Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys neštumai IV

QUOTE(irmuciukasss @ 2012 03 28, 16:51)
mergaites man vakar buvo atlikta A. Pakraujavo gausiau vakar, snd is ryto..o dabar vos vos patepa rudai..gine sake, kad jei nustociau kraujuoti per 3-4 dienas, reikia kreiptis pas gydytoja, nes reiskia uzspazmavo kaklelis ir nesivalo gimda...O kiek laiko jum po A kraujavo?
Kalbant apie nesivystanciu pagausejima, tai mane operavusi gyd.sake, kad pernai buvo pora menesiu pikas, ir siemet vasaris ir kovas baisus menuo..masiskai visos su nesivystanciais kreipisi...kazkas turbut darosi gamtoj...

man po A isvis nekraujavo, tik kelias dienas patepliojo truputi.
matyt svariai atliko A ir neliko ten nieko. nezinau, ka ten gali tiek laiko kraujuot, jei viskas isimta. po A jau vyksta gijimas, ir likuciai iseina.. nebent daug ju liko ..
Atsakyti
Laba diena,
Noriu ir aš pasipasakot savo istoriją.. Žodžiu, mmm vėlavo 10 dienų ( ko man per visą gyvenimą nėra buvę, nors turiu 4 stadijos endometriozę, bet ciklas visada tikslus), per tč laiką pasidariau 3 testus, visi rodė teigiamą. Nuėjau pas gin.ji apžiūrėjus echoskopu pasakė, kad nieko nemato ir ateikit po sav. Deje tos savaitės nesulaukiau sad.gif po 4 dienų ryte staigiai ir smarkiai pradėjau kraujuot. Gin.liepė atvažiuot ir jei rastų puslelę tada bandytų stabdyt. Bet aš manau, kad ta vadinama puslelė man išėjo dar nenuvažiavus iki jos sad.gif tai gi, po apžiūros man pasakė, kad eilinės mmm, papraščiausiai buvo susilaikymas. Dėl šventos ramybės liepė atlikti HCG kraujo tyrimą, kad įsitikint, jog nėra nėštumo ne vietoje. Tyrimas rodė 20,10. Klinikoj kurioj atlikau sakė, kad teigiamas kada yra virš 1, o gin.pasakė, kad jei būčiau laukusis skaičiai būtų tūkstantiniai ir kad aš tikrai nesilaukiau. Kraujavau po to tariamų mmm savaitė taip žiauriai kaip niekad sad.gif kraujo krešuliais ir visokiais kitokiais akiai nemaloniais dariniais... Esu beveik įsitikinus, jog buvo persileidimas. Bet su gydytoju juk nepasiginčysi. Atrodo butų geriau jeigu bent tiesą žinočiau...
Atsakyti
man kraujavo apie savaite po A.
as manau gali priklausyti kiek pazeide gleivine, tada is zaizdos gal kraujuoja, nes juk logiska - viska isvale, neturetu kam but valytis...
Atsakyti
QUOTE(sanlong @ 2012 03 28, 18:21)
Laba diena,
Noriu ir aš pasipasakot savo istoriją.. Žodžiu, mmm vėlavo 10 dienų ( ko man per visą gyvenimą nėra buvę, nors turiu 4 stadijos endometriozę, bet ciklas visada tikslus), per tč laiką pasidariau 3 testus, visi rodė teigiamą. Nuėjau pas gin.ji apžiūrėjus echoskopu pasakė, kad nieko nemato ir ateikit po sav. Deje tos savaitės nesulaukiau sad.gif po 4 dienų ryte staigiai ir smarkiai pradėjau kraujuot. Gin.liepė atvažiuot ir jei rastų puslelę tada bandytų stabdyt. Bet aš manau, kad ta vadinama puslelė man išėjo dar nenuvažiavus iki jos sad.gif tai gi, po apžiūros man pasakė, kad eilinės mmm, papraščiausiai buvo susilaikymas. Dėl šventos ramybės liepė atlikti HCG kraujo tyrimą, kad įsitikint, jog nėra nėštumo ne vietoje. Tyrimas rodė 20,10. Klinikoj kurioj atlikau sakė, kad teigiamas kada yra virš 1, o gin.pasakė, kad jei būčiau laukusis skaičiai būtų tūkstantiniai ir kad aš tikrai nesilaukiau. Kraujavau po to tariamų mmm savaitė taip žiauriai kaip niekad sad.gif kraujo krešuliais ir visokiais kitokiais akiai nemaloniais dariniais... Esu beveik įsitikinus, jog buvo persileidimas. Bet su gydytoju juk nepasiginčysi. Atrodo butų geriau jeigu bent tiesą žinočiau...

praeitas etapas. turejau 2 tokius. persileidimas. ankstyvas. vadinasi 'biocheminis nestumas'. gerk aspirina po 100 mg per para pradziai. jeigu trecias kartas toks pat - pas gydytoja del Antifosfolipidinio sindromo tikrintis. Jeigu tokio neras - lauk ko nors. Kaip as. Na, dievo malones, pvz.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 28, 23:38)
praeitas etapas. turejau 2 tokius. persileidimas. ankstyvas. vadinasi 'biocheminis nestumas'. gerk aspirina po 100 mg per para pradziai. jeigu trecias kartas toks pat - pas gydytoja del Antifosfolipidinio sindromo tikrintis. Jeigu tokio neras - lauk ko nors. Kaip as. Na, dievo malones, pvz.

ar dabar geri neradus AFS?
nes man irgi 2 nesekmes, ... AFS neigiamas. paskaitineju, kad daug kam skiria visvien aspirina gert.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 03 29, 08:45)
nes man irgi 2 nesekmes, ... AFS neigiamas. paskaitineju, kad daug kam skiria visvien aspirina gert..  g.gif

...aš geriu man nerado, bet paskyrė po 3 nesėkmių ir dar sakė pagal amžių jau man reiktų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 03 29, 08:29)
...aš geriu man nerado, bet paskyrė po 3 nesėkmių ir dar sakė pagal amžių jau man reiktų  blush2.gif

oho, jei ne paslaptis, koks tas amzius? per 30 jau reikia ..? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 03 28, 16:51)
mergaites man vakar buvo atlikta A. Pakraujavo gausiau vakar, snd is ryto..o dabar vos vos patepa rudai..gine sake, kad jei nustociau kraujuoti per 3-4 dienas, reikia kreiptis pas gydytoja, nes reiskia uzspazmavo kaklelis ir nesivalo gimda...O kiek laiko jum po A kraujavo?

4u.gif kraujavo apie savaite - negausiai, bet vis tiek kazkiek.

Papildyta:
QUOTE(debesuole @ 2012 03 29, 07:45)
nes man irgi 2 nesekmes, ... AFS neigiamas. paskaitineju, kad daug kam skiria visvien aspirina gert..  g.gif

pas mane AFS neigiamas, bet kazkoks jo pusbrolis ant ribos, tad aspirina liepe gerti butinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thais: 29 kovo 2012 - 08:54
Sara, koks tas amzius?
aciu.
Papildyta:
is dar turiu klausimeli - kai jus rasote "paskyre aspirina" ir pan. Cia jusu gine paskiria? Ar vaisingumo gydytojai?
grazaus ketvirtadienio, nepasiduodam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 03 28, 17:57)
man po A isvis nekraujavo, tik kelias dienas patepliojo truputi.
matyt svariai atliko A ir neliko ten nieko. nezinau, ka ten gali tiek laiko kraujuot, jei viskas isimta. po A jau vyksta gijimas, ir likuciai iseina.. nebent daug ju liko ..

man po pirmos A kraujavo, tepliojo, 2 savaites, po antros tik kelias dienas. Bet dar pastebejau ir skirtumus, pirma karta, jauciausi gerai, nemaude nieko, bet kraujavau, o si karta gal gerai isvale, tepliojo pora dienu, bet gimda maude, jauciausi kaip po gimdymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziurgita:): 29 kovo 2012 - 09:18
QUOTE(debesuole @ 2012 03 29, 09:31)
oho, jei ne paslaptis, koks tas amzius? per 30 jau reikia ..?   ax.gif

QUOTE(Marsala @ 2012 03 29, 10:03)
Sara, koks tas amzius?
aciu.
Papildyta:
is dar turiu klausimeli - kai jus rasote "paskyre aspirina" ir pan. Cia jusu gine paskiria? Ar vaisingumo gydytojai?
grazaus ketvirtadienio, nepasiduodam smile.gif

...nuo 30 sakė jei tokia situacija jau paskiria, man paskyrė KMUk A po AFS tyrimo blush2.gif
Atsakyti
na snd 3 diena po A, tai rudai taip teplina, bet nieko neskauda...temperaturos ner, tai gal viskas gerai g.gif
Atsakyti