QUOTE(Cobre @ 2012 02 20, 21:21)
Miteja, man atrodo, kad jus siandien tiesiog rasote, tam, kad pasikabineti

. Juk ikeliu paveiksliukus ne tik jums

O bustai pas zmones ivairus.
O man atrodo, kad jūs tiesiog dedate jums patikusius paveiksliukus. Tik jie temai "mažos erdvės" vargu ar tinka.
Įvardinu priežastis, kodėl mano nuomone tai NETINKA MAŽAI erdvei.
Jeigu norite, kad grožėčiausi - taip gražu. Bet didelėje erdvėje.
1. O imanoma tik taip? mano idetame pavyzdyje su knygomis man nesusidaro tunelio ispudis. Nuotraukoje, kur baltai-oranzinis prieskambaris, juo labiau tokio ispudzio nera. Taip, ten lubos aukstesnes, nei 30 cm virs duru. Bet pabandykite ta virsu vizualiai "nukirpti" - tunelio ispudzio nebus vistiek. O tarybiniai tuneliai, nepamirskite, kad jie butu tamsus, tamsus...
2. Be abejo. Todel ir sprendziam, kaip neapsigriozdinti baldais

Arba apsigriozdinti. Cia jau kaip kam graziau

3. Be abejo galima. Bet juk pati kalbate apie jaukuma. O cia taip graziai isnaudota erdve, i virsu pratestos horizontalios linijos tos lentyneles, kuri susidaro del klozeto pakabinimo sistemos.
1. Taip, nes erdvė didelė.
2. Mažoje erdvėje tai atrodo kitaip.
1. Faktas, kad rodau didele erdve, kad mazesneje erdveje ir lentynos bus mazesnes, bet ar tai blogai? Is kur tas jusu noras viska tiesiogiai perkelti is paveiksliuku
2. Juk tai tik idejos. O ka reiskia, tas jusu "atrodo ne taip", tai tik speti galiu
3. Ta prasme, kad ne taip graziai atrodo?
4. Tai paziurekite, gal kazka ne taip suderinote, gal stori lentynu pasirinkote netinkama (atrodo menkniekis, bet labai viska keicia), gal spalvos pas jus niurios ar nesuderintos su visuma.
5. Imeskite cia nuotrauka ir galesim palyginti, kiti tada pasimokins, klaidu analogisku nekartos, gal net aplamai supras, kad negrazu tikrai tokios lentynos
1. Tai blogai todėl, kad kalbame apie sprendimus mažose erdvėse.
2. Idėjos yra niekinės, jeigu jos skirtos kitai erdvei. Pvz. medinės sijos - man labai gražu. Bet standartiniame bute vargu, ar gražu.
3. Na taip, didelė erdvė - gražiau. Bent jau man.
4. Sanmazgo rezultatu esu patenkinta.
5.

Konsultacijos apie įrengtą patalpą nepageidauju, ir man rodos mažokai konsultavimui patirties turite. O paveiksliukų ir pati moku rasti.
Mane domina virtuvės mažose erdvėse sprendimai.
Siūlau nebesiplėsti.
Mano mintis tebuvo tokia, kad paveiksliuke pamatytas GRAŽUS sprendimas gali nepasiteisinti (kaip jau rašiau, dažnai matau realizuotą tokį sprendimą, kuris man yra visai nepriimtinas dėl jau aprašytų priežasčių) ir kad siūlau gerai pasvarstyti prieš tokį variantą renkantis.
O jeigu jūs sprendimui apie mažas erdves keliat paveiksliukus su didelėm erdvėm ir aukštom lubom, tai mes kalbam skirtingom kalbom. Deja, bet pagal jus "vizualiai nukirpus" realybė neatitiks lūkesčių.