Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(Victorious @ 2012 02 01, 14:00)
Šiaip ir serumus, kremus gelius ir kita rekomenduojama tepti ant šiek tiek dar drėgnos (pvz.,po prausimo nevisiškai nusausintos) odos tam, kad užtepę priemonę, "užrakintume" drėgmę viduje.

Kazkaip nelyginau net, nes visada po hidrolato ar kito toniko nelaukiu kol oda nudzius ir iskart tepu krema, bet lygiai taip pat kartais tenka ir tik ant nuprausto vandeniu veido tept - kazkokiu skirtumu lyg ir nepastebejau. Bet siaip kremo maziau reikia ir smagiau geriasi, lengviau. Vyras irgi isbande toniku pasipurkst ir tada teptis, tai sake jam geriau tepasi.
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 02 01, 14:27)
ar gerai putuoja?
kokios konsistencijos - skaidrus ar kreminis?

Putoja neblogai, geriau nei Urtekram smile.gif
Konsistencija skaidri geltona gal kaip skiesta zele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 02 01, 03:43)
JAV nesu uztikus tokio puslapio, kad butu daug ir ivairiu hidrolatu, tai pati perku is Prancuzijos, is aroma-zone.fr - kainos geros, o SM'e daznai merginos kooperuojasi, tai siuntimas nekainuoja iki LT.

Dėkui, patyrinėsiu wink.gif
Atsakyti
Babushkos serumas veidui iki 35 m.
user posted image
Patiko thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Kad ir kaip buvo išgirtas, bet nuvylė. Beveik neužmaskuodavo pajuodusių paakių verysad.gif
Atsakyti
Vos vos subaigtas ir tikrai nebus kartojamas Royal Bouquet rankų losijonas, silpnai drėkino, sunkiai gėrėsi, skystokas pasirodė
user posted image
Atsakyti
Perkirpau pakuote ir islaiziau iki galo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Candyfloss @ 2012 02 03, 08:31)
user posted image

Kad ir kaip buvo išgirtas, bet nuvylė. Beveik neužmaskuodavo pajuodusių paakių  verysad.gif

Mane irgi sis nuvyle, paakiai subegdavo i rauksleles. Gal netiko mano odos tipui, bet nesupru kodel jsi toks giriamas. g.gif
Atsakyti
user posted image

patiko. negraužė akių, gerai valė tušą. galbūt kada nors bus kartojamas, bet į jo vietą kol kas

user posted image

tik maniškis jautrioms akims skirtas
Atsakyti
kaip patiko malena pudra? kokia tavo oda?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 02 03, 12:50)
Mane irgi sis nuvyle, paakiai subegdavo i rauksleles. Gal netiko mano odos tipui, bet nesupru kodel jsi toks giriamas. g.gif

Tikėjausi stebuklo, po visų pagyrų. Nesubėgdavo man, bet ir nemaskavo doh.gif
Atsakyti
user posted image
Sunaudojau antra,labai patiko,tepasi kaip sviestas,gerai drekina ir suminkstina lupas,kada nors vel pirksiu,dabar testuoju Crazy Rumors balzamus tiek daug skoniu doh.gif biggrin.gif

user posted image
O sita atiduosiu kam nors,nu niekaip negaliu priprasti prie kvapo,atsiduoda pigiu tarybiniu lupdaziu,buvau pasidejus ji nakciai naudoti,bet kai atsibundu vis jauciu ta skoni,nenoriu daugiau kankintis,siaip kaip balzamas jis geras,atsisakau jo vel del skonio.

user posted image
Sweet jeans spalvyte,neblogas buvo,graziai zerejo tik kvapas pabodo,nes ikyrus gana.

user posted image
Mano mylimukas,vis gryztu prie jo,tik kazko greitai sudziuvo sis,nors uzklijuota pirkau g.gif Kolkas darau jam pertrauka,nes dar milionas sarase eiles laukia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 03 vasario 2012 - 20:05