Labas rytas
http://www.babyplan.ru/profile/137706
QUOTE(Ramce @ 2012 02 01, 09:08)
Gerai laikaisi, ziurek nekrisk!

Labas mergytes,
Gal man galit patarti? As BT matuojuos visada tuo paciu metu 7 val. Bet pastarosiomis naktimis, kazkodel anksciau rytais prabudineju paskui stengiuos uzmigti, vartausi kol ateina 7 val. tada pasimatuoju. Bet jei BT reikia matuotis tik prabudus, tai gal kai prasibudinu ir reikia pasimatuoti ir nelaukti 7 val? Laiko skirtumas butu 1-2.5 val. Kaip jus manot?
Gal man galit patarti? As BT matuojuos visada tuo paciu metu 7 val. Bet pastarosiomis naktimis, kazkodel anksciau rytais prabudineju paskui stengiuos uzmigti, vartausi kol ateina 7 val. tada pasimatuoju. Bet jei BT reikia matuotis tik prabudus, tai gal kai prasibudinu ir reikia pasimatuoti ir nelaukti 7 val? Laiko skirtumas butu 1-2.5 val. Kaip jus manot?

QUOTE(fenk-ju @ 2012 02 01, 10:07)
Labas mergytes,

Manau nebus tiksli nei anksciau pamatavus, nei prasivarcius. Geriau kuri laika nematuok, gal grisi i savo vezes ir vel galesi matuoti laiku. Jeigu ne, tuomet pakeisk laika ir visad matuok 1-2,5 anksciau
Aciu
Manau taip ir darysiu.. Vis tiek sis ciklas jau nurasytas, tai nieko ir nebepakeisiu matuojant BT

Manau taip ir darysiu.. Vis tiek sis ciklas jau nurasytas, tai nieko ir nebepakeisiu matuojant BT

sveikutes,as pakilau

QUOTE(angel08 @ 2012 02 01, 10:31)
laikau uz tave stipriai suspaustus kumscius

QUOTE(Stada @ 2012 02 01, 11:30)

QUOTE(Stada @ 2012 02 01, 13:30)