Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai (4 TEMA)

QUOTE(mititėja @ 2012 02 20, 22:06)
Aš tai manau, kad su mintimis ir vaizduote striuka, kas tik paveiksliukus sugeba kiloti.  mirksiukas.gif

Na,viskas jums siandien negerai biggrin.gif O nepagalvojot, kad be reikalo gal pykti liejate, juk kazkam gal naudos bus mirksiukas.gif Daugiau pozityvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 02 20, 23:15)
Na,viskas jums siandien negerai  biggrin.gif O nepagalvojot, kad be reikalo gal pykti liejate, juk kazkam gal naudos bus  mirksiukas.gif  Daugiau pozityvo  4u.gif
Aš pykčio nelieju. Bet jeigu tikitės, kad kukliai patylėsiu apkaltinta fantazijos stoka, tai suklydote.
Kartoju: man jūsų pateiktas pavyzdys - netinkamas mažai erdvei (pasiūlymas "vizualiai apsikirpti" tik įrodo, kad nelabai suvokiate kaip skirtingai tas pats daiktas atrodo skirtingose erdvėse). Galit dėti gražius paveiksliukus iki pamėlynavimo - nuomonės nepakeisiu. O konsultacijai samdyčiau profesionalą, jeigu jau samdyčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 20 vasario 2012 - 22:29
Turi - dedi, nebeturi - ir lentynų nebelieka bigsmile.gif
clipboard shelves
Papildyta:
stalas iš po stalo
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 02 20, 19:40)
Man atrodo, kad buto didinimas virtuves saskaita yra brangus malonumas.

Ne tas žodis doh.gif
Pradėjom nuo 15000 lt, jau atėjom iki 22000lt , nu čia viskas ant popieriaus , išleidom kol kas tik parketui, bet toli jesčio budet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 20, 22:31)
Ne tas žodis  doh.gif 
Pradėjom nuo 15000 lt, jau atėjom iki 22000lt , nu čia viskas ant popieriaus , išleidom kol kas tik parketui, bet toli jesčio budet  doh.gif

tai ka jus ten tiek darot kad tokios sumos? gal tada geriau is vis ta buta parduoti ir dadejus tuos 22000 lt nusipirkti didesni 4u.gif ?
Atsakyti
erdvės taupymas name
Atsakyti
QUOTE(Avetė @ 2012 02 20, 23:34)

Nu nesutinku, paveiksliukas ne mažoms erdvėms cool.gif ,nors ir gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 20, 22:35)
Nu nesutinku, paveiksliukas ne mažoms erdvėms  cool.gif ,nors ir gražus  wub.gif

drinks_cheers.gif cia tik pavadinimas i tema, o paveiksliukas visai ne prie ko!
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 02 20, 23:34)
tai ka jus ten tiek darot kad tokios sumos? gal tada geriau is vis ta buta parduoti ir dadejus tuos 22000 lt nusipirkti didesni  4u.gif ?

Dadėjus nesigaus, nes paskaičiuokit -grindis visam bute, duris visas , santechniką, virtuvės techniką, baldus virtuvėj, sieninę spintą, šviestuvus, ir t.t.
Atsakyti
dvd mylėtojams
Papildyta:
po laiptais
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 20, 23:35)
Nu nesutinku, paveiksliukas ne mažoms erdvėms  cool.gif ,nors ir gražus  wub.gif 
Nu matau, kad ir jūs be fantazijos - taigi čia tik idėja, vizualiai apsikirpkit ir - voila! lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sorry, nesusilaikiau. doh.gif doh.gif
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 20, 23:41)
Dadėjus nesigaus, nes paskaičiuokit -grindis visam bute, duris visas , santechniką, virtuvės techniką, baldus virtuvėj, sieninę spintą, šviestuvus, ir t.t.
Aš tai supratau, kad pasididinus būstą, nereikėtų tokių brangių pertvarkymų.
Pamačius sumą man fantazija atšoko. Grindų keisti neplanuoju, bet vis tiek... doh.gif
Atsakyti
knygų mylėtojams (name)
Atsakyti