Įkraunama...
Įkraunama...

Belgija

Mirusi kažkokia tema, bet tikiuosi, kad čia pataikysiu su klausimu. Gal žinot, ar toli nuo Charleroi oro uosto dasigauti iki vietos, kur važiuoja Thalys traukiniai į Paryžių? g.gif ax.gif Ir kiek maždaug (ne su taxi) gali tai kainuoti? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Charlerois oro uosto tinklalapyje yra informacija, kad autobusai kursuoja kas 30 min nuo oro uosto į Briuselio MIDI geležinkelio stotį, iš kuriuos kursuoja Thalys
http://www.charleroi...sels/index.html
Kaina į vieną pusę 13 EUR, į abi - 22 EUR.

Arba kitas variantas: važiuoti vietos autobusu (bus A) iki Charlerois Sud geležinkelio stoties, nuo ten traukiniu iki Brussels MIDI, ten vėl persėsti į Paryžiaus traukinį.
http://www.charleroi...-bus/index.html

Šiuo atveju, kaip supratau, autobuso bilieto kaina įeina į geležinkelio bilieto kainą.
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2010 01 15, 16:10)

Šiuo atveju, kaip supratau, autobuso bilieto kaina įeina į geležinkelio bilieto kainą.

aš ir taip buvau supratus, bet kai važiavau paskutinį kartą, parodžiau traukinio bilietč, ir vistiek liepė mokėti 2.50į vieną pusę...
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2010 01 15, 17:10)
Arba kitas variantas: važiuoti vietos autobusu (bus A) iki Charlerois Sud geležinkelio stoties, nuo ten traukiniu iki Brussels MIDI, ten vėl persėsti į Paryžiaus traukinį.
http://www.charleroi...-bus/index.html

Šitas variantas tada pigesnis gaunasi bigsmile.gif - 2,5 EUR. Bet jeigu šitas bilietas netinka geležinkeliui doh.gif O kiek tada tuo geležinkeliu pravažiavimas? Ir kur galima tų bilietų įsigyti? Galima pačiame autobuse, traukinyje, ar reikia ieškoti kažkokių kasų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytė @ 2010 01 16, 14:04)
Šitas variantas tada pigesnis gaunasi  bigsmile.gif - 2,5 EUR. Bet jeigu šitas bilietas netinka geležinkeliui  doh.gif  O kiek tada tuo geležinkeliu pravažiavimas?  Ir kur galima tų bilietų įsigyti? Galima pačiame autobuse, traukinyje, ar reikia ieškoti kažkokių kasų?  g.gif

netikti gali traukinio bilietas tam autobusui, kuris veža iš orouosto į traukinių stotį , nes orouostas yra tolėliau už miesto. jei netiks, tai sumokėsi 2.50 eur. į vieną pusę.bet šiaip tik atvykus į orouostą, yra info kasa, ten gali įsigyti bilietą traukiniui, tai kartu realiai turi įeiti ir kaina. į vieną pusę man rodo 11 eur.
tik išėjus iš orouosto, po kaire puse, na yra rodyklės, ten reikia laukti autobuso, kuris veža į Suid traukinių stotį. tai va tame autobusiuke nusipirksi bilietą, 2.50, kai atvažiuosi į traukinių stotį,jei jau ką, kai atvyksi į Brussels Midi, ieškoti rodyklės, kur rodo traukiniai į Paryžių Thalys. bet jau tam tai man atrodo turi turėt bilietą anksčiau, nes gali negaut vietos iš kart perkant.
traukinyje gali irgi nusipirkti bilietą, bet jis bus brangesnis nei kad kasose perkant. plius mokėsi už autiką.
Atsakyti
QUOTE(Agnytė @ 2010 01 15, 16:41)
Mirusi kažkokia tema, bet tikiuosi, kad čia pataikysiu su klausimu. Gal žinot, ar toli nuo Charleroi oro uosto dasigauti iki vietos, kur važiuoja Thalys traukiniai į Paryžių?  g.gif  ax.gif Ir kiek maždaug (ne su taxi) gali tai kainuoti? Ačiū  4u.gif

Kas del Paryziaus, tai tame thalys.com puslapyje randu, kad galima is Charleroi Sud i Paris tiesiai nuvaziuoti. g.gif Nebent Jusu tikslas yra ir Briuselis.
Atsakyti
Belgijos geležinkelių puslapyje bilieto tarp Charlerois Sud - Brussels Midi stočių kaina nurodyta 8.60 EUR. O 11 EUR kaina nurodyta bilieto nuo Charlerois oro uosto iki Brussels Midi - ir yra pastaba "Ticket to or from the airport (Bus journey with TEC included)".
Grange, jei mokėjai 11 EUR, tai iš tavęs neturėjo teisės reikalauti autobuse pirkti papildomą bilietą.
http://sefora.b-rail...e...et&langue=3

Iš Charlerois į Paryžių kursuoja vienas tiesioginis traukinys per dieną - ryte 7:56. Tad vėliau atskridus yra geriau važiuoti į Briuselio Midi, iš kurios kas valandą po kelis kartus kursuoja Thalys į Paryžių.
Atsakyti
QUOTE(Eighteen @ 2010 01 16, 19:02)
Belgijos geležinkelių puslapyje bilieto tarp Charlerois Sud - Brussels Midi stočių kaina nurodyta 8.60 EUR. O 11 EUR kaina nurodyta bilieto nuo Charlerois oro uosto iki Brussels Midi - ir yra pastaba "Ticket to or from the airport (Bus journey with TEC included)".
Grange, jei mokėjai 11 EUR, tai iš tavęs neturėjo teisės reikalauti autobuse pirkti papildomą bilietą.
http://sefora.b-rail...e...et&langue=3

ne, aš ne tą bilietą turėjau, nebuvau aš pasiskaičius kas ir kaip, tik man sakė, kad galioja, aš važinėjuos su Key Card. tai logiška, kad su tuo negalios, nes kaina tai 7 eur (na ar 5 eur iki 26 metų) o kai nežinai,tai ir galvoji kad turi galiot. dabar viskas aišku jau.
Atsakyti
Labukas, norėčiau Briuselin porai dienų, tai turiu keletą klausimėlių
1. Geriau viešas transportas ar nuomota mašina - patogumo ir pigumo atžvilgiu?
2. Ką rekomenduotumėte vienai dviems naktims nakvynei?
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2010 02 03, 21:30)
Labukas, norėčiau Briuselin porai dienų, tai turiu keletą klausimėlių
1. Geriau viešas transportas ar nuomota mašina - patogumo ir pigumo atžvilgiu?
2. Ką rekomenduotumėte vienai dviems naktims nakvynei?

patogumo tai aišku,kad mašina.
Pigiausiai mums nuomuotos kai reikia, išeina iš www.sixt.be galima pasiimti mašiną iš orouosto, midi stoties.

nors iš kitos pusės, dėl patogumo, pvz centre, sunku rasti parkavimą, turi važiuot ratais, arba palikt mašiną kažkur kitur. Bet, jei atvykstama pažintiniu tikslu aplankant pagrindinius objektus,tai gal patogiau mašiną nuomotis.

dėl viešb. nežinau nieko 4u.gif
Atsakyti
o kaip su mokesčiai, pvz ar yra kažkokie parkavimui, įvažiavimui į centrą?
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2010 02 03, 21:47)
o kaip su mokesčiai, pvz ar yra kažkokie parkavimui, įvažiavimui į centrą?

už įvažiavimą mokesčio nėra. Už parkavimą reikia mokėt beveik visur, kaina nuo 2 eur iki 2,8 kai kur.
Atsakyti