Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(shopingas @ 2012 01 31, 03:46)
Tik keliems kartams beliko italinio slamucio hidrolato - slykstyne kvapas  doh.gif

Šiek tiek off topic klausimas, bet patarkit man, iš kokių užsienio puslapių geriausia užsisakydi hidrolatus? Turiu galvoj pasirinkimą, kainą, siuntimo kainą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 01 31, 19:50)
Šiek tiek off topic klausimas, bet patarkit man, iš kokių užsienio puslapių geriausia užsisakydi hidrolatus? Turiu galvoj pasirinkimą, kainą, siuntimo kainą  4u.gif

JAV nesu uztikus tokio puslapio, kad butu daug ir ivairiu hidrolatu, tai pati perku is Prancuzijos, is aroma-zone.fr - kainos geros, o SM'e daznai merginos kooperuojasi, tai siuntimas nekainuoja iki LT.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 01 31, 14:08)
Paskirtis gal ir nepadrėkinti, bet kitoms lyg ir tokį poveikį teikia prieš odos priemones.  g.gif

Vadinasi hidrolatas lotuliukas.gif

Na as is hidrolato drekinimo nesitikiu - tai juk vandenukas, na taip, distiliuoti augalai ir tt, bet esme lieka ta pati, t.y. tai vanduo. Kazkokios augalo savybes pereina i hidrolata, buna labiau ar maziau sausinantis, raminantis ir pan., bet del drekinimo nelabai sutikciau. Bet as sausiaode ir nesvarbu paprastu toniku nusivalau, hidrolatu ar tiesiog vandeniu - visais atvejais man oda reikia kazkuo padrekint, patept, t.y. kremu/losjonu/aliejuku.

Man rodos misriaodes ar riebiaodes gali sau leist po hidrolato netept kremo.... Bet velgi keikviena atsirenka. As isitikinus, kad visiems odos tipams reikalingi atitinkami kremai..

O 'hidro' tereiskia vanduo 4u.gif
Atsakyti
Sebamed vazelinas lūpoms, visai patiko ir bus kada kartojamas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Į šiukšlinę keliauja Barry M tušas. Neblogai dar dažė, bet kvapas pakito.. doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 01 30, 16:52)
lauksiu atsiliepimu apie si sampuna, nes mastau ji uzsakyti ant dienu  ax.gif

Net nežinau ką parašyt, šiaip tai šampūnas kaip šampūnas, naudoju su tokiu pačiu balzamu, plaukai švelnūs, švarūs, savo funkciją atlieka. Pakolkas tik tiek galiu parašyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 02 01, 06:42)

Man rodos misriaodes ar riebiaodes gali sau leist po hidrolato netept kremo.... Bet velgi keikviena atsirenka. As isitikinus, kad visiems odos tipams reikalingi atitinkami kremai..

Aš net nesapnuoju, kad hidrol(i)atas gali pakeisti kremą ar kitą drėkiklį lotuliukas.gif 4u.gif
Tik pasiteiravau, ar padrėkina. Prieš priemones.
Šiaip ir serumus, kremus gelius ir kita rekomenduojama tepti ant šiek tiek dar drėgnos (pvz.,po prausimo nevisiškai nusausintos) odos tam, kad užtepę priemonę, "užrakintume" drėgmę viduje. Praktiškai ne kartą bandytas ir pasitvirtinęs triukas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 01 vasario 2012 - 13:06
QUOTE(body @ 2012 02 01, 13:24)
Net nežinau ką parašyt, šiaip tai šampūnas kaip šampūnas, naudoju su tokiu pačiu balzamu, plaukai švelnūs, švarūs, savo funkciją atlieka. Pakolkas tik tiek galiu parašyt wink.gif

ar gerai putuoja?
kokios konsistencijos - skaidrus ar kreminis?
Atsakyti
user posted image
super , tikrai bus kartojamos , ne spuikaii nuvalo makiažą ir tušą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 02 01, 14:00)
Šiaip ir serumus, kremus gelius ir kita rekomenduojama tepti ant šiek tiek dar drėgnos (pvz.,po prausimo nevisiškai nusausintos) odos tam, kad užtepę priemonę, "užrakintume" drėgmę viduje. Praktiškai ne kartą bandytas ir pasitvirtinęs triukas. smile.gif

Aš irgi šitą girdėjau ir kažkada bandžiau. Tai kažkaip geriau tas kremas susigerdavo, oda labiau padrėkinta likdavo. Bet man nepatogu buvo tepti ant šlapios, nemalonu, ilgiau užtrukdavau.
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 02 01, 17:17)
Aš irgi šitą girdėjau ir kažkada bandžiau. Tai kažkaip geriau tas kremas susigerdavo, oda labiau padrėkinta likdavo. Bet man nepatogu buvo tepti ant šlapios, nemalonu, ilgiau užtrukdavau.

Aš vakar drėkinantį "Rasos" kūno kremą tepiau ant drėgnos odos - super dar iš šiandien, nors ir po dušo. Man tai veikia ir man net lengviau paskirstyti priemonę ant drėgnos odos.
Atsakyti
user posted image
dakaliau smile.gif argano alieju naudojau plaukams.patiko.kartosiu vel veliau mirksiukas.gif
Atsakyti