Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys neštumai IV

QUOTE(debesuole @ 2012 03 27, 13:37)
dabar trecias kartas bus (tikiu- bus sekmingas ) smile.gif - tai reik kazkaip  tiket , kad juk negali trecia kart pasikartot.. kad pagaliau pasiseks

o tau rado kokia nors priezasti, kodel taip?

As dariausi ir vaisiaus genetinius tyrimus ir issamius kraujo tyrimus, bet pakolkas be rezultatu...Tik AFS ant ribos, bet vis dar neigiamas. Apsidraudimui, daktaras liepo po kiekvienos O iki mmm gerti aspirina, o jei sulauksiu II, tuomet iskart pradeti leistis Clexan injekcijas...

Butu lengviau, jei zinociau, kodel taip nutiko, o dabar belieka laukti ir tiketis geriausio... Noras laikyti maza kudikeli prie sirdies labai labai labai didelis...
Atsakyti
QUOTE(Thais @ 2012 03 27, 13:48)
o tau rado kokia nors priezasti, kodel taip?

As dariausi ir vaisiaus genetinius tyrimus ir issamius kraujo tyrimus, bet pakolkas be rezultatu...Tik AFS ant ribos, bet vis dar neigiamas. Apsidraudimui, daktaras liepo po kiekvienos O iki mmm gerti aspirina, o jei sulauksiu II, tuomet iskart pradeti leistis Clexan injekcijas...

Butu lengviau, jei zinociau, kodel taip nutiko, o dabar belieka laukti ir tiketis geriausio... Noras laikyti maza kudikeli prie sirdies labai labai labai didelis...

man pirmas persileidimas buvo pries 5 m.,
tai kai dabar pasikartojo, kazkaip abejingai gydytojai ziuri- ir nezino, ka patart, ko ieskot.. mazdaug, gali but visiskai skirtingos situacijos..

AFS neigiamas, CMV letine stadija, teigiamas ureplazmos tyrimas.
issigydau ir startuoju. gal ne viska dar padariau, ka tureciau, bet bandysim. smile.gif
Atsakyti
As apskritai noreciau net nezinoti, kad pastojau... Kad tos pirmos 12-16-20 savaiciu prabegtu taip, kad net nepastebeciau ir netycia susirupinus kur mano mmm, gauciau nuostabia zinia....
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 27, 19:44)
As apskritai noreciau net nezinoti, kad pastojau... Kad tos pirmos 12-16-20 savaiciu prabegtu taip, kad net nepastebeciau ir netycia susirupinus kur mano mmm, gauciau nuostabia zinia....

... jo.. per pirmas savaites laikas beveik sustoja ... unsure.gif ne savaites, o dienos net neina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesuole: 27 kovo 2012 - 19:57
As apskritai, kai pries A su daktare snekejau, tai sake dabar isvis paskutiniu metu labai padaugejo nesivystanciu nestumu. Jauciu, del visu chemiju ir panasiai, tersalais vien gyvenam db g.gif verysad.gif
Atsakyti
as planuoju savo gin keisti. gal ir viska ji padare, gal ir nebuvo galima uzkirsti kelio, taciau kaip rasete vien pamacius echo kyla tokie prisiminimai...

o del abejingumo tai jo. arba cia pasenusi praktika. mano galva, jei tik paciente turi noro, jau po pirmosios nesekmes viska tegu issitiria, o ne pirma nesekme - pasitaiko, po antros - hormonai, po trecios - genetikai.

as irgi kiek girdejau ir pazistamu tarpe - labai daug problemu (o kiek dar nepasakoja visiems)... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Marsala @ 2012 03 28, 09:06)
as planuoju savo gin keisti. gal ir viska ji padare, gal ir nebuvo galima uzkirsti kelio, taciau kaip rasete vien pamacius echo kyla tokie prisiminimai...

o del abejingumo tai jo. arba cia pasenusi praktika. mano galva, jei tik paciente turi noro, jau po pirmosios nesekmes viska tegu issitiria, o ne pirma nesekme - pasitaiko, po antros - hormonai, po trecios - genetikai.

as irgi kiek girdejau ir pazistamu tarpe - labai daug problemu (o kiek dar nepasakoja visiems)...  g.gif

...o kas Jum neleidžia tirtis - einat mokat pinigus ir tiriatės, o kaip tiria po kelių nesėkmių tada būna daugelis tyrimų nemokamų arba bent jau mažesne kaina nes su gydytojo siuntimu mirksiukas.gif
Atsakyti
taip ir darau. moku ir tiriuosi, nes per anksti nemokamai tirtis negalima blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsala @ 2012 03 28, 10:28)
taip ir darau. moku ir tiriuosi, nes per anksti nemokamai tirtis negalima  blink.gif

...o aš jau tiriuosi tik tiek kiek gydytojai liepia, nes po pirmo karto ir prieš tyriausi viską ir ką nieko tyrimai visi geri, o nesėkmės viena paskui kitą kartojasi blush2.gif
...taip, kad manau gydytojai turi jau nemažai patirties šiose srityse dėl to ir perdaug nesiuntinėja tiems tyrimams kurių nemano, kad tikrai labai reikia arba jei nėra jokios simptomatikos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Avaida @ 2012 03 27, 20:16)
As apskritai, kai pries A su daktare snekejau, tai sake dabar isvis paskutiniu metu labai padaugejo nesivystanciu nestumu. Jauciu, del visu chemiju ir panasiai, tersalais vien gyvenam db  g.gif  verysad.gif

taip, aš irgi apie tai girdėjau ne iš vieno gydytojo..
Atsakyti
QUOTE(Avaida @ 2012 03 27, 20:16)
As apskritai, kai pries A su daktare snekejau, tai sake dabar isvis paskutiniu metu labai padaugejo nesivystanciu nestumu. Jauciu, del visu chemiju ir panasiai, tersalais vien gyvenam db  g.gif  verysad.gif

as irgi ta pati girdejau, kad pernai metu pradzioj buvo persileidimu pikas daugelyje Europos saliu, mokslininkai niekaip nerado priezasties, galvoja, kad gal i atmosfera kokie tersalai buvo paleisti...

Mes del to ir stengiames gyventi kuo ekologiskiau, nors, antra vertus, nezinau, kiek toje ekologijoje tiesos yra...

QUOTE(Marsala @ 2012 03 28, 09:06)
as planuoju savo gin keisti.

buvo kilusi ta pati mintis blush2.gif bet turiu tikrai gera gine, tad padejau "emocijas" i sali ir toliau eisiu pas ji... Bus taip, kaip lemta, gine jau cia nieko nepakeis...
Atsakyti
mergaites man vakar buvo atlikta A. Pakraujavo gausiau vakar, snd is ryto..o dabar vos vos patepa rudai..gine sake, kad jei nustociau kraujuoti per 3-4 dienas, reikia kreiptis pas gydytoja, nes reiskia uzspazmavo kaklelis ir nesivalo gimda...O kiek laiko jum po A kraujavo?
Kalbant apie nesivystanciu pagausejima, tai mane operavusi gyd.sake, kad pernai buvo pora menesiu pikas, ir siemet vasaris ir kovas baisus menuo..masiskai visos su nesivystanciais kreipisi...kazkas turbut darosi gamtoj...
Atsakyti