As jau beveik issveikau, panoms dar liuliai teka, bet ir mazeliau, galvoju vyresnele i darza gal koki antradieni jau vest
Zirziliuke, fainuolis bernuzelis tavo, gaila kad ir jus ligos prigriebe 
As jau beveik issveikau, panoms dar liuliai teka, bet ir mazeliau, galvoju vyresnele i darza gal koki antradieni jau vest
QUOTE(Miranda80 @ 2012 03 25, 19:29)
Zirziliuke, fainuolis bernuzelis tavo, gaila kad ir jus ligos prigriebe 
Na nuo antradienio jau vel silti orai bus
QUOTE(zirziliuke @ 2012 03 25, 17:33)
Aha, siandien orelis tai siaubingas, vakar mes kepsniu lauke kepimo sezona atidarem
QUOTE(Miranda80 @ 2012 03 25, 18:29)
Tai savaitės pabaigoj gal susitiksim?
QUOTE(zirziliuke @ 2012 03 25, 18:33)
O man rytoj pas gydytoją su mazge reiks kažkaip nusitarabaninti. Aš be mašinos- reiks su nešiokle neštis.. Vargšas mano stuburiukas...
QUOTE(Miranda80 @ 2012 03 25, 19:40)
Aha, siandien orelis tai siaubingas, vakar mes kepsniu lauke kepimo sezona atidarem 
Lauksiu kol mazasis pasveiks tada saslykus eisim kept
QUOTE(vilkra @ 2012 03 25, 17:44)
Tai savaitės pabaigoj gal susitiksim?
O man rytoj pas gydytoją su mazge reiks kažkaip nusitarabaninti. Aš be mašinos- reiks su nešiokle neštis.. Vargšas mano stuburiukas...
As jau ir taip planuoju
QUOTE(zirziliuke @ 2012 03 25, 18:06)
Lauksiu kol mazasis pasveiks tada saslykus eisim kept
Osiaip jau siltnamis laukia.
As tai dar nesubrendau darzoviu, geliu ir augaleliu auginimui
QUOTE(Miranda80 @ 2012 03 25, 19:27)
As jau ir taip planuoju
O kurioj dienos pusej patogiau butu? Man geriausia pirmoj dienos pusej.
Bet kurioj- mazgė pririšus mamką
QUOTE(vilkra @ 2012 03 25, 18:37)
O kur galetume susitikt? Gal turi ideju?
QUOTE(Miranda80 @ 2012 03 26, 10:45)
Man patogiausia būtų "Molas". Ten galiu nukakti ir su vežimuku ir su nešiokle... O kurioj parapijoj Kaune Gyvenat Jūs?
Aleliuja
Su Prisikelimu ,su sv,velykomis,visoms daug sveikatos,vilciu,siekiu isipildymo ir visko ,visko......................................
Sveikos.... seniai bebuvau užsukus... lekiam lekiam... pas mus niekas nesikeičia... priepuoliai padažnėjo...
Ramuma cia... tikiuos, kad daugumai viskas gerai ar bent stabilu
Sandrita, senai matyta, dideliausi sveikinimai isitaisius pilvinuka
Liudna, kad dukrytei taip, gal yra koks aiskus veiksnys kodel taip? Vaziuosit gal tyrimams?
Sandrita, senai matyta, dideliausi sveikinimai isitaisius pilvinuka
Liudna, kad dukrytei taip, gal yra koks aiskus veiksnys kodel taip? Vaziuosit gal tyrimams?