Įkraunama...
Įkraunama...

Stokke vežimėliai

Mane taip pat domina sis vezimas, vis ieskom, ziurinejam. Is kur perkate jus?
Atsakyti
tai kaip suprantu IZI SLEEP ir IZI GO yra skirtingo modeliuko kėdutės g.gif
nes daug ko ziuriu nežinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorettta33 @ 2012 03 15, 03:47)
Mane taip pat domina sis vezimas, vis ieskom, ziurinejam. Is kur perkate jus?

Kol kas dar paieskose kur pigiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgitux1978 @ 2012 03 15, 09:04)
tai kaip suprantu IZI SLEEP ir IZI GO yra skirtingo modeliuko kėdutės  g.gif
nes daug ko ziuriu nežinau  smile.gif

Jei nebutu mazoji jau dicke, tai tikrai pirkciau SLEEP. Ji yra 2 padeciu, o mums tikrai butu nepamaise. Siuo metu jos dar reiktu keliems menesiams, o panaudotumem gal 10 kartu g.gif
Atsakyti
Na va, ka tik skambinau i "BC", kaina 3890lt.! Pabrango? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorettta33 @ 2012 03 15, 13:24)
Na va, ka tik skambinau i "BC", kaina 3890lt.! Pabrango?  g.gif  doh.gif

taip taip blink.gif As jau uz 2999 ruosiausi sportinuka pirkti, pasiskambinau pasitikslinti ar yra mano norima spalva, nes gyvenu tolokai, tai sako kaina 3200 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 03 15, 11:46)
taip taip blink.gif As jau uz 2999 ruosiausi sportinuka pirkti, pasiskambinau pasitikslinti ar yra mano norima spalva, nes gyvenu tolokai, tai sako kaina 3200 doh.gif

Eina sau, kazkokia nesamone. Na, dar gal menesi palauksiu, skambinausi i Kotryna, per menesi laiko turi ir jose atsirasti Stokke vezimu, gal bus kaina geresne g.gif Jei ne, tai reikes gal ieskoti kazkur uzsieny.
Atsakyti
PIRKCIAU vasarine dali ant 2009m STOKKE vezimelio,siulykite tel 862022446 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorettta33 @ 2012 03 15, 13:53)
Eina sau, kazkokia nesamone. Na, dar gal menesi palauksiu, skambinausi i Kotryna, per menesi laiko turi ir jose atsirasti Stokke vezimu, gal bus kaina geresne  g.gif Jei ne, tai reikes gal ieskoti kazkur uzsieny.

As dar turiu minti ar nebus kainos sukeltos dirbtinai, nes buvo zadeta Velyku proga minus 15 % g.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 03 14, 18:57)
Nemaciau poreikio gulimai padeciai autokeduteje  4u.gif

MoulinRouge, ar patinka jums si kedute? joje tik viena padetis?
As lyg norejau maxicosi pebble, bet si man grazesne. Kazkaip galvoju, ar patogi vaikuciui mazam g.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2012 03 17, 19:25)
MoulinRouge, ar patinka jums si kedute? joje tik viena padetis?
As lyg norejau maxicosi pebble, bet si man grazesne. Kazkaip galvoju, ar patogi vaikuciui mazam  g.gif

As ja esu labai patenkinta, lelyte patogiai joje jauciasi atrodo. Aisku, geriausiai butu paciai dar 'gyvai' apziureti Jums, bet as neziurejau - nenusivyliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 03 18, 09:29)
As ja esu labai patenkinta, lelyte patogiai joje jauciasi atrodo. Aisku, geriausiai butu paciai dar 'gyvai' apziureti Jums, bet as neziurejau - nenusivyliau  4u.gif

Tai va, kad mano mieste nera ju, irgi pirkciau internetu. Joje yra bent minimali gulima padetis?
O kur LT pigiau ju yra?
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2012 03 18, 10:37)
Tai va, kad mano mieste nera ju, irgi pirkciau internetu. Joje yra bent minimali gulima padetis?
O kur LT pigiau ju yra?

Ji yra vienos padeties, niekas nesireguliuoja. Jei jums labai svarbi pilnai gulima padetis - ziurekit i izi seep is besafe. As pirkau vaikams.eu 4u.gif

P.S. Atkreipkite demesi i IZI SLEEP svori (11 kg), IZI GO (6 kg)

Man su IZI GO ir vaikeliu jau yra ka veikti nesant (kedute 6 kg + vaikelis 5 kg), o IZI SLEEP ko gero isvis neatkelciau doh.gif

IZI SLEEP KEDUTES SVORIS - WAGA: 11.00 KG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MoulinRouge: 18 kovo 2012 - 11:15