QUOTE(agute07 @ 2012 03 26, 10:48)
Pirkau kedute del daugelio priezasciu. Vis pasigesdavau tos kedutes, kai kur neilgam uzeiti reikia, pavaziuoti ir pan. Pavoge vyro auto, kurioje buvo vidurinelio sunaus kedute, o mazajai jau naudojau bc axiss, todel greitai nesugalvojau kokia jam nupirkti, o todel dabar puikiai tinka seses bc axiss. Vistiek ke kedute dar keleta menesiu pasitarnaus. Buvau idomiai nustebinta, kai adapteriai ant vaziuokles uzvaziuoja be jokios jegos, kedute taip pat, o ant V2 remo reikejo su jega uzmauti, su jega numauti

Nesuprantu kodel, ar del vaziuokles, ar del adapteriu, nors abu originalus

Ieskojau tik sportinuko, bet pigiau ar deveto neradau, todel pirkau, koki gera varianta radau
Pas mane ant V2 remo tos skylutes nebuvo
Ewelina, kokia spalva issirinkai
ach mat kaip,nu as pastebejau kad kainos vien tik sportinuku ne ka skiriasi nuo pilno komplekto,tai irgi pasiemiau 2in1 ,dar lopsiuke pasivazinesim pora menesiuku.
o kedute musu irgi mc axiss,nuo dukros likusi,tai vazinejam dabar joje,nors kazko nelabai patinka jam,o saviske kedute jau pardaviau,nu bet nieko issiversim be jos. o dukra tai vazineja dabar mc ferro kedutej tai superine irgi yra.
del adapteriu tai kai buvau nusipirkusi senaji modeli,kur rankeneles visos juodos(2008metu) tai irgi adaprteriai sunkei dejosi per jega.o va jau kai ta pardavem,kai nusipirkom jau nauja 2009m.tai adapteriai labai lengavai dejosi,kaip kad tu sakai.tai matyt ant tu senesniu modeliu iki 2009m,kazkas kitaip buvo.
o as issirinkau melyna spalva,tai ryt jau turetu parvezti vakare,tai taip idomu,taip laukiu.tik va kur ta skyle?gal galetum foto imesti parodyti?