Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

100 % pure šampūnas. Sudėtis labai gera. Pats šampūnas ypatingai skystas, beveik kaip vanduo dėl to sunku naudoti taupiai. Nepūtoja. Kadangi skirtas sausiems plaukams, antra diena jau ne parodinė, bet žmonėms rodytis galima.
user posted image

Tarte Lash Hugger akių tušas. Gražiai dažo, gana natūraliai, bet galima išgauti ir kiek dramatiškesnį vaizdą. Labiau tankina nei ilgina. Nebėgo ir netrupėjo. Naudojau 3 mėnesius, dar galėtų dažyti, bet vaizdas jau ne toks efektyvus, o ir kvapas pasidarė keistokas. Pakuotė labai graži.
user posted image

Dar per tris kartus baigiau montagne jeunesse braškinę kaukę. Nebloga, bet nieko labai ypatingo. Tam kartui kiek suvienodina veido spalvą, bet spuogų kiekio ar dydžio neįtakojo visai. Kadangi kaukes darausi vakare prieš miegą, ryte oda atrodydavo kaip ir kiekvieną rytą.

Keliems kartams liko Everyday Minerals pudros. Buvau susimaišiusi spalvas iš mėginėlių. Kiekis gavosi kaip pilnos pakuotės. Spalva tobula, bet neberandu, kur rašiausi, kokias spalvas kokiu santykiu maišiau doh.gif Kadangi mėginėlių dar turiu, bandysiu maišyti vėl. Po ilgos pertraukos sugrįžus prie šios pudros supratau, kad man ji labai tinka ir patinka.
Atsakyti
user posted image
Dr.Alkaitis organic replenishing serum, patiko, i jo vieta toks pat.
Atsakyti
user posted image
Dr.Hauschka melisų veido kremas, laimėjau mažą kiekį (5g) FB konkurse. Naudojosi tikrai skalsiai, patiko tekstūra -jis gan tirštas, kvapas intensyvus, stiprokas, bet malonus
Papildyta:
Mažas kiekis rankų kremo, patiko kvapas, naudojosi labai skalsiai (nešiojausi rankinėje, užteko apie metus, bet naudojau dar ir kitokį kažkokį kremą kartais), drėkinimo vasarai užtenka, bet žiemai mažauser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No_Angel*: 04 vasario 2012 - 13:58
user posted image
Maybelline cover stick, jau visiškai baiginėjasi. Jau antrą ar trečią taip iki galo sunaudoju. Ir ko gero teks pirkt vėl tokį patį.. Nes nors jis man ir patinka, bet norėčiau skystam pavidale, su šepetėliu (kaip kad concealer'iai būna), bet iki šiol tokio neradau verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 02 04, 12:50)
user posted image
Dr.Alkaitis organic replenishing serum, patiko, i jo vieta toks pat.

jei antra perkat , tai labai patiko , biggrin.gif ar tik patiko ?
Gal esat bandziusi panasiu serumu ,kad galetumet palygint ?
Atsakyti
as kazkada labai oda nuo alkaicio susivariau, bijociau bebandyt wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 02 04, 16:56)
as kazkada labai oda nuo alkaicio susivariau, bijociau bebandyt wacko.gif

ka konkreciai naudojot ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2012 02 04, 15:37)
jei antra perkat , tai labai patiko , biggrin.gif  ar tik patiko ?
Gal esat bandziusi panasiu serumu ,kad galetumet palygint ?

Cia jau trecias biggrin.gif
Pasitaike itin gera kaina,tai emiau nedvejojusi. Patinka,kad jis stangrina, drekina. Vakarais (ne kiekviena,kaip kada) tepu ji viena pati, ramina oda, nera riebios, aliejingos konsistencijos.Dienai naudoju pries krema, poru kimsimo nepastebejau nuo jo. Is panasiu serumu, sakyciau, kazkuo panasus i Christinos hialiuronini, o visi kiti bandyti labiau kremines teksturos, sunkesni, sis Alkaicio labai lengvas.
Atsakyti
user posted image
į jo vietą toks pat smile.gif
Atsakyti
"Pribaigiau" user posted image kartojamas dabar tikrai nebus, nes šįkart nebuvo toks geras, kaip pirmąjį, gal dėl to, kad pirmąjį naudojau vasaros metu, kai plaukas gerokai pasausėjęs buvo, tai padrėkindavo neblogai, o šaltąjąm sezonui mano riebesniam plaukui buvo per sunkus. Kada kai pasiilgiu kvapo wub.gif pakartosiu lotuliukas.gif

O čia user posted image leidžiu sau pasakyti "katastrofa"... doh.gif Neatsimenu kada tokią netikusią priemonę turėjau schmoll.gif Tikėjausi itin švelnaus prausiklio veido odai, o gavau odą sausinantį, tempiantį prausiklį... Pirmą kartą nusiprausus išsigandau, atrodė, kad oda luptis pradėjo blink.gif , net kūną prausti bijojau, tai sunaudojau kojom, skalsus gyvatė šiom buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aveiieva: 04 vasario 2012 - 22:14
Senokai reiškiausi su "pabaigtukais" biggrin.gif

1) Lavera šampūnas su migdolų pienu (jautriai galvos odai). Iš pradžių pasirodė vidutiniškas ir neitin skalsus, bet ilgiau panaudojus vis labiau patiko- geras, švelnus, gerai plaunantis šampūnas. Tiesa, gaila, kad migdolų kvapas buvo tik vos juntamas. tongue.gif Pakartosiu ateityje būtinai, tik dar nenusprendžiau, šios pačios ar kitos rūšies.

user posted image

2) Garnier Pure padeliai veido valymui. Nepatikęs ir nekartotinas dalykas. schmoll.gif Smarkiai sausino odą. Gulėjo įpusėta pakuotė jau labai seniai pas mane, kol nusprendžiau, kad tikrai nebenaudosiu ir išmečiau.

user posted image

3) Sante Anti-Stress veido kaukė su baltąja arbata ir lotosu, 2 pakuotės. Šitą kaukę myliu! wub.gif Labai maloni, skaniai kvepia, tikrai jaučiasi raminantis, drėkinantis poveikis užtepus, ypač patinka tokiu žvarbiu oru, nors ir vasarą saulutės nubučiuotai odai padėdavo. mirksiukas.gif Pakuotės man užtenka kokiems 3-4 kartams. Jau pakartotas pirkinys ir tikrai bus dar ir dar perkama. thumbup.gif

user posted image

4) Maybelline Superstay Silky pudra, spalva 10 Ivory. Buvo antroji iš eilės, patiko (dengėsi gerai, maskavo ir laikėsi neblogai, natūraliai atrodė), bet pabodo, todėl šįkart jau kitokia į jos vietą... cool.gif

user posted image

5) Alverde druska voniai (paveikslėlio neradau). Druskytė ir tiek. biggrin.gif Patiko, kad nebrangi- pasitaikius progai, neatsisakyčiau vėl įsigyti.

6) Lavera Classic lūpų balzamas. Jis man pasirodė iš tų "lengvesniųjų". Patiko, nes buvo neutralaus skonio, beveik bekvapis, malonus. Kol kas nekartosiu, bet tik todėl, kad dar daug priemonių "iš stalčiuko" laukia savo eilės. rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Montagne Jeunesse šokolado plaukų kaukė
user posted image
Gera, plaukai minkštučiai. Kvepia šokoladu, ir pati rudos spalvos. Wow efekto nėra, todėl nekartosiu.
Essence my skin veido kremas
user posted image
Iki šiol nesuprantu, kodėl sugalvojau aš jį išbandyti. Kremas gelinės konsistencijos, labai lengvas, mažai drėkina. Tiksliau veidą lyg ir aptraukia plėvele ir tokiu būdu sulaiko drėgmę odoje. Vasarą būtų geriau, o dabar smarkiai per silpnas. Kaklui patiko.
Atsakyti