Įkraunama...
Įkraunama...

Stokke vežimėliai

MoulinRouge aciu 4u.gif Nepanesiu as tiek daug niekaip blush2.gif Na reikes apsispresti arba pebble, arba izi go.
Atsakyti
Norejau paklausti ar stokke vezimeliai turi amortizatorius? nes parduotuveje sake, kad ju vienintelis trukumas, kad labai "kieti". kaip su jais vazinetis ne tik asfaltu, bet miske, parke, kur akmenukai ir pan. ?
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2012 03 20, 22:22)
Norejau paklausti ar stokke vezimeliai turi amortizatorius? nes parduotuveje sake, kad ju vienintelis trukumas, kad labai "kieti". kaip su jais vazinetis ne tik asfaltu, bet miske, parke, kur akmenukai ir pan. ?

Neturi, bet visai nepastebejau, kad kietai vaziuotu g.gif Mano purple grozis bus penktadieni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 03 21, 00:29)
Neturi, bet visai nepastebejau, kad kietai vaziuotu g.gif Mano purple grozis bus penktadieni thumbup.gif

ooo super smile.gif tai kiek sumokejai ir cia 2i n 1 ar ti sportini ciupai? smile.gif
as tai del spalvos neissiorenku,nes man reik berniukui,bet kolkas apsistojau ties teal blue spalvyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2012 03 20, 21:22)

Sveika,jeigu netingi pasiskaityk senaja tema ,ten labai daug buvo rasyta apie vazinejima nelygiais keliais,ziema ir t.t mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2012 03 21, 10:49)
ooo super smile.gif tai kiek sumokejai ir cia 2i n 1 ar ti sportini ciupai? smile.gif
as tai del spalvos neissiorenku,nes man reik berniukui,bet kolkas apsistojau ties teal blue spalvyte smile.gif

Pirkau 2in 1, kombi i sportini, rankine, adijaliuka, laikikli puodeliui ir iki duru 3000 iseis, devetas 9 men, sake, stovis kaip naujo, tikiuosi penktadieni turet jau. As norejau tik raudono, kai pasidziaugiau, turesiu violetini, tai 3 vietoj man tas zydras graziausias, 4 vietoje rudas ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 03 21, 15:24)
Pirkau 2in 1, kombi i sportini, rankine, adijaliuka, laikikli puodeliui ir iki duru 3000 iseis, devetas 9 men, sake, stovis kaip naujo, tikiuosi penktadieni turet jau. As norejau tik raudono, kai pasidziaugiau, turesiu violetini, tai 3 vietoj man tas zydras graziausias, 4 vietoje rudas ir t.t. biggrin.gif

Pagaliau purple grozio sulauksi, kolege! biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 03 21, 17:19)
Pagaliau purple grozio sulauksi, kolege!  biggrin.gif  thumbup.gif

Kaip jusu ratai?Turbut mazai vaziuojate per toki ora?
Dar pasitikslinau, sake penktadieni tikrai bus thumbup.gif tai uz ratu ir i pajury biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 03 21, 20:47)
Kaip jusu ratai?Turbut mazai vaziuojate per toki ora?
Dar pasitikslinau, sake penktadieni tikrai bus thumbup.gif tai uz ratu ir i pajury biggrin.gif

Musu ratai super - tikrai nepasigailejau nei akimirkai, kad pirkau butent ji wub.gif O del to, kad jis man toks mielas, tai net ir orai - ne kliutis, kai tik gerai jauciuosi - varau bet kokiu oru pastumdyti ar bent jau iki pardes islekti biggrin.gif
Atsakyti
Ka tik gavau savo karieta wub.gif yahoo.gif nerealu tease.gif gerai jauciuosi yahoo.gif ir dar su daug priedu 4u.gif ypac patiko tos kelnes i sportinuka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 03 23, 18:35)
Ka tik gavau savo karieta wub.gif  yahoo.gif nerealu tease.gif gerai jauciuosi yahoo.gif ir dar su daug priedu 4u.gif ypac patiko tos kelnes i sportinuka thumbup.gif

super!!!! sveikinu smile.gif

as ir savo grozio laukiu antradieni smile.gif ui kaip nekantrauju,man tik su spalva buvo sunku apsispresti smile.gif graziausia purple,bet visi pradejo stumt kad mergaitiska,tai is 5 galimu spalvu issirinkau melyna,tikiuosi patiks ta spalva,nes gyvai nesu maciusi smile.gif

beje o jus su lopsiu dar vaziuosit ar jau su sportiniu?
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 03 23, 16:35)
Ka tik gavau savo karieta wub.gif  yahoo.gif nerealu tease.gif gerai jauciuosi yahoo.gif ir dar su daug priedu 4u.gif ypac patiko tos kelnes i sportinuka thumbup.gif

thumbup.gif O kaip tas laikiklis puodeliui? As jo uzsigeidziau biggrin.gif
Atsakyti