Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

http://www.babyhopes...n-calendar.html
jutilab , man siat patiko, pabandyk ten ivedi ko labiaus tikies boy or girl, ir meta dienas palankias tam ar tam mirksiukas.gif
sakau tik paskui paziurejau kad jum sakot 28 d vaisingiausios tai ziuriu kad dar ne 28 doh.gif bet matai jau jauciat kazka, galvojau gal jau cia viskas vyksta pas jus ir kad ovuliacija kad kokia anksciau neatbegtu g.gif
a ir vel per anksti as doh.gif lotuliukas.gif
tai tada viskas ok jei nuo mmm pradzios 4u.gif
Papildyta:
jutilab o koks jusu priminkit ciklo ilgis ir paskutines mmm ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 26 sausio 2012 - 21:05
QUOTE(Juditab @ 2012 01 26, 21:02)
na tai suteiket vilties man bigsmile.gif bet vistiek testo anksciau nesidarysiu, nes poto visad nusiviliu doh.gif

va as pagal sita ziuriu, bet cia tik raso, kad tarkim tikimybe mergaitei ar berniukui arba nevaisinga http://kalendorius.s...lt/skaiciuokle/

del isskyru padaugejimo nestumo metu zinokit nezinau, as su pirmu tai visad su ikloteliu budavau, nes kitaip atrodo apsisys.... budavau doh.gif
na tai linkiu nesulaukt mm 4u.gif
Papildyta:

jei ovuliacija kokia ankstesne tai nieko tokio biggrin.gif ND darem nuo sirgimo pabaigos biggrin.gif

paziurejau pagal sita kur atsiuntei skaiciuote tai 16d.buwo waisinga,bet man wiskas iwyko nakti jau buwo 17d.mhm....kazi kaip ce bus g.gif uzkibo ar ne g.gif numirsiu per ta nezinia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 01 26, 21:07)
http://www.babyhopes...n-calendar.html
jutilab , man siat patiko, pabandyk ten ivedi ko labiaus tikies boy or girl, ir meta dienas palankias tam ar tam  mirksiukas.gif
sakau tik paskui paziurejau kad jum sakot 28 d vaisingiausios tai ziuriu kad dar ne 28  doh.gif  bet matai jau jauciat kazka, galvojau gal jau cia viskas vyksta pas jus ir kad ovuliacija kad kokia anksciau neatbegtu  g.gif
a ir vel per anksti as  doh.gif  lotuliukas.gif
tai tada viskas ok jei nuo mmm pradzios  4u.gif
Papildyta:
jutilab o koks jusu priminkit ciklo ilgis ir paskutines mmm ?

ziuriu vis papildom savo postus:D jau ND nori nenori darem praktiskai kasdien, nes kiek galima biggrin.gif pirmas tai netyciukas, o cia 5menesius niekaip nepadarom lotuliukas.gif

paskutiniai du menesiai ciklas 36d. paskutines mm sausio 6d. buvo. jusu nuoroda duoda tik 35d. biggrin.gif bet ir padarius 35d. raso, kad jau praeitom dienom galejo uzkibt bigsmile.gif

QUOTE(judituxx @ 2012 01 26, 21:08)
paziurejau pagal sita kur atsiuntei skaiciuote tai 16d.buwo waisinga,bet man wiskas iwyko nakti jau buwo 17d.mhm....kazi kaip ce bus g.gif uzkibo ar ne g.gif numirsiu per ta nezinia doh.gif

tai kas, juk nebutinai va suejo vidurnaktis ir vaisingumas baiges mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip manot apie : kad man 11-12 c,d. pasirodydavo vaisingiausios kiausinio baltymo iskyros tos, tai kaip manot ar jau ta diena kai jos pasirodo?? ar dar sekancia kitur raso kad po ju pasirodymo ateina ovuliacija ?
??
o snekutis skaiciuoke vaikeli biaju ka dman netinka, bent jau noriu kad netiktu biggrin.gif ne stada mano ovuliacija 24 diena meta o mes berniuka gaudem is 21 - i 22 diena, bet 22 ir ovuliacija jauciau vyko tikrai ir tos vaisingos isskyros buvo diena pries, o jau 24 diena ju tikrai jau nebuvo, tai kai ir nevaisinga 24 diena kuria meta snekutis g.gif
ir tas skausmas sone 22 , o dabat ir jus jutilab saot kad skausmas sone, tai manau , kad snekutis biksi nusneket galejo blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2012 01 26, 21:12)
ziuriu vis papildom savo postus:D jau ND nori nenori darem praktiskai kasdien, nes kiek galima biggrin.gif pirmas tai netyciukas, o cia 5menesius niekaip nepadarom lotuliukas.gif

paskutiniai du menesiai ciklas 36d. paskutines mm sausio 6d. buvo. jusu nuoroda duoda tik 35d. biggrin.gif bet ir padarius 35d. raso, kad jau praeitom dienom galejo uzkibt  bigsmile.gif
tai kas, juk nebutinai va suejo vidurnaktis ir vaisingumas baiges mirksiukas.gif

nju joa prisigalwoju ce nesamoniu doh.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 01 26, 21:17)
kaip manot apie : kad man 11-12 c,d. pasirodydavo vaisingiausios kiausinio baltymo iskyros tos, tai kaip manot ar jau ta diena kai jos pasirodo?? ar dar sekancia kitur raso kad po ju pasirodymo ateina ovuliacija ?
??
o snekutis skaiciuoke vaikeli biaju ka dman netinka, bent jau noriu kad netiktu  biggrin.gif  ne stada mano ovuliacija 24 diena meta o mes berniuka gaudem is 21 - i 22 diena, bet  22 ir ovuliacija jauciau vyko tikrai ir tos vaisingos isskyros buvo diena pries, o jau 24 diena ju tikrai jau nebuvo, tai kai ir nevaisinga 24 diena kuria meta snekutis  g.gif
ir tas skausmas sone 22 , o dabat ir jus jutilab saot kad skausmas sone, tai manau , kad snekutis biksi nusneket galejo  blush2.gif  g.gif

jus nebeskaiciuokit mirksiukas.gif laukiates ir bukit rami, as maciau kitoje temoje, kad pergyvenat jog sesyte gali but, bet juk mama geriau jaucia, jeigu echo neparode, kad jau 100% sesyte, tai dar vilties yra mirksiukas.gif

ir pakalbejus cia, tai pradejau pati galvok, kad snekutis biski meluoja g.gif kazkaip ilgai duoda, kad mergyte kimba, siandien trecia diena, bet jeigu 28d ovuliacija, tai tada jau siandien turetu kibt berniukas g.gif

QUOTE(judituxx @ 2012 01 26, 21:17)
nju joa prisigalwoju ce nesamoniu doh.gif  biggrin.gif  mirksiukas.gif

va butent biggrin.gif
Atsakyti
ir seip pagal mano skaiciuokle jutilab manau jau galiu jus sveikint nestuke.gif thumbup.gif ir dar tas skausmas sone pranasas thumbup.gif bus jauciu bus nestuke.gif wub.gif smile.gif vakar iki nakties skaitinejau moksline litera straipsius, nes domino geltonkunio funkcija, nestuminio smile.gif nes kai daktarei pasakiau kad man taip skaudejo, o seip ovuliaciniu skausmu tikrai niekad nejausdavau, bet ta diena skaidejo sona, ir paskui kaip sakiau tas skausmas vis kartodavos ilgesni laika, tai mano gine sake jauciau nestuminio geltonkunio formavimasi, paskui ziurejau kaip ten kas viskas su paveiksliukais tai tikrai jis vietoj isejusio kiausinelio ten taisos ir toks didelis auga uzima beveik visos kiausides plota, raso gali isaugti net iki 5 cm, ne veltu ir galim jaust tai kaipo jsi ten pletojas keroja g.gif blink.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Juditab @ 2012 01 26, 22:22)
jus nebeskaiciuokit mirksiukas.gif  laukiates ir bukit rami, as maciau kitoje temoje, kad pergyvenat jog sesyte gali but, bet juk mama geriau jaucia, jeigu echo neparode, kad jau 100% sesyte, tai dar vilties yra mirksiukas.gif

ir pakalbejus cia, tai pradejau pati galvok, kad snekutis biski meluoja g.gif  kazkaip ilgai duoda, kad mergyte kimba, siandien trecia diena, bet jeigu 28d ovuliacija, tai tada jau siandien turetu kibt berniukas g.gif
va butent biggrin.gif

bet jusu buvo ankstesni nd darbai anksciau tai tos mergytes kaip tik gali buti ateja po leto prie to kiausinelio ir laukti savojo momento, gal berniukai ir nespes dar, nes ir skaiciau bigsmile.gif kad sperma kai patenka ji neiskarto nulekia ir puola apvaisinti, o dar lyt takuose dar kuri laika bresta , raso ivairiai nuo 7 iki 12 val net kad butu pajegi apvaisinti kiausialaste, tai manau jusu mergytes jau buvo viskam pasiruose, o berniukai nespejo thumbup.gif tongue.gif smile.gif
taip taip as jau tokai esu, pirma sake vienur mergyte bet lb anksti apie 15 sav, dabar 22 sav sake 90 proc berniukui, tai dvejoju, nors sirdis sako berniukas labiaus ir visais kitais atzvilgiais nesiojimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 01 26, 21:38)
ir seip pagal mano skaiciuokle jutilab manau jau galiu jus sveikint  nestuke.gif  thumbup.gif  ir dar tas skausmas sone pranasas  thumbup.gif  bus jauciu bus  nestuke.gif  wub.gif  smile.gif

taip taip as jau tokai esu, pirma sake vienur mergyte bet lb anksti apie 15 sav, dabar 22 sav sake 90 proc berniukui, tai dvejoju, nors sirdis sako berniukas labiaus ir visais kitais atzvilgiais nesiojimo  blush2.gif

nu aciu, kad jusu zodziai D i ausi bigsmile.gif biggrin.gif o tada kada dabar anksciausiai galeciau NT darytis? g.gif

90proc labai daug, jais ir tikekit mirksiukas.gif o dar sirdis sako, nebeieskokit pozymiu mergaitei biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2012 01 26, 22:57)
nu aciu, kad jusu zodziai D i ausi bigsmile.gif  biggrin.gif  o tada kada dabar anksciausiai galeciau NT darytis? g.gif

90proc labai daug, jais ir tikekit mirksiukas.gif  o dar sirdis sako, nebeieskokit pozymiu mergaitei biggrin.gif  wub.gif

na jei siom dienom kaip tik jum gaunas pastojimas, manau po koki 18 dienu nuo siandienos jau tikrai rodys , gal net ir aksciau. man parode taip, nes pries tai keli nerode nieko g.gif todel per anksti neverta turbut g.gif
gerai tikiu bigsmile.gif bent dabar kuri laika pagyvensiu zydrom svajonem 4u.gif , o bus jau kas bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 01 26, 22:11)
na jei siom dienom kaip tik jum gaunas pastojimas, manau po koki 18 dienu nuo siandienos jau tikrai rodys , gal net ir aksciau. man parode taip, nes pries tai keli nerode nieko  g.gif todel per anksti neverta turbut  g.gif
gerai tikiu  bigsmile.gif  bent dabar kuri laika pagyvensiu zydrom svajonem   4u.gif , o bus jau kas bus  wub.gif

nu jei po 18d. tai jau ir mm diena ateis, galesiu tikrai darytis NT bigsmile.gif dar istikruju sapna kazkoki sapnavau,bet tikrai ne zuvytes, lyg ir baznycioj buvom su vyru, kad pasizejau reiksme ir atseit seimos pagausejimas, vaikai bigsmile.gif

va taip jau geriau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juditab: 26 sausio 2012 - 22:16
QUOTE(Juditab @ 2012 01 26, 23:16)
nu jei po 18d. tai jau ir mm diena ateis, galesiu tikrai darytis NT bigsmile.gif  dar istikruju sapna kazkoki sapnavau,bet tikrai ne zuvytes, lyg ir baznycioj buvom su vyru, kad pasizejau reiksme ir atseit seimos pagausejimas, vaikai bigsmile.gif

va taip jau geriau wub.gif

na tai jau bus garantuotai, kad rodys, nes as dariaus kai mmm turejo but viena tai nieko nerode ot , kazin del ko g.gif
o kad jum bus tikiu tikrai nestuke.gif thumbup.gif jau zinokit ten viskas vyksta ir mazius ar maze auga , ridenas kiausintakiu i savo silta guzta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2012 01 26, 22:38)
na tai jau bus garantuotai, kad rodys, nes as dariaus kai mmm turejo but viena tai nieko nerode ot , kazin del ko  g.gif
o kad jum bus tikiu tikrai  nestuke.gif  thumbup.gif jau zinokit ten viskas vyksta ir mazius ar maze auga , ridenas kiausintakiu i savo silta guzta  wub.gif

tai gal delto, kad su berniukais kaip ir anksciau raset silniau rodo NT g.gif

galeciau, tai jau dabar pat NT pasidaryciau lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti