Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai (4 TEMA)

QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 20, 22:41)
Dadėjus nesigaus, nes paskaičiuokit -grindis visam bute, duris visas , santechniką, virtuvės techniką, baldus virtuvėj, sieninę spintą, šviestuvus, ir t.t.

tai keliu kv metru tas jusu mazas butas ,o ar verta i ji tada tiek ivestuoti nes jis nuo jusu investiciju vistiek juk nepadides?
Atsakyti
O ir name gali būti mažai erdvės, gali gyvent daug žmonių, ar pvz. turėt labai daug knygų, o atskiro kambario bibliotekai neturėt... Man labai patiko idėja (tik dabar nerandu), kur laiptai turi stalčius ištraukiamus iš po kiekvieno laipto, galima knygom, galima šiaip kam... Užsienyje mažos erdvės name populiariau, nes ne patys žmonės statosi, o perka miestuose sugrūstus namukus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avetė: 20 vasario 2012 - 22:55
QUOTE(Avetė @ 2012 02 20, 22:55)
O ir name gali būti mažai erdvės, gali gyvent daug žmonių, ar pvz. turėt labai daug knygų, o atskiro kambario bibliotekai neturėt... Man labai patiko idėja (tik dabar nerandu), kur laiptai turi stalčius ištraukiamus iš po kiekvieno laipto, galima knygom, galima šiaip kam... Užsienyje mažos erdvės name populiariau, nes ne patys žmonės statosi, o perka miestuose sugrūstus namukus...

Kazkas tokio?

http://poshouse.ru/a...enkoj-kvartiry/
Atsakyti
paveiksliukai tai jusu mergaites mane asm juokina... man mazos erdves butas yra 10KV m butas kuriame yra miegamasis,virtuve,wc ir dusas va ir sukisk viska kaip nori i 10 kv m! nu jei 14kv m tai jau super erdve !
Papildyta:
o senu grindu niekaip neisiena atnaujinti ten irgi senas parketas ?
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 02 20, 23:01)
paveiksliukai tai jusu mergaites mane asm juokina... man mazos erdves butas yra 10KV m butas kuriame yra miegamasis,virtuve,wc ir dusas va ir sukisk viska kaip nori i 10 kv m! nu jei 14kv m  tai jau super erdve !

biggrin.gif paskutine nuoroda imeciau tik del tu laiptu mirksiukas.gif

O siaip tai jei ir dvidesimt kv, bet seima is keturiu asmenu, ir jau vaikai ne leliukai, tada tai jau tikrai maza erdve mirksiukas.gif

siaip manau labai individualus dalykas, ta maza erdve. O ir nuo buto isplanavimo, aukscio daug kas priklauso. Manau, kiekvienam savo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 20 vasario 2012 - 23:05
QUOTE(mititėja @ 2012 02 20, 23:47)
Pamačius sumą man fantazija atšoko. Grindų keisti neplanuoju, bet vis tiek...  doh.gif

Galima nekeisti beveik nieko, tik dujas. Bet mes nusprendėm kitaip.
Keisim grindis, nes jau reikia ( keisim kambary, miegamam, koridoriuj).+šlifavimas, lakavimas
Elektros išvedžiojimas
Dujos-projektas, perkėlimas (2000lt)
Duris - 5 vnt
Nauji virtuvės baldai
Orkaitė
Viryklė
Gartraukis
Indaplovė
Plautuvė (noriu akmens masės ar kaip ten)
Virtuvinis stalas su kėdėm
Miegamojo lova
Čiužinys
Miegamojo spinta.
Šviestuvai
Dažai
TapetaiPertvaros

QUOTE(aix2011 @ 2012 02 20, 23:54)
tai keliu kv metru tas jusu mazas butas ,o ar verta i ji tada tiek ivestuoti nes jis nuo jusu investiciju vistiek juk nepadides?

apie 47.
Verta, nes REIKIA miegamojo, labai reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skambanti tyla: 20 vasario 2012 - 23:05
QUOTE(Cobre @ 2012 02 20, 23:03)
biggrin.gif  paskutine nuoroda imeciau tik del tu laiptu  mirksiukas.gif

O siaip tai jei ir dvidesimt kv, bet seima is keturiu asmenu, ir jau vaikai ne leliukai, tada tai jau tikrai maza erdve  mirksiukas.gif

patys laiptai uzima tiek daug vietos ir erdves kad jie is principo netinka
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 02 21, 00:02)

Kambary laminatas, nenorim tikrai, o koridoriuj ir virtuvėj linoleumas, tai keisti reik visur, tik vaikų kambary paliekam.
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 02 21, 01:02)
paveiksliukai tai jusu mergaites mane asm juokina... man mazos erdves butas yra 10KV m butas kuriame yra miegamasis,virtuve,wc ir dusas va ir sukisk viska kaip nori i 10 kv m! nu jei 14kv m  tai jau super erdve !
Papildyta:

10kv.m tai jau liūdnai... sugebėčiau išgyvent tik su kuo mažiau daiktų, minimaliai taip sakant, jokių užsipirkimų per akcijas nebūtų, jokių įvairių dydžių indų, bliūdukų, vazonų, pagalvėlių ir t.t. ir t.t. Išvis keli rūbeliai ir basutės vasarai, nunešioji - išmeti, tada keli rūbeliai žiemai, nunešioji - išmeti, t.y. jokių storage... ochhhh maždaug galiu palygint tik savo patirtį gyvenimo karavane ir tai tik vieno sezono...
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2012 02 21, 00:58)

Idėja tokia, tik buvau radus visai paprastuos laiptuos, čia tokie biški mandresni... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 21, 00:07)
Kambary laminatas, nenorim tikrai, o koridoriuj ir virtuvėj linoleumas, tai keisti reik visur, tik vaikų kambary paliekam.
Kodėl nebenorit laminato? g.gif
Buvusiame būste turėjom laminatą, dabar - medines grindis. Jeigu reikėtų vėl remontuoti (ir iš naujo spręsti) - tik laminatas. Vien dėl kainos. Kai pirkom, atrodė gal kiek brangiau nei laminatas, iki darbų pabaigos kaina išaugo taip, kad nenoriu nė prisiminti. Taip, gražu, bet gal ne tiek, kiek jos mums atsiėjo.

Minėjau virtuvėje "išsitraukiančią" aukštą lentyną. Radau fotkę tokio daikto (tik čia iš arti): user posted image

Va, kadangi jau žinau, kaip šis gargaras vadinasi, tai galiu parodyti normaliai:

user posted image

Virtuvėje:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 20 vasario 2012 - 23:23
QUOTE(aix2011 @ 2012 02 20, 23:06)
patys laiptai uzima tiek daug vietos ir erdves kad jie is principo netinka

Na, tuo konkreciu atveju, tai tinka smile.gif I stalcius daug susitalpina, o miegamasis yra aukstai, tai kazkaip i ji patekti juk reikia smile.gif, kodel tada tu laiptu neisnaudoti? smile.gif
Bet sitas pavyzdys pas mane laikomas buvo del kitu priezasciu, tikrai ne siai temai. Tiesiog paminejo laiptu isnaudojima, tai imeciau, nejau gaila biggrin.gif Realiai tai tokie laiptai butu labai brangus malonumas, patys daremes laiptus, gerokai paprastesnius, be jokiu papildomu funkciju (na, vistiek rankos nieztejo, tai nisa pasidarem ten, is vonios puses gavosi vieta skalbimo masinai, sluotai ir pan), tai isivaizduoju, kas butu, jei tokiu pas meistrus paprasyciau doh.gif Todel abejoju, ar daug kas ryztusi tokius laiptus daryti pas save - vien meistriukus jiems surasti pas mus nebutu lengva, o kai rastu, tai samata butu nemenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 20, 23:05)
Galima nekeisti beveik nieko, tik dujas. Bet mes nusprendėm kitaip.
Keisim grindis, nes jau reikia ( keisim kambary, miegamam, koridoriuj).+šlifavimas, lakavimas
Elektros išvedžiojimas
Dujos-projektas, perkėlimas (2000lt)
Duris - 5 vnt
Nauji virtuvės baldai
Orkaitė
Viryklė
Gartraukis
Indaplovė
Plautuvė (noriu akmens masės ar kaip ten)
Virtuvinis stalas su kėdėm
Miegamojo lova
Čiužinys
Miegamojo spinta.
Šviestuvai
Dažai
TapetaiPertvaros
apie 47.
Verta, nes REIKIA miegamojo, labai reikia.

47 kv m tai jau nera toks ir mazas ,o keliese jus ten gyvenat? nu jei atvirai 22 000 litu kad sutvarkyti 47 kv m tai cia jau tikrai daug ,bet jei jums tai normaliai tai aisku kodel gi ne! seip tai visada galima sutaupyti kai pats atsiraitoji rankoves ir kimbi i darba,bet aisku ne visiems tai tinka ir patinka! 5 durys 47 m,gal isgriauk koridoriu su virtuve taip bus daugiau erdves jei nera nesanciu sienu ar salona sujunk su koridorium?
Atsakyti