MoulinRouge aciu
Nepanesiu as tiek daug niekaip
Na reikes apsispresti arba pebble, arba izi go.
Norejau paklausti ar stokke vezimeliai turi amortizatorius? nes parduotuveje sake, kad ju vienintelis trukumas, kad labai "kieti". kaip su jais vazinetis ne tik asfaltu, bet miske, parke, kur akmenukai ir pan. ?
QUOTE(gala @ 2012 03 20, 22:22)
Norejau paklausti ar stokke vezimeliai turi amortizatorius? nes parduotuveje sake, kad ju vienintelis trukumas, kad labai "kieti". kaip su jais vazinetis ne tik asfaltu, bet miske, parke, kur akmenukai ir pan. ?
Neturi, bet visai nepastebejau, kad kietai vaziuotu
QUOTE(agute07 @ 2012 03 21, 00:29)
Neturi, bet visai nepastebejau, kad kietai vaziuotu
Mano purple grozis bus penktadieni 
ooo super
as tai del spalvos neissiorenku,nes man reik berniukui,bet kolkas apsistojau ties teal blue spalvyte
QUOTE(gala @ 2012 03 20, 21:22)
Sveika,jeigu netingi pasiskaityk senaja tema ,ten labai daug buvo rasyta apie vazinejima nelygiais keliais,ziema ir t.t
QUOTE(ewelina @ 2012 03 21, 10:49)
ooo super
tai kiek sumokejai ir cia 2i n 1 ar ti sportini ciupai? 
as tai del spalvos neissiorenku,nes man reik berniukui,bet kolkas apsistojau ties teal blue spalvyte
Pirkau 2in 1, kombi i sportini, rankine, adijaliuka, laikikli puodeliui ir iki duru 3000 iseis, devetas 9 men, sake, stovis kaip naujo, tikiuosi penktadieni turet jau. As norejau tik raudono, kai pasidziaugiau, turesiu violetini, tai 3 vietoj man tas zydras graziausias, 4 vietoje rudas ir t.t.
QUOTE(agute07 @ 2012 03 21, 15:24)
Pirkau 2in 1, kombi i sportini, rankine, adijaliuka, laikikli puodeliui ir iki duru 3000 iseis, devetas 9 men, sake, stovis kaip naujo, tikiuosi penktadieni turet jau. As norejau tik raudono, kai pasidziaugiau, turesiu violetini, tai 3 vietoj man tas zydras graziausias, 4 vietoje rudas ir t.t. 
Pagaliau purple grozio sulauksi, kolege!
QUOTE(MoulinRouge @ 2012 03 21, 17:19)
Kaip jusu ratai?Turbut mazai vaziuojate per toki ora?
Dar pasitikslinau, sake penktadieni tikrai bus
QUOTE(agute07 @ 2012 03 21, 20:47)
Kaip jusu ratai?Turbut mazai vaziuojate per toki ora?
tai uz ratu ir i pajury 
Musu ratai super - tikrai nepasigailejau nei akimirkai, kad pirkau butent ji
Ka tik gavau savo karieta
nerealu
gerai jauciuosi
ir dar su daug priedu
ypac patiko tos kelnes i sportinuka
QUOTE(agute07 @ 2012 03 23, 18:35)
nerealu
gerai jauciuosi
ir dar su daug priedu
super!!!! sveikinu
as ir savo grozio laukiu antradieni
beje o jus su lopsiu dar vaziuosit ar jau su sportiniu?
QUOTE(agute07 @ 2012 03 23, 16:35)
nerealu
gerai jauciuosi
ir dar su daug priedu