ir seip pagal mano skaiciuokle
jutilab manau jau galiu jus sveikint

ir dar tas skausmas sone pranasas

bus jauciu bus

vakar iki nakties skaitinejau moksline litera straipsius, nes domino geltonkunio funkcija, nestuminio

nes kai daktarei pasakiau kad man taip skaudejo, o seip ovuliaciniu skausmu tikrai niekad nejausdavau, bet ta diena skaidejo sona, ir paskui kaip sakiau tas skausmas vis kartodavos ilgesni laika, tai mano gine sake jauciau nestuminio geltonkunio formavimasi, paskui ziurejau kaip ten kas viskas su paveiksliukais tai tikrai jis vietoj isejusio kiausinelio ten taisos ir toks didelis auga uzima beveik visos kiausides plota, raso gali isaugti net iki 5 cm, ne veltu ir galim jaust tai kaipo jsi ten pletojas keroja
Papildyta:
QUOTE(Juditab @ 2012 01 26, 22:22)
jus nebeskaiciuokit

laukiates ir bukit rami, as maciau kitoje temoje, kad pergyvenat jog sesyte gali but, bet juk mama geriau jaucia, jeigu echo neparode, kad jau 100% sesyte, tai dar vilties yra
ir pakalbejus cia, tai pradejau pati galvok, kad snekutis biski meluoja

kazkaip ilgai duoda, kad mergyte kimba, siandien trecia diena, bet jeigu 28d ovuliacija, tai tada jau siandien turetu kibt berniukas
va butent
bet jusu buvo ankstesni nd darbai anksciau tai tos mergytes kaip tik gali buti ateja po leto prie to kiausinelio ir laukti savojo momento, gal berniukai ir nespes dar, nes ir skaiciau

kad sperma kai patenka ji neiskarto nulekia ir puola apvaisinti, o dar lyt takuose dar kuri laika bresta , raso ivairiai nuo 7 iki 12 val net kad butu pajegi apvaisinti kiausialaste, tai manau jusu mergytes jau buvo viskam pasiruose, o berniukai nespejo
taip taip as jau tokai esu, pirma sake vienur mergyte bet lb anksti apie 15 sav, dabar 22 sav sake 90 proc berniukui, tai dvejoju, nors sirdis sako berniukas labiaus ir visais kitais atzvilgiais nesiojimo
Kaltink save, o ne saule, jeigu tavo sodas nezydi