Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys neštumai IV

Jungiuosi ir as i jusu gretas, jei galima...

2011-ais turejau 2 nesivystancius... verysad.gif vienas - geguze, kitas - rugseji... Abu kartus sirdeles nustojo plakti 8-9 savaite. Pirma karta dare A, nes per asaras nieko daugiau nemaciau, daktaras nenorejo manes tokioj buklej laikyti...Po A dare vaisiaus genetinius tyrimus, nerado nieko... Leido planuoti po menesio ir sulaukus pirmu mmm, pastojau...Deja, istorija ir vel pasikartojo - visi tyrimai puikus, bet sirdele ir vel nebeplake...Sikart psichologiskai buvau lengviau, tad atsisakiau daryti A, kunas issivale su vaistu pagalba...

Dabar vel planuojam, bet nerimas ir baime dar karta isvysti nejudanti leliuka ekrane tapo kasdieniniais palydovais... Norisi tiketi, kad galiu isnesioti sveika vaikuti, nes juk pirmas nestumas buvo tiesiog nuostabus ir dziaugiuosi augancia dukrele, bet nori-nenori liudni prisiminimai vis uzsuka svecius...
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2012 03 26, 10:18)
O man A sakė, negaliu sakyti, kad tau reikia gerti aspiriną, nes tau jo nereikia  ax.gif  bet šiaip kai pamatysiu II, tai gersiu  ax.gif

atleiskit uz neprotinga klausima bet ka reiskia A? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2012 03 26, 20:37)
atleiskit uz neprotinga klausima bet ka reiskia A?  blush2.gif

turbut gydytojas Abraitis, jei K- Klimas smile.gif kokie cia dar dazniau minimi.. g.gif
Atsakyti
A - abrazija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2012 03 27, 07:44)
A - abrazija  ax.gif

...ir dar gydytojas, kur debesuole minėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 03 27, 08:58)
...ir dar gydytojas, kur debesuole minėjo  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2012 03 27, 07:44)
A - abrazija  ax.gif

sifravau sifravau ta sakini, siuo atveju abrazija netiko blush2.gif , tai turbut apie gydytoja eina sneka smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif oj, nors nelinksma šita tema, bet paskutiniai postai pralinksmino blush2.gif iš tikro, kai įeini į kokią naują temą, tai vargas kol išriši visus trumpinius lotuliukas.gif

jetau jetau, kaip laikas greit bėga, rodos taip neseniai čia bėdavojaus, o jau praėjo daugiau kaip metai nuo teigiamo NT nesėkmingo nėštumo, o birželį jau ir metai po A bus unsure.gif

Thais,
agam, baimė tapo nuolatinis palydovas visame kame , ne tik planavime unsure.gif Nežinau kaip to atsikratyt, nes tai jau patologiška darosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lemputė: 27 kovo 2012 - 11:32
QUOTE(lemputė @ 2012 03 27, 12:30)

Thais,[/i] agam, baimė tapo nuolatinis palydovas visame kame , ne tik planavime  unsure.gif Nežinau kaip to atsikratyt, nes tai jau patologiška darosi

Na manau baime, dings tik tada, kai vaikiuka laikysiu ant ranku g.gif o pamenu kaip dziaugiausi pirmu nestumu, jokiu neigiamu minciu nebuvo ech.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Avaida @ 2012 03 27, 11:50)
Na manau baime, dings tik tada, kai vaikiuka laikysiu ant ranku  g.gif  o pamenu kaip dziaugiausi pirmu nestumu, jokiu neigiamu minciu nebuvo ech.... rolleyes.gif

man buvo tas pats - pirmas nestumas buvo tiesiog tobulas, svytejau laime ir ramybe visus devynius menesius. Net nebuvo minties, kad kazkas leliukui gali buti netaip.

... o dabar tik ieinu pas savo gine i kabineta, pamatau ta nelemta echo aparata ir apima jausmas, jog sirdis akimirkai sustoja...

Atsakyti
QUOTE(Thais @ 2012 03 27, 13:29)
... o dabar tik ieinu pas savo gine i kabineta, pamatau ta nelemta echo aparata ir apima jausmas, jog sirdis akimirkai sustoja...

isivaizduoju, kaip jauties.. 4u.gif

as kai po nesekmes pastojau- sakau, nu ne, atkentejau ta skausma.. nebebus daugiau.. ir va, vel.. ka padarysi.
dabar trecias kartas bus (tikiu- bus sekmingas ) smile.gif - tai reik kazkaip tiket , kad juk negali trecia kart pasikartot.. kad pagaliau pasiseks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesuole: 27 kovo 2012 - 13:38
Noriu pasiklausti, kai būna negimdiminis, tarkime kiaušintakyje ar ant kiaušidžių... Ar jis gali savaime nutrūkti ir išsivalyti ar čia tik laparoskopijos operacija išeitis (man būtent šitą paminėjo, ne A)? Nes pas mane situacija tokia, kad per echo nieko nemato, o per paskutines 5 dienas hcg paaugo vos 50 vnt. Nuo 478 iki 525. Sako, gerk toliau dufastoną, kadangi skaičiai auga, laukime. Nu bet aš nesuprantu - ko laukti? Akivaizdu, kad nėra gerai ir nebus g.gif Ir hcg iki 1000 čia gali ir kokį mėnesį dar neužaugti. blink.gif
Atsakyti