Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas...

QUOTE(Ramce @ 2012 01 31, 08:36)

Laba, kol kas normaliai viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Merginos, ar imanoma is Fertility kaip nors nuimti O linija? Nes is tikruju O man buvo tik vakar (darem IUI), o man pagal BT rodo 11 DPO... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 01 31, 10:30)
Labas rytas  4u.gif
Merginos, ar imanoma is Fertility kaip nors nuimti O linija? Nes is tikruju O man buvo tik vakar (darem IUI), o man pagal BT rodo 11 DPO... doh.gif

Aha, uzzymek varnele, kur ovulation "override" ir pati irasyk kuria ciklo diena IUI daryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 01 31, 11:30)
Labas rytas  4u.gif

pabandyk paziureti chart settings ir tada detector tuning mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,prisiduodu ax.gif
Papildyta:
lyginant pagal kitus ciklus tai siom dienom bt budavo jau virs 37,o dabar niekaip g.gif kaip keista ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2012 01 31, 11:09)
sveikutes,prisiduodu ax.gif
Papildyta:
lyginant pagal kitus ciklus tai siom dienom bt budavo jau virs 37,o dabar niekaip  g.gif  kaip keista ax.gif

gerai, kai viskas kitaip nei visada thumbup.gif ax.gif ir tie tavo pojuciai bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu!!! 4u.gif Pavyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2012 01 31, 13:11)
gerai, kai viskas kitaip nei visada thumbup.gif  ax.gif ir tie tavo pojuciai bigsmile.gif

na ,taip bet bijau kad pradedu svajoti,o paskui jei sulauksiu mmm bus skauda skauda,kita vertus bus kaip turi buti ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif reikia jusu nuomoniu,kada gi buvo mano O?
istorija tokia, BT matuoju pirma cikla. Viena nakti nubegau i WC ir vel kritau miegot, ryte BT rodo 37! paskui prisiminiau, kad iki matavimo reikia butinai 3 h pamiegot, o as gi WC buvau. ir svarbiausia, kad neatsimenu kelinta keliaus. ir dabar nezinau ar man tada BT pakilo nuo to kad buvau atsikelus ar ne. Esme tame kad jei nerasiau ta diena BT ,tai O rodo viena diena, o jei parasiau ta 37 BT, tai O raso visai kita diena. va, ikeliu nuotraukas
BT be 37

user posted image

su 37

user posted image

o FF O rodo ta pacia diena nepriklausomai nuo tos dienos kai BT buvo 37.

user posted image

tai kada ta O buvo, kaip jus manot? dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 01 31, 16:07)
Sveikos 4u.gif reikia jusu nuomoniu,kada gi buvo mano O?
istorija tokia, BT matuoju pirma cikla. Viena nakti nubegau i WC ir vel kritau miegot, ryte BT rodo 37! paskui prisiminiau, kad iki matavimo reikia butinai 3 h pamiegot, o as gi WC buvau. ir svarbiausia, kad neatsimenu kelinta keliaus. ir dabar nezinau ar man tada BT pakilo nuo to kad buvau atsikelus ar ne. Esme tame kad jei nerasiau ta diena BT ,tai O rodo viena diena, o jei parasiau ta 37 BT, tai O raso visai kita diena. va, ikeliu nuotraukas
BT be 37

user posted image

su 37

user posted image

o FF O rodo ta pacia diena nepriklausomai nuo tos dienos kai BT buvo 37.

user posted image

tai kada ta O buvo, kaip jus manot? dekui  4u.gif

aš manyčiau, kad FF yra teisus g.gif Ir pas pačią labai gražus grafikėlis, su ND ir su BT viskas thumbup.gif Belieka sulaukti gražių rezultatų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemyna32 @ 2012 01 31, 17:17)
aš manyčiau, kad FF yra teisus g.gif  Ir pas pačią labai gražus grafikėlis, su ND ir su BT viskas thumbup.gif  Belieka sulaukti gražių rezultatų mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Labai tikiuos, nors jau nusiteikus darytis hormonu tyrimus ir todel keliu panika, kada gi O buvo. Kad kita cikla zinociau, jei tai pasikartos.
O del ND tai mums skaitosi retokai darem ax.gif kazkaip sis ciklas apleistas, tik kad BT saziningai matuoju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemyna32 @ 2012 01 31, 16:17)
aš manyčiau, kad FF yra teisus g.gif  Ir pas pačią labai gražus grafikėlis, su ND ir su BT viskas thumbup.gif  Belieka sulaukti gražių rezultatų mirksiukas.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti