  thumbup.gif
skaiciau kad tie skausmai ir gali but geltonkunio formavimasis ir plius jaust kaip kiausintakiu tam tikrais judesiais stumiamas kiausinelis link gimdos jau  nestuke.gif

nu taip, nekalbam gi apie kazka kita, gal kam nors pravest bigsmile.gif

nu tikrai graziai viskas vyksta bigsmile.gif

reikes ir man pasiskaitinet apie tai, bus aiskiau, nors ir is tavo pasakojimu jau aisku 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vylabusle @ 2012 01 26, 23:10)

Mano situacija: mėnesinės vėluoja trečią dieną, šiandien neištvėrusi pasidariau NT (tą, kurį bet kuriuo paros metu darytis galima), ir... šviesi, bet aiškiai matoma antra juostelė! Nežinau, ar jau klykti iš džiaugsmo, ar dar paabejoti iki ginekologės patvirtinimo. smile.gif

Kalbant apie pirmuosius ženklus, tai pirmiausias ženklas buvo sapnas - tą pačią dieną, kai vyko "veiksmas", prieš miegą glaudžiausi prie vyro, ir užsnūdau. Nemiegu dar, bet matau sapną - karalius, karalienė, kūdikis... Ir kūdikis taip šiltai šiltai susirietęs... Bet aš nemiegu - todėl žinau, kad tai tiesiog mano noras vaizdu pavirtęs, aš tiesiog svajoju pro miegus. Bet dabar, pamačiusi testo rezultatą, aš spėju, kad tai iš tiesų galėjo būti akimirka, kai kirmeliuks atrado kiaušialąstę. biggrin.gif

jeigu mokat ikelti NT foto, pasakysim visa tiesa bigsmile.gif bet jeigu jau jau rodo antra juostele, tai nestumas yra, tik neaisku kokio dydumo smile.gif

va, kartais sako, kad sapnai tikrai tiesa pasako, tik reikia moketi isiklausyti i juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 01 27, 00:10)

tai jau tikrai gali neabejot nestuke.gif kad ir kokia ta juostele ryski ar vos iziurima tai nestuke.gif gali pakartot dar testa aisku po keliu dienu, bus tas pats tik ryskiau 4u.gif o jei ruosies pas gine tai ji ir matys kad ten jau zirniukas yra thumbup.gif
o tiesa kada jusu n.d, buvo kuria ciklo diena ir pries per ar po ovuliacijos ax.gif ?aciu uz ats mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Juditab @ 2012 01 27, 00:14)
nu taip, nekalbam gi apie kazka kita, gal kam nors pravest bigsmile.gif

nu tikrai graziai viskas vyksta bigsmile.gif

reikes ir man pasiskaitinet apie tai, bus aiskiau, nors ir is tavo pasakojimu jau aisku  4u.gif
Papildyta:

jeigu mokat ikelti NT foto, pasakysim visa tiesa bigsmile.gif bet jeigu jau jau rodo antra juostele, tai nestumas yra, tik neaisku kokio dydumo smile.gif

va, kartais sako, kad sapnai tikrai tiesa pasako, tik reikia moketi isiklausyti i juos smile.gif

turbut sapnuose yr tiesos, pries man einant echo antraji, sapnavau kad parode vyriska daikciuka ten, pasku idar kita diena kad agurkus ilgus tuos vaisius sodinu i lysve ir viena zalia daiga agurko biggrin.gif o var ir agurka lyg mate bigsmile.gif ogal cia tik pasamone veikia ko labai nori g.gif , nors pries tai sapnuodavau ivairiu lyciu kudikius ir kad mergyte ir kad berniuka laikau, anadien sakau , nu tu man per sapna pasakyk kas tu toks ar tokia ten esi,netaikant atvirkstiniu sapnu reiksmiu ir tt,, pries einant miegot paprasiau pilvuko, ir ka jus manot, ta nakti sapnuoju kad salia manes guli juodais plaukais kudikelis berniukas wub.gif wub.gif
gal taip ir bus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 26 sausio 2012 - 23:16
QUOTE(Elenna @ 2012 01 27, 00:15)
tai jau tikrai gali neabejot  nestuke.gif kad ir kokia ta juostele ryski ar vos iziurima tai  nestuke.gif  gali pakartot dar testa aisku po keliu dienu, bus tas pats tik ryskiau  4u.gif o jei ruosies pas gine tai ji ir matys kad ten jau zirniukas yra  thumbup.gif
o tiesa kada jusu n.d, buvo kuria ciklo diena ir pries per ar po ovuliacijos  ax.gif ?aciu uz ats  mirksiukas.gif

Juditab, testuką išmečiau, abu pamatėme, kad aiški juostelė ir nutarėm, kad vis viena dar ne "op" - reikės tirtis, auginti, saugoti... Ir vis viena 100% pas gydytoją išsiaiškint, nes 1% atvejų vis tik testas pameluoja. Bet aš tikiuosi, kad mūsų atvejis - ne tas smile.gif

Elenna, mano ciklas - 28 dienos, ovuliacija vyksta apie 18 ciklo dieną, šį mėn tai buvo sausio 13 smile.gif Tą dieną kaip tik ir bandėme. Patriotiškai! (Pirmą kartą per visą planavimo laiką bandėme per o., o ne prieš). Dabar mėnesinės vėluoja trečią dieną, matom antrą juostelę ir keikiu save, kad vis gėriau kavą ir netgi prieš savaitę buvau įkalusi apie 30-40 g viskio viename after-party sad.gif

Papildyta:
QUOTE(Elenna @ 2012 01 27, 00:22)
turbut sapnuose yr tiesos, pries man einant echo antraji, sapnavau kad parode vyriska daikciuka ten, pasku idar kita diena kad agurkus ilgus tuos vaisius sodinu i lysve ir viena zalia daiga agurko  biggrin.gif o var ir agurka lyg mate  bigsmile.gif  ogal cia tik pasamone veikia ko labai nori  g.gif , nors pries tai sapnuodavau ivairiu lyciu kudikius ir kad mergyte ir kad berniuka laikau, anadien sakau , nu tu man per sapna pasakyk kas tu toks ar tokia ten esi,netaikant atvirkstiniu sapnu reiksmiu ir tt,, pries einant miegot paprasiau pilvuko, ir ka jus manot, ta nakti sapnuoju kad salia manes guli juodais plaukais kudikelis berniukas  wub.gif  wub.gif
gal taip ir bus  wub.gif

Mistika, stebuklai smile.gif Nepatikėčiau, jeigu pati štai taip neseniai nebūčiau mačiusi tos vizijos su karaliais... Aš vienodai norėčiau ir berniuko, ir mergaitės, o labiausiai - dvynukų biggrin.gif Bet, kiek girdėjau, dvynių genai turi iš motinos pusės būti? Štai mano vyro tėvas yra iš dvynių poros...
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 01 26, 23:22)
gal taip ir bus  wub.gif

kaip nerealiai bigsmile.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(vylabusle @ 2012 01 26, 23:30)
Juditab, testuką išmečiau, abu pamatėme, kad aiški juostelė ir nutarėm, kad vis viena dar ne "op" - reikės tirtis, auginti, saugoti... Ir vis viena 100% pas gydytoją išsiaiškint, nes 1% atvejų vis tik testas pameluoja. Bet aš tikiuosi, kad mūsų atvejis - ne tas smile.gif

Mistika, stebuklai smile.gif Nepatikėčiau, jeigu pati štai taip neseniai nebūčiau mačiusi tos vizijos su karaliais... Aš vienodai norėčiau ir berniuko, ir mergaitės, o labiausiai - dvynukų biggrin.gif Bet, kiek girdėjau, dvynių genai turi iš motinos pusės būti? Štai mano vyro tėvas yra iš dvynių poros...

jeigu jau mm veluoja tai 1 pozymis, antras pozymis teigiamas NT, tai pas jus jau du pozymiai thumbup.gif

bet jeigu yra is vienos ar kitos puses, tai tikimybe yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2012 01 27, 00:40)
kaip nerealiai bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif
jeigu jau mm veluoja tai 1 pozymis, antras pozymis teigiamas NT, tai pas jus jau du pozymiai thumbup.gif

bet jeigu yra is vienos ar kitos puses, tai tikimybe yra mirksiukas.gif

Na, ačiū, įžiebėt viltį smile.gif Aš dabar labiausiai bijau visokių monų kaip negimdinis nėštumas ar koks nors uždegimas ar dar kokia baisatis... Nesu silpnos sveikatos, bet nerūpestinga savo sveikatos atžvilgiu, ir valgau nereguliariai. Organizmas ne idealios būsenos, taip sakant, ir štai - tikriausia, nėščia bigsmile.gif Ir džiugu, ir neramu, ir vis dar bijau, kad ryt prasidės mėnesinės, ir išsklaidys mano džiaugsmą. blush2.gif
Atsakyti
[quote=vylabusle,2012 01 27, 00:30]Juditab, testuką išmečiau, abu pamatėme, kad aiški juostelė ir nutarėm, kad vis viena dar ne "op" - reikės tirtis, auginti, saugoti... Ir vis viena 100% pas gydytoją išsiaiškint, nes 1% atvejų vis tik testas pameluoja. Bet aš tikiuosi, kad mūsų atvejis - ne tas smile.gif

Elenna, mano ciklas - 28 dienos, ovuliacija vyksta apie 18 ciklo dieną, šį mėn tai buvo sausio 13 smile.gif Tą dieną kaip tik ir bandėme. Patriotiškai! (Pirmą kartą per visą planavimo laiką bandėme per o., o ne prieš). Dabar mėnesinės vėluoja trečią dieną, matom antrą juostelę ir keikiu save, kad vis gėriau kavą ir netgi prieš savaitę buvau įkalusi apie 30-40 g viskio viename after-party sad.gif
Papildyta:
[/quote]
oj zinok nieko tokio nei kava, nei bonke snabes nepakenke thumbup.gif is patirties sakau biggrin.gif lotuliukas.gif su pirma nezinojau kad laukiuos tai buvo maratonas vakareliu is eiles, aisku ne piena gerem ir ne po stikliuka, ir taip kelias dienas is eiles, o va dukryte kaip liepa stipri druta drinks_cheers.gif thumbup.gif
beje taip zmogaus organizima pati gamat sukure, kad mes ir nezinom pradzioj kad esam nestukes , bet dar placenta nesusiformavus ir tai uzsimezgusiai gyvybiai to ka mes gaunam tiesiogiai netenka, nera dar rysio tarp jo ir motinos kraujotakos, tai ivyksta tik veliau kai susiformuoja placenta smile.gif aisku kazkuo itin stipriai piknaudizauti tikria ne geris, bet tai nera kazkas tokio jau lb lb blogo, va del antiobiotoku kokiu stipriu doziu ar dar narkotiku vaistu ar dar kokio bieso tai jo cia jau kiti reikalai.
Papildyta:
[Elenna, mano ciklas - 28 dienos, ovuliacija vyksta apie 18 ciklo dieną, šį mėn tai buvo sausio 13 smile.gif Tą dieną kaip tik ir bandėme. Patriotiškai! (Pirmą kartą per visą planavimo laiką bandėme per o., o ne prieš). Dabar mėnesinės vėluoja trečią dieną, matom antrą juostelę ir keikiu save, kad vis gėriau kavą ir netgi prieš savaitę buvau įkalusi apie 30-40 g viskio viename after-party sad.gif
[ [/quote]
bet kaip pas visas nevienodai, ciklas tik 28 d o ovulaiciaj kokia velyva tik 18 cd g.gif aisku gali but, bet pagal vadoveli tai 14 ciklo diena, bet jei jus pastojot tai taip ir yra. o pagal savo organizma ir vaisingas isskyra sstebit tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 26 sausio 2012 - 23:55
QUOTE(Elenna @ 2012 01 27, 00:54)
bet kaip pas visas nevienodai, ciklas tik 28 d o ovulaiciaj kokia velyva tik 18 cd g.gif aisku gali but, bet pagal vadoveli tai 14 ciklo diena, bet jei jus pastojot tai taip ir yra. o pagal savo organizma ir vaisingas isskyra sstebit tai?

Aš stebiu ciklą pagal bazalinę temperatūrą, matuoju kas rytą. Išskyros mano neiškalbingos, nes visokie grybeliai amžinai pas mane. Maniau, kad dėl jų nepastosiu (jie vaisingumui kip ir nekenkia, bet rūgština makšties terpę, ir sėkla tiesiog neišgyvena ilgai). Na, dar ne faktas, kad pastojau, bet labai tikiuosi.

14 ciklo diena dar tikrai-tikrai nevaisinga pas mane. Temperatūra ima kilti po 16-18 dienos, ir kyla paprastai labai staigiai ir aiškiai. Dėl to sprendžiu apie savo ovuliacijos laiką. Tiesa, nei testais, nei pas ginekologę savo metodo netikrinau.

Temperatūros matavimas yra tikrai patikimesnis būdas nei vadovėlinė skaičiuoklė. Esame skirtingos, ir ciklas skirtingai vystosi pas kiekvieną. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 01 26, 22:10)

labai dziaugiuosi uz tave ir linkiu kad butum nestuke.gif
Atsakyti